well it's time to go.

Då är man hemma igen efter "Kick down" som vi spenderade på en segelbåt som tog oss över till Isla Mujeres.

Jag och Marika hade även en diskussion igår ang. just ordet "kick down" för hon tycker det är svårt att veta om det är "kick off" eller "kick down" som är i början av säsongen. Så jag tipsade henne om att vi kunde byta så att vi skulle ha "kick off" och "fuck off" istället, det blir mycket enklare då eller hur? Dock blir det illa om hon blandar ihop dem här med och sätter en "fuck off" i början av säsongen. .

Vår Kick down bjöd i alla fall på en fin solnedgång ned över Cancun och trevligt sällskap av Team CUN.


step by step.

Några timmar har jag bara hunnit vara på jobbet och har aldrig pratat så mycket danska under hela säsongen tidigare!

Med andra ord är det ganska skönt att vara tillbaka i uniformen faktiskt. ;)


mörkret skyndar på.

Två veckor har gått fort måste jag säga, men det har varit två riktigt bra veckor med fina Linn. :)

Imorgon är det dags att återgå till jobbet igen, men först måste jag nog hinna få lite sömn. Sov gott!

the days are counted.

Öppnade precis min mailbox och hittade en flygbiljett hem! Det betyder att mina dagar i den blå världen, på riktigt, är räknade! Så den 16 april sätter jag min på planet ifrån Mexico och landar hemma i Sverige den 17 april. På ett sätt känns det vemodigt men på ett annat så känns det riktigt skönt! :)


somewhere I belong.

Har suttit och tittat på lägenheter nu de senaste timmarna och det är inte det enklaste att hitta något, speciellt inte när man inte känner till staden i över huvud taget. Men något ska man väl endå lyckas hitta och vad pratar jag om egentligen? Jag vet faktiskt inte om jag har skrivit det här men nu till våren så kom jag faktiskt in på turismekonomprogrammet i Kalmar men tackade nej till det för att jag trivdes så pass bra här i Mexico. Så nu är tanken att söka in till det i höst igen vilket betyder att jag kommer hem och stannar över sommaren och sen antagligen flyttar till Kalmar till hösten, om jag kommer in givetvis.

Samtidigt som jag satt och kollade på lite kurser, eftersom man kan under år två eller tre välja lite valbara kurser eller till och med studera utomlands(awesome!). Men åter till tråden, när jag satt och tittade på de kurser som Linnéuniversitetet erbjuder kunde jag inte låta bli att skratta åt några av dem. Jag menar det finns på riktigt en kurs som heter "Harry Potter och hans världar" som man får 7,5 hp för! Vart är världen på väg?

hammarbyserien.

Jag måste säga att jag är helt fast i Hammarbyserien av Carin Gerhardsen. Har redan plöjt ut Pepparkakshuset och Mamma, pappa, barn, och det har gått fort ska jag tala om! Jag tror inte Linn har fått kontakt med mig dem senaste timmarna då jag suttit som uppslukad av den sistnämnda. Som tur är finns det en bok kvar och läsa! Så vill ni ha några riktigt bra kriminalare att läsa ta Hammarbyserien. Mamma & Pappa, jag tar med dem hem till er så ni kan vara lugna ;)


det finns ställen jag aldrig varit.

Det är tur att jag har personer där hemma som bevakar mina intressen medans jag är borta från Sverige!


by the way.

Jag har ju glömt att visa mina shoppingfynd ifrån Cancun i helgen!

Det blev i alla fall två par skor, ett par svarta med kilklack och blommor på samt ett par rosa/vita sandaler(som jag förövrigt letat ihjäl mig efter). Sen var vi på en outlet där jag fann två tröjor från Tommy Hilfiger. Hela detta kalas gick på drygt 800 kr, det kallar i alla fall jag ett klipp! Och tack mamma & pappa för semesterbidraget! :)


en stad som ville klara sig själv.

Då är vi hemma igen ifrån Cancun där vi våldgästade Nynne i två nätter, men jag tror att hon uppskattade sällskapet.

Den stora höjdpunkten var dock Pitbull konserten som var igår kväll(natt?!). Konserten var awesome när den väl började, så jag får nog ta det hela från början. På våra biljetter stod det att insläppet började kl. 21 och eftersom man fick plats efter vilken tid man kom, beslöt vi oss för att bege oss hemifrån vid 20.30 . Vilket resulterade i att vi fick riktigt bra platser. Jag gissade på att han skulle börja spela kl 23, Nynne trodde stenhårt på att det var kl 00 som gällde. Men jag kan meddela att vi båda hade fel. De tre förband som spelade, urusla för den delen, var igång vid strax innan 00. Detta resulterade i att Pitbull inte kom upp på scenen förrens vid 00.40. Det var en hård väntan men helt klart värt det, plus att det var ganska nice stämning på läktaren och jag bara älskar att titta på människor!

Den absoluta höjdpunkten var när han körde igång "I like it", en magisk känsla! Det fick mig nämligen att tänka på mina fina TFS-chick's och alla gånger vi faktiskt lyssnade på den låten förra vintern. Det gick hem kl 4 om morgonen när man körde ut till flygplatsen eller när vi klev in på baren(som jag inte kommer på namnet på) som vi gick till innan Viking för en drink och en sång. Där de faktiskt tillslut började känna igen oss och satte igång låten direkt när vi kom i med orden "This is for the Thomson-girls"(de förstod dock aldrig det där med TUI Nordic). But hey, I miss it a lot!

Finalen med "Give me everything" och hela publiken verkligen står och sjunger med i texten, det var inte så illa det heller. Målet för kvällen var även att gå på efterfest med Pitbull, nu blev det inte riktigt så. MEN! Man ska sätta upp höga mål för sig själv, trots detta så kommer mitt hjärta slå lite extra för Pitbull de närmaste veckorna. haha!

någongång ska alltid vara den första.

Jag vill bara meddela att jag har badat vår pool för första gången idag! Det är nästan så jag mår lite dåligt över att jag inte gjort det tidigare, riktigt skönt var det att sitta där med en bok i handen. Jag och Linn kom dock överrens om att vi måste anställa någon som kan komma med dricka och mat till oss när vi vill ha det. Men det blir nästa projekt!



högt, lågt och överallt.

Xplor var verkligen en upplevelse mitt i djungeln och ovanför trädtopparna! Vilket betydde att ena studen körde vi runt i vår lilla jeep ute i djungeln eller nere i någon grotta och i andra stunden befann vi oss i en linbana 45 m upp i luften. Shit det var nice att bara slänga sig ut i luften!




lovely!


du ser andra halvan av solen.

Det har varit en himla dålig uppdatering här, men jag skyller på att jag har semester. Och jag har det till max!

Hittills har semester bestått till större del utav strandlivet, ni vet vakna runt 9 och glida ner på stranden och vara där hela dagen. Sen kommer man hem och är jättetrött. Annars så hyrde vi även en bil i måndags där vi begav oss till Chichén Itza och efter det även ner till stranden i Tulum. Riktigt nice dag faktiskt!

Idag hade vi tänkt ta oss till Explore som är en park med linbanor blandat med att man kan ta sig igenom grottor. Caroline ska också med och säger att det ska vara en bra park, så vi tror henne och beger oss när hon har vaknat och Linn har kommit tillbaka från sin lilla löprunda.


  


happy birthday to you.

Jag har ju totalt glömt bort att visa vad Andreas och jag gav till mamma och pappa(lite tidigt, men) i födelsedagspresent! Här har ni några bilder av en helt underbar upplevelse och jag tror att jag hade två ganska nöjda föräldrar vid dagens slut!


  image description


under alla broar.

Första semesterdagen och Elin vaknar klockan 07:08! Det är den där förbannade väckarklockan i huvet. Synd att den inte går att stänga av. Men annars så längtar jag just nu bara efter att min Linn ska landa så jag får ta emot henne på flygplatsen! Oj, som jag längtar!


solen går upp över kåk och gränd.

De senaste kvällarna har jag somnat innan huvudet ens har landat på
kudden och detta har resulterat i urladdade telefoner och ingen väckarklocka som ringer. Men som tur är har jag en inbyggd väckarklocka! Jag brukar ställa mobilen på 06:40 och nyss vaknade jag med ett ryck kl. 06:30, en liten diff på 10 min kan jag stå ut med. ;)

Har hunnit sms:a med mamma på morgonen och flyget hade gått bra och de var nästan hemma nu. :) Men nu är det upp och hoppa på riktigt!


we will get tomorrow soon.

Hon är jättedålig på att uppdatera, check! Men nu är det bara 1,5 arbetsdag kvar, sen börjar en efterlängtad semester tillsammans med Linn!


det blir en bra dag idag?

Det enda positiva jag kan komma på med att inte ha något varmvatten är att man vaknar ganska fort, jag har även börjat koka vatten i mikron och tvättar håret i diskhon. Man får inte vara dum! Men förhoppningsvis kommer de idag och fyller på gasen, jag håller tummarna för det. För nu börjar humöret att tryta på det här.

Annars kör vi stenhårt på service idag! Nu ner till Akumal och i eftermiddag till Playacar.


RSS 2.0