jag har letat efter ro för min skakande hand.

Måste säga att jag faktiskt har hunnit med en hel del idag. Först blev det att jobba mellan 9.45 och 15.30, efter det åkte jag hem till mormor. Där var även kusinerna som hade hjälpt mormor att skotta hennes tak, så det blev lite skoj och bus innan jag åkte vidare. Nästa anhalt blev att plocka upp Krister, Angelica, Gabriella & Matilda(Linns släkt) för att åka och möta upp Linn, Bobban & Ulla-Britt och äta på thairesturangen på torget. Efter maten tog vi bilen hem till Linn där det dukades fram glass och godis. Lagom till melodifestvalens början så kom Kimpan med.

När alla bidragen hade kört sina låtar gick vi upp till Linns rum där vi la oss i sängen och tittade på en film istället. Medans vi tittar så håller Matilda och Gabriella på och leker gömma nyckel. Bra lekledare som jag och Linn är kan vi titta på filmen och samtidigt hålla stämmningen på topp med tjejerna. Matilda kommer in i rummet efter att Gabriella har gömt nyckeln uppe på en hylla.

Matilda: Fågel, fisk eller mitt i mellan?
Linn: Fisk! Men hon når ju för fan inte upp!

haha!

utanför fönstren till dom vi inte känner.

På fredagar har vi på jobbet så kallat "Max-fredag", eller jag och några till. Detta har även personalen på Max stenkoll på. Så idag när jag klev in där, strax efter klockan två, möts jag av "Vad sen du är och vart var du förra fredagen, jag väntade ju på att du skulle komma". Haha! Det roliga är att jag ställer mig och förklarar att jag fick ha sen lunch idag och att jag visst var där förra fredagen, tror jag. Lite får jag väl skylla på att jag gått i samma klass med en som jobbar där, så jag hoppas att det är därför de har koll på mig. :P


De sa "vi hör av om inom en vecka". Det här känns inte bra, för jag har inte hört någonting.

på vägen tvättas spåren bort.

Jag tycker faktiskt att om man kör på en annans bil så lämnar man en upplysning om det, t.ex. skriver en lapp där det står vad som hänt och namn+telefonnummer. Det behöver inte betyda att någon skada är skedd men man har stått för det man gjort. Folkvett? Ja! Själv har jag inte sett några skador på min bil, men nu är det mörkt så ska kolla mer noggrant imorgonbitti. I detta fall hade inte personen som körde den andra bilen något folkvett utan åkte utan att ens bry sig. Som tur är finns det människor som ser det här hända och faktiskt bryr sig. 

I eftermiddags ringde en kvinna till mammas telefon och berättar vad som har hänt och har även skrivit ner reg.nummret på den andra bilen. Nyfiken som man är har jag lokaliserat fram båda personerna, han som äger bilen och hon som ringde. Det visade sig vara Bobbo's mamma som sett allting och ringde, vilket jag misstänkte när jag såg namnet. Jag är oerhört tacksam att det finns människor som du, Anette!


jag tror att jag sakta börjar se en kontur.

Jag hade gärna stannat på jobbet några timmar till när jag slutade idag för jag visste vad som väntade mig hemma. Men det var bara att ta tjuren vid hornen och börja dammsuga, torka av alla ytor och bädda rent. Jag kan lova att det var sågspånsdamm i hela rummet. Nu efter att ha dammsugit 2 gånger och moppat golvet 2 gånger så är det fritt från damm. När jag var klar med det så var det bara att slänga in påslakanen i tvätten och ställa mig och stryka. 

Till strykhögen så tittade jag på Maria Larssons eviga ögonblick, som har vunnit flera guldbaggar. Oj, så bra den var! Det var nästan så att jag blev ledsen när strykhögen började sina, eftersom jag hade mer att göra efter, men jag tog en paus där efter och tittade klart på den.
Helt klart något att rekommendera!


Efter allt städande.


jag kan leva som vem som helst.

Hej hej / Robin

Som ni kanske förstår så har jag hamnat hemma hos Robin. För att ta det från början, så ringde Linn i förmiddags och frågade vad jag gjorde. Detta resulterade i att jag åkte iväg och hyrde
Beck - I stormens öga för att sen åka till Linn och titta på den och äta lite spagetti och köttbullar. Efter några timmar i soffan och Robin var färdig tränad så åkte vi hit, spelat lite Madagaskar kartz men nu är det sprint på tv.

allt värt att veta har du lärt mig.

Den här veckan är direkt avgörande för vilken väg mitt liv kommer att ta. Det är faktiskt lite smått läskigt att tänka på men jag vill ju så gärna. Tänk att ett mail kan göra så mycket, jag väntar. .

                                                                                    Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.

du springer aldrig ifatt när jag väl är där.

Ridningen ikväll blev tyvärr inställd för att Torshälla fastighet stängt ridhuset av säkerhetsskäl, det är en herrans massa snö på taket nu.

Istället åkte jag in med Linn, Elsa och Malin för att titta på handboll i sporthallen. Efter matchen åkte vi hem till Linn igen, gjorde lite varma mackor och tittade på sport. In till stan bar det av igen efter det, där vi dök in i bio mörkret och tittade på Farsan. Jag måste erkänna att jag hade lite högre förväntningar på den, men den var helt okej.


I've seen it all a million times.

Kvällen igår var helt klart lyckad, hade inte förväntat mig annat heller. Först var vi hemma hos Kim där det blev lite spel i olika former, sång och dans. Sånt tycker vi om! Efter det blev det utgång på Nybron, det var faktiskt inte så himla mycket folk men det gjorde inte så mycket. Vi träffade Karin som var hemma från Stockholm en vända, det var himla längesen! Vi hann även med lite nattmat på Corner och sen kom taxipappa! Det tackar vi för!

För att gå tillbaka till Corner besöket så släppte Linn och jag förbi en kille som bara ville ha vatten. Han fick betala två spänn för det, 2kr! Gud så löjligt, han fick dessutom ta det på kortet eftersom han inte hade några kontanter. Det är snålt Corner, sånt kan man väl endå bjuda på.

  
   
  


när jakten går på allt som liknar räddningen.

Jag var verkligen slut i huvudet igår efter dagen som var plus årsmöte på kvällen, så en sovmorgon idag satt inte helt fel. Snart bär det av mot systemet där det ska arbetas i några timmar. Ikväll blir det att åka hem till Kim och spela beerpong. Haha, Kim och Big invigde det redan i torsdags(!). Det skulle jag kalla fusk men vi får se hur det hela går ikväll, dålig förlorare är jag i alla fall ^^


allt vi tänkt och allt vi drömt om.

Äntligen hemma igen!
Det har varit en himla givande dag och jag hoppas verkligen att det går som jag vill. Det kändes i alla fall skitbra när jag gick där ifrån men det är tuff konkurrens. Det var ca 800 som sökte, 80(tror jag) som får komma på en sån här rekryteringsdag och de anstället 12st. Jag ska vara nöjd att vara en av 80 i alla fall. Sen får vi se :)


du & jag håller andan och håller händer i språnget.

Jag tog tåget vid 14.06 från Eskilstuna, eller rättare sagt skulle ha gjort, tåget var försenat så vi lämnade inte stationen förens vid tjugo över. Pågrund av mer förseningar så var jag inte framme förens 15.40. Väl framme hade jag tänkt ta en fika med Micke, men tiden räckte inte riktigt till så vi ska se om vi kan styra upp det imorgon istället. Madeléne kom ner efter en stund till stan och vi gick och handlade lite te, bröd och popcorn. Sedan begav vi oss med tunnelbanan hem till Madeléne. :) Till kvällsmat bjöd jag på sushi och vin, det blandat med trevligt sällskap är svårslaget! :)

Imorgon är en stor dag och jag börjar bli smått nervös nu. Men jag hoppas på det bästa, det går säkert bra! :)

som magi, ett ljus man drunknar i.

Kim är så söt ibland. I helgen pratade vi om vilken dag han, jag och Linn skulle ses. Vi kom fram till att onsdagen blev nog den bästa, men att jag jobbade till halv 8. Någon dag senare så fick jag ett sms där det stod något i stil med "Är du hungrig efter jobbet eller vill du bara ha en massa godis?" Jag svarade att jag antagligen skulle vara jättehungrig. Idag så fick jag ett till sms:
K : Vad är du sugen på för mat?
E : Ska ni köpa eller laga? Köpa, thai kanske/ Laga, vad som helst utom taco.
K : Okej, då blir det en suprise! Du kommer nog inte bli besviken.

Det blev jag inte heller, det blev American pizza. Gudomligt gott! Sen tittade vi klart på de sista avsnitten av Eva & Adam och hann även med att titta på Road trip beer pong. Som vi skrattade! Ytterligare en underbar kväll med er, Linn, Kim och Fredrik. :) Blir det fest i helgen blir det helt klart invignig av Kims köksbord och köra Beer pong! :D

  
Oj, så gamla bilder jag hittade.


jag vet att du är värd någonting.

Himla nöjd med några bilder som blev tagna under gårdagens promenad. Bland annat de två i det tidigare inlägget. :) Idag är det fettistisdag och jag har arbetat på Göksten några timmar. :) Oh, det bjöds på semlor i personalrummet, de ni! Det är inte helt fel att ha tillgång dit ibland :P Problemet är att jag fortfarande mätt och jag antar att pappa, som är semla-fantast, kommer att komma hem med semlor sen. Jaja, det går säkert ner det med om det skulle hända. hihi

Ikväll blir det i alla fall handboll i sporthallen. Linn slutar inte sin träning förens vid 7 så hon lär hinna till andra halvleken, men jag sätter mig tillsammans med övriga familjen Andersson och Elsa. Det blir trevligt. :)

han vet hur man dövar ensamheten.

         

han vet hur man kastar allt man har, han vet hur man flyr från den här planeten,
men han vet inte hur man stannar kvar!

ett sällsynt exemplar.

Eftersom jag rider när En annan del av Köping går så tittade jag på det idag. Kan man annat än älska dem, särskillt Tobbe.

Martin: Men alla sköter sig på teatern?
Tobbe: Ja, åtminstonde inte som Olle.
Martin: Inte som Olle?
Tobbe: Olle är lite bråkigt ibland.
Martin: Vadå då?
Tobbe: Han säger fräcka ord!
Martin: Som till exempel?
Tobbe: Håll käften och allt! Och det är en till som är lika jävlig. . . det är jag.


blame it on the boogie.

Det är ju trots allt alla hjärtansdag idag så Linn och jag hyrde en romantiskt film som handlade om. . . Eller inte! Alla ex. av den senaste beck-filmen var uthyrd så det blev Disco Daggarna för vår del. Jättesöta är de! haha!


guld är inte det enda här som glimmar.

På schemat idag stod det Vingåkers factory outlet. Så jag, mamma och Anne satte oss i bilen vid halv elva snåret och kom hem igen precis. Jag hittade faktiskt ingenting, eller jo ett par solglasögon. Mamma tyckte inte att jag behövde ett par till, men man kan aldrig få för många av dem, tro mig. :D Det blev i alla fall en trevlig lite utflykt.

Efter tre missade samtal från Linn så kände jag att det var dags att ringa upp, hon verkade ju vilja något. ;) Så nu bär det snart av hem till henne och vad som kommer att hittas på är oklart men det slår aldrig fel. Hon är min hjärtevän i livet, så vad passar bättre än att spendera resten av dagen med henne?


vid vintergatans kant.

Plötsligt händer de, va det inte så jag sa? Här har ni Emil Larsson i toppform!



the wise man said just walk this way.

De spelade en Scorpions-låt på På spåret nyss, närmare bestämt send me an angel. Så nu sitter jag och pappa här och poppar fler låtar av dem. Trevligt

Dagen idag har spenderats på jobbet med mina härliga jobbarkompisar. Tror dock inte Åse tycker om oss så mycket just nu, men det är en annan femma. Jag tvingade tydligen med Pernilla till Max denna fredag också, konstigt bara att de var hon som frågade, men det var i alla fall vad hon sa till Bosse. :) Kvällen spenderas hemma med mor och far, mer orkar jag faktiskt inte.


när jakten går på allt som liknar räddningen.


Ni är bara för underbara!


vintern är så satans lång igen.

När jag öppnade min mail idag hade jag fått detta:

Hej Elin
Vi har nöjet att bjuda in dig till en rekryteringsdag
för tjänsten som "Guide - Världens mest solsäkra jobb!".

Ibland är jag så j'vla bra!

Linus(linns hund) har haft lite sk

62880d1a478f0bd7e35859ef7ea76060.png

Linus(linns hund) har haft lite skoj med Robins maderass.


istället för ljud är du stilla tyst.

Äntligen tog jag mig i kragen och la upp mina arbetsbyxor, som jag skulle gjort för så längesen. Så imorgon återstår att se om det blev bra eller inte.

Nu bär det snart av mot Linn. Hon skulle kolla om Stjärnvideo hade den senaste Wallander-filmen, dödsängeln. Så förhoppningsvis blir det filmmys med min underbara Loppa! :) Kim drog till Stockholm, till sin syster, och Tobias har man inte hört så mycket av, konstigt att sånt händer när de skaffar sig flickvänner. ;) Kim, den stackaren har fått höra det här ett tag. Men vi älskar er lika mycket för det! Ikväll får vi klara oss själva, vilket i och för sig inte brukar vara några problem. ;)


det liknar vagt någonting jag känt en gång.

Nu gäller det, toknervös just nu faktiskt!


jag försöker att hålla mig vid ytan.

Jag tror att jag hade behövt lyssnat lite mer på vad som sas på musiklektionerna när jag var yngre. Märkte idag, när man själv skulle vara lärare, hur usel jag faktiskt är på musik. Men jag tyckte jag löste det hela bra, fast det ekade flera gånger "det här borde jag kunna" i huvudet. Haha!

Nu bär det snart av mot stallet, där det vankas tävlingsmöte. :)


nu har jag frusit allt för länge.

   


Titta vad man kan hitta bland alla

-20fefe27029767acff3efbc8743fa80.png

Titta vad man kan hitta bland alla bilder i mobilen. :) Oj, så roligt vi hade den kvällen. Nej, nu är det åter till arbetet efter 30 min rast.


det är trängre här på gatorna.


Generation ex ljuva intro börjades spela för drygt en timma sen, vilket betyder i mitt fall att telefonen ringer och i andra änden var systembolaget. Så nu är det bara att börja fixa iordning sig och bege sig bort mot Tuna park och jobba.

Jag har börjat skriva en punktlista över saker jag ska göra under en dag, för att saker ska göras och inte skjutas upp ännu mer. :P Eftersom jag skulle vara ledig idag så är dagens lista ganska lång, men jag har i alla fall hunnit bocka av två punkter. Det är ju alltid något, resten får jag se till att göra ikväll och på onsdag då nästa lediga dag kommer.


dina ögon krymper som blåjeans.

Jag är bokstavligen blå i ansiktet nu, precis smörjt in mig i Make up Store's Mud Mask som nu sakta börjar stelna in i huden. haha! Större delen av dagen har jag spenderat med bror, vi har varit ute på Tuna Park och sen hos Anne & Håkan en vända. Men vid 18 snåret var det dax för honom att sätta sig på tågen igen och åka tillbaka till Linköping och han kommer nog inte hem förrens vid påsk nästa gång. Men jag ska ju faktiskt ner om drygt en månad, då vi ska på Kent i Cloetta center. :)

Nu på kvällen tog även jag och Tango(hästen) oss en sväng om i ridhuset under ett dressyrpass, det gick faktiskt hyffsat måste jag erkänna. Oj, nu är det högtid att tvätta bort masken så man ser lite normal ut igen.

jag glömmer bort att andas.

Jag hann med "både och". :) Först blev det att jag skjussade in bror till stan och sen åkte jag vidare till Linn. Där blev det lite melodifestivalen, musik och en hel del kortspelande. :) När klockan sen blev strax efter elva så skulle de röra sig in mot stan eftersom de skulle ut. Då satte jag mig i bilen och åkte till Sebastian där bror, Henrik, Maria och Pierre var. :) Kvällen avslutades med en kebab på Phoenix och sen skjussade jag hem Pierre, efter de styrde jag bilen hemåt igen. 

there's nothing else I'd rather do.

Trippen till Hälleforsnäs blev fylld med en hel del prat om allt och ingenting. I klädväg hittade jag en marinblå Elvine jacka till i vår och Madeléne hittade ingenting, om man inte räknar med strumpor och bodybutter. ;) Vi tog en fika efteråt och kom in på vår gamla gymnasieklass och hur kul vi egentligen hade det sista året. När jag sen kom innan för dörren här hemma så låg kartongen med min studentmössa där. Självklart var jag bara tvungen att plocka upp den och läsa allt som stod i den. Detta stod bland annat:

Min plommonrumpa & T.S partner <3 / Lina A
Lycka till och ha det bra, bitch! / Emelie
Vi har våra dagar! / Markus
Gumman! :) / Johan
Kraftpaket! / Filip
Min apa <3 /Madeléne
Du och jag mot världen! / Robin
Snygging! / Emma


 

kan vi gå vilse genom stan?

