inflyttningsfest.

Igår var det inflyttningsfest hos Caroline. :) Det blev en väldigt trevlig kväll med skratt, musik och fisar(dem stod hunden George för). Det blev utgång för flickorna senare, jag och Nima följde dock inte med. Nima hade nämligen skola idag och jag kände inte att jag ville ta mig hem till Nima själv sen på natten, eftersom jag inte riktigt litar på området. När vi kom hem sen blev det nattmat i form av nudlar, det är verkligen underskattat. Mer nudlar till folket!

Idag har jag faktiskt haft fullt upp fast jag varit ledig. Vid halv ett var jag nämligen hos frisören som jag permanentade mig hos sist, för jag har varit så nöjd med mitt hår så jag ville inte att någon annan skulle göra en ny på mig. Eftersom hon flyttar upp till Umeå i helgen så kändes det extra bra att hon hann med mig idag(tack, till den som lämnade återbud!). Efter det åkte jag hem till mormor för att se hur det var med henne. Hon är en riktig fighter måste jag säga! Senare på kvällen åkte jag och mamma in till stan för att gå på Make up store's klubbkväll. Så nu är man både sommarfin i håret och har nyinköpt smink som gör en sommarfin. Great!


  
  

Jag får ju inte glömma att gratulerar min älskade Cecilia på 20-årsdagen!
Grattis Stumpan, se till att komma hem nu!


Här står Morfen och mumsar. Tror

0-7beaf36085ec2b4f1eb5d634b9e1227a.png

Här står Morfen och mumsar. Tror jag kommer att ha svårt att få med honom in sen. ;)


är du framme nu?

Finns det något mer idiotiskt än folk som ringer från "dolt nummer"?
Vem kom på att man skulle ringa anonymt?  Ännu mera irriterande blir det när personen inte ringer upp en gång till, utan bara skiter i det. Jag blir alltid mera misstänksam när det står dolt nummer än när det står ett helt okänt nummer. Vad är det som gör att man inte kan stå för vem man är? Ne, kan man inte ringa utan att vara anonym så behöver man inte ha en telefon. Punkt slut!


efter regn kommer sol.

Nu ligger jag på sängen och är nyduschad efter att ha spenderat x antal timmar i stallet. Vad har det varit med vädret idag förresten? Sol ena studen och ösregn andra eller båda samtidigt. Hmm, gud måste ha fått en känga i huvudet eller nått? Det är i alla fall tur att det finns ett ridhus att rida i, annars hade jag varit dyngsur när jag ridit klart.

Morfen var kalasfin idag och en kommentar från en person som bekräftade det hela. "Du rider den där ponnyn väldigt fint" Med ett leende på läpparna gick jag ut ur ridhuset för att ta mig an hästfrisör-titeln. Jag hade nämligen lovat Amanda att jag skulle rycka Morfens man, för den är så oerhört tjock så det finns inte! 1,5 timma senare har jag en arg och irriterad häst, mest för att han var hungrig, och en man som inte ens syns att den blivit ur tunnad. Då låg endå en stor hög med hår på golvet. Jag får helt enkelt åka ut dit varje dag och rycka lite tills den är klar. Om den någonsin blir klar? :P haha.

we looking forward.

Jag hade rätt, det var ledbandet. Men det var inte så allvarligt som tur var, så nu går jag på foten igen! ;) Denna vecka har jag haft fullt upp med jobb här och var. Måndag och tisdag var jag på Göksten där alla elevskåpen skulle byta lås, så då skulle jag skriva upp vilka skåp som var kopplad till vilken cylinder och hela den biten. Så när man kom hem de dagarna var man helt slut i huvudet, i alla fall när det gäller siffror. I onsdags blev jag inringd till Systembolaget, så där jobbade jag heldag mellan 9.40 - 19.20. Efter jobbet åkte jag hