det finns små tricks.

Starbucksmugg + Resorb = Bakis med stil!


jag hade glömt det.

Jag trotsade huvudvärken och följde med ut ikväll. Vilket jag inte ångrade för en sekund! Det dansades en hel del och det var skönt att få gå ut på "hemmaplan". Jag träffade även många välkända ansikten som jag inte sett på år och dar, så med andra ord blev det en lyckad kväll!

Men nu blir det att sova!


min panna svettas kallt.

Jag försöker hålla hårt i nåt
men jorden vill spricka det är lava överallt.


röda läppar.

Tyckte det passade riktigt bra med att piffa till med lite röda läppar för att fira vårvärmen som hittat hit! Röda läppar är för övrigt en bra LW låt, så har ni inte hört den, se till att göra det!


welcome aboard.

Pappa och jag var iväg till Västerås för att handla lite saker till båten. Jag fann den här brickan man kunde sätta upp i båten, tror den talar för sig själv. .


"hur långt man än har kommit. .

. . är det alltid längre kvar."

Ibland blir jag så irriterad på folk! Glöm inte att du bara har ett liv och det värsta du kan göra är att ångrar att du inte tog chansen när du fick den! Den kan bara leda till något gott, en positiv vändning i livet eller en erfarenhet rikare. Ta chansen när den ges, punkt slut!
 


just like the money.

Idag hade äntligen mitt nya bankkort landat i brevlådan! Jag litar nämligen inte så mycket på mexikanarna i det syftet, då många av bankomaterna skimmar korten. Min kära kollega Nynne fick t.ex. sitt kort skimmat och de tog ut drygt 30 000 dkk från hennes konto. Så en av de första sakerna jag gjorde när jag kom hem var att spärra kortet, klippa det och beställa ett nytt. Så nu kan de inte få ut något ifrån mitt konto om det skulle vara så att de fått tag i mina uppgifter.

Vet inte vad jag ska säga om det nya kortets utseende dock!


jag är inte rädd för mörkret.

Måste säga att nya albumet från Kent, Jag är inte rädd för mörkret är magiskt!
Lyssna och njut!



hur långt man än har kommit.

Papi och jag har varit en sväng i Oxelösund och hälsat på farmor. Men nu lämnar vi en regnig kust och beger oss hemåt!


i hela livet.

Tänk att han faktiskt lagt ner studietid på sånt här, fantastiskt!


let's do it.

Då är det bara att dyka in i deklarationens värld!


det skulle alltid vara så.

Jag gjorde faktiskt en comeback idag! Efter att varit ledig i 6 dagar var jag faktiskt tillbaka i skolan idag! Riktigt nice att få komma dit igen och framför allt göra någonting, rastlös som jag varit! Lektionerna har bestått utav engelska hela dagen, känns i alla fall som det var rätt ämne som prickades in för min del.


en tomhet som kvarstår.

Jag trodde jag och min flagnande hud var överens om att det skulle vara slut på det nu! Men icke, jag smörjer och smörjer men det ger sig inte. Den lilla bruna färg som jag fått kommer att vara borta om 1 vecka, undra vem som vill straffa mig på detta sätt?


som en växande rastlöshet.

Jag har en känsla i mig nu som jag inte riktigt kan ta på. Ena sekunden så måste jag sysselsätta mig med massor av saker för jag har så förbannat tråkigt! I andra så tycker jag att jag borde sysselsätta mig men vill egentligen inte göra det.

Jag tror det handlar om att försöka varva ner i från det tempo som varit i mitt liv och arbete. Mamma skakade lite på huvudet igår når jag erbjöd mig att åka till Bauhaus i Västerås för att byta en bottenfärg till båten. Bara för att komma iväg och göra något, för alla vet ju vilket stort intresse jag har i båten! None! ;)


överallt, av och till.

Har faktiskt precis vaknat, fick tvinga mig till det annars hade jag nog sovit flera timmar till.

Men planen idag är att träffa Erica, om hon blivit bättre ifrån sin förkylning. Annars händer inte mycket mer än så, men det räcker och blir över.


du fick mig att förstå.

Här är den lilla blå flygmaskinen som tog mig hem ifrån det sista äventyret(på ett tag i alla fall) i den blå världen!


kylan blev min vän.

Jag hade en fin välkomstkommitée som stod och mötte mig på Arlanda, i form av Mamma, Anne och Mormor. Det är alltid lika nervöst att kliva ut genom portarna i ankomsthallen, man vet aldrig vart man ska fästa blicken, vilka som står där och framför allt om man kan hålla tillbaka tårarna. Samtidigt som det är en ganska härlig känsla så är jag glad att jag faktiskt inte kommer att uppleva den på ett bra tag fram över.

Annars så gick själva flygresan helt okej. Jag kunde inte riktigt slappna av vilket resulterade i att det inte blev någon sömn. Sen blev det jag som körde bilen hem, så jag gick på högvarv även där. Lunch, det blev det på Ikea i Västerås. Mer svenskmat än så går inte att få! haha!

Väl hemma i Mälarbaden så började jag att packa upp mina väskor på en gång. Vilket borde vara rekord, eftersom jag nästan alltid låter dem ligga någon dag utan att röra dem. Jag åkte även förbi Linn en stund på eftermiddag.

Men sen vid 19-tiden så vann sömnen över mig och jag somnade som en stock! Så efter att inte ha sovit på 1,5 dygn sov jag i 14.5 timma, vilket kändes riktigt bra nästa morgon när jag vaknade. Men ska helt ärligt erkänna att sömnen inte alls är den bästa, inte nu heller när det gått 4 dagar. Tror att det är väldigt mycket som har släppt nu när jag kommit hem med och där med så ökar tröttheten betydligt, för det har varit mycket nu i slutet av säsongen.

En sak är i alla fall säker, trots en temperaturskillnad på minst 35 grader, så är jag så oerhört glad att vara hemma! Jag kommer nog dock behöva en inskolning på hur det här med helger fungerar, stämmer det att man är helt ledig i 2 dagar?! ;)


jag kände doften av ett varmt och vackert hem.

Jag tror inte att jag riktigt förstått att jag faktiskt ska åka hem imorgon. Tina och jag har packat och rensat saker nu ikväll och helt plötsligt slog det mig att jag faktiskt lämnar paradiset imorgon!

Dock så finns det två saker som det ska bli spännande och se hur det går imorgon. Först och främst så har Alvaro lovat att försöka ordna den blå TUI-bussen till mig imorgon. Det finns nämligen bara en i hela Mexico och självklart så ska ju tyskarna ha den hela tiden. Men nu har Alvaro i alla fall skickat ett mail till högsta chefen så vi får se hur det går. Jag ska säga att från min sida så startade allt det här som ett skämt, men Alvaro har kämpat i veckor nu för min skull att få den. :)

Den andra saken är om Luis står utanför Riu Yucatan imorgon med blommor och ballonger. Jag hade ju som sagt va min sista service där igår och sa hejdå till alla underbara personer. Luis dock sa att jag inte fick åka, att jag gärna fick stanna på hotellet med All inclusive hur länge jag ville, så hans plan var att jag skulle missa planet. Haha! Jag sa dock att jag faktiskt ville hem nu och då sa han istället att han skulle komma tidigare till jobbet imorgon och stå där med blommor och ballonger till mig.

Grabbarna har stora förväntningar på sig nu!


stundens allvar.

Sista service på Riu Yucatan! En dag kommer jag tillbaka hit, men då tänkte jag faktiskt vara gäst.


fredagen den 13:e.

Sista lediga dagen i Paradiset är idag. Har faktiskt inte så mycket som står på schemat idag. Ska fixa mina naglar en sista gång hos Stefanie på Pretty Nail, sen är nog tanken att faktiskt gå hem och sola lite samt packa.

Vad det gäller städning har vi faktiskt ordat en städare som kommer och städar huset när vi har åkt. Efter som vi bor i ett ganska stort hur så skulle det gå på runt 400 pesos, alltså 200 sek, det tror jag att vi kan ha råd med! ;) Sen är det faktiskt ganska skönt att få bort en sak i huvudet som snurrar just nu. Jag menar om 3 dagar gör jag min sista transfer och arbetsdag i den blå världen, det är lite vemodigt. .

 


andra ögon i en främmande stad.

Jag har funderat på att slänga mina flippflopp ett tag men har tänkt att de kan endå vara ganska nice att ha kvar. Men idag har jag bestämt mig och de har redan åkt i soperna! Anledningen till detta var att jag har slagit upp hela min stortå på vänsterfoten, pga. att de är helt hala under. Så när jag kom hem fick jag leka doktor och göra rent såret och klippa bort hela skinnbiten som fläktes upp. Jag besparar er med bilder men vacker är den inte! Har i alla fall försökt att piffa upp naglarna genom lite nagellack så att inte såret syns så mycket!

Men nu tycker jag att klockan ska bli 20:00 så jag kan hämta Tina från jobbet och äta sushi! Det är ju onsdag så då är det de som gäller. Jag har faktiskt kommit på att sushi har blivit min nya basföda. Konstig tjej, hon är i Mexico och den enda hon äter i stora mängder är sushi! Men sånn är jag!


du går inte ensam genom dunkla rum.

Dagen idag började inte på det bästa tänkbara sättet. Min morgon rutin, efter att ha snoozat 3 gånger, är att gå in på aftonbladet för att se om det hänt något. Att mötas av rubrikerna att en Tsunami varning har utgetts i Thailand var inte allt trevlig läsning. Som tur var så blåstes denna av senare under dagen, men mina tankar har varit hos kollegor och vänner i Thailand idag. Det måste varit hemskt att ens utsättas för denna sak. Usch! Återigen jag är glad att ingenting hände och att ni mår bra!


jag har en aning.

Jag tror att jag packar, men just nu känns det som att jag bara stökar till det mera. :/


se mig i ögonen.

Som vanligt kan jag inte sova när jag är ledig imorgon. Så jag klickade in på Kalmar airport för att se vad ett flyg skulle kosta. Tyvärr flög dem bara till Bromma och Arlanda. Men är det inte sinnes att det kostar lika mycket att flyga som att åka tåg?! Flygresan tar dessutom 55 min medans tåg tar snarare 5-6 timmar. Det är ganska långt bort trots allt.


älskade, älskade du.

Vad ska jag göra utan dig? Jag kommer att sakna sig något enormt! Du har hjälpt mig igenom långa dagar på jobbet och lediga dagar på stranden. Så nu frågar jag dig. . Vill du följa med mig till Sverige, Starbucks?


påskafton.

Medans ni sitter där hemma och äter all den goda påskmaten så får jag hålla god mask med en bok i poolen.

Vår nya handy-man kom precis och frågade om jag inte ville ha en kokosnöt. Självklart ville jag det! Så han tog fram stegen, klättrade upp i palmen och högg ner en till mig. Det kallar jag service! :D


när du kände dig utestängd från mitt.

Som ni säkert vet så har de senaste veckorna bestått utav jobba - sova. Idag har jag faktiskt hunnit med att kombinera dessa, jobba medans jag sover! Börjar nämligen inte jobba förrens 12 idag men så mycket sms och telefonsamtal som jag har fått nu imorse ifrån alla möjliga personer har jag nog aldrig fått tidigare. Men jag ordnade det på en gång och sen vände mig bara om och somnade igen. Imponerande av mig faktiskt!


I don't wanna be.

Jag har precis tittat på det absolut sista One Tree Hill avsnittet. Det känns lite vemodigt, det är verkligen en serie som man fastnar i. Jag menar, när Linn var här så tror jag att vi bara då tittade på 2 säsonger. Men för er som inte sätt slutet, det slutade gott i alla fall. :)


guess what?

Tack, Fritte för min fina nya Guess väska! I like a lot!


alltid förberedd för storm.


Jag kan tänka till det knappt finns nåt kvar,
jag har känslor utan uppehåll.




Kan inte ens räkna hur många gånger den spelats idag, det ligger en stor sanning i texten.


RSS 2.0