Pratade precis med Madeléne som är hemma igen. Det blev i alla fall beslutat att vi ska ta oss iväg till Hälleforsnäs och se vad de har på Lager 157. :) Sen får vi se vad kvällen bjuder på, men jag har redan två alternativ att välja på som är att åka hem till Linn som skulle ta hem några fotbollsvänner och sen skulle de ut eller hem till Sebastian(Andreas kompis) som skulle ha inflyttningsfest. Sen får vi se, man kan ju faktiskt hinna med båda eller mer, får se vad Madeléne ska göra med. Ne, nu är det dax för duschen sen kvalitétstid med min älskade vän!


jag ville hitta en bra paroll.

Nu bär det av hem till Henrik med bror. :)

they asked me if I would.

Dagen idag har varit upp och ner, hit och dit samt fram och tillbaka. Det har hänt en hel del med andra ord, positivt menat!

Arbetsdagen började inte förrens klockan kvart i 9 idag, vilket var ganska skönt eftersom jag inte tycker om att gå upp så tidigt. Sen blev det några timmar i skolan för att direkt efter att jag slutat åka vidare till min andra elev, Linn. Skämt och sido så satt vi faktiskt och knåpade lite med hennes historia essä som ska lämnas in här i veckan och jag tycker nog vi fick till ett bra avslut. :) Och jag som bara älskar historia! Linn tyckte även att vi skulle ta oss till Flen den 5 mars då Calle tydligen ska spela där. Vem vill inte höra Walking In Memphis-live, så risken finns ju att vi kanske hamna där. haha!

Vid klockan 6 var det dax för Linn att åka på träning så då åkte jag och hämtade Kim så vi kunde åka och handla lite. När vi kom hem till Kim igen så stod det matlagning på schemat, vilket det blev också. Efter träningen tittade Linn förbi också så vi kunde fortsätta den spännande upplösningen i Eva & Adam.

ingen ska få ta natten ifrån oss.

Kimpan och jag har lagat god mat, sen kom även Linn som ville avnjuta den goda måltiden.
Ytterligare några avsnitt av Eva & Adam är avklarade. Bästa dialogen idag är:

-Släpp ur luften då.
- Nej, då dör den ju!
- Men jag vägrar ha en krokodil flåsandes i nacken!


Ha! Jag hittade en bild på mig och

1b0e9837bbcc58210da49426676d2952.png

Ha! Jag hittade en bild på mig och Linn i hennes historiabok! Fin va? Snart bär det av mot Kim! :)


se om någon kom undan.

Det är tur att min mormor tycker om Winnerbäck så mycket som jag gör, för nu sitter hon här i soffan bakom mig och njuter. Snart blir det lasagne som mamma har lagat, vitlöksbröden ska bara blir klara, sen kommer det lite mer gäster. Sånna här dagar är mysiga! :) Det är bara min älskade bror som saknas. 


Kvällens låt blir, En tätort på en slätt - Winnerbäck


can you read my mind?

Huset är nystädat, jag har damsugit och pappa håller på och rengör duschen. Han är ju inte lika snabb som en annan. Nu har jag smugit mig in i datarummet med inslagningspapper, snören och självklart sakerna som ska slås in. :) Den som ska få paketen är mamma som fyller år imorgon. Jag tror jag låter det vara osagt vad det är hon får, hon har ju koll på att jag har en blogg men vet inte om hon hittat hit än och läser det här. I så fall,
Hej Mamma!  :)









somliga dar tar jag in vad jag hör.

Det blir så himla läckert i mitt rum och jag vet inte hur många gånger jag sagt det till pappa. Det kan tänkas att han har skavsår i öronen på grund av mig, men det bjuder jag på. :) Står man rakt fram ifrån så ser man inte ens att ena väggen går in. Han är så bra, min pappa!

  


snart kan jag ta mig ut på isen, men inte än.

 

Oh, vad bra jag är ibland! Fick precis ett mail där det stod att jag gått vidare till telefonintervju. Tänk att få ett av världens solsäkraste jobb!

 










RSS 2.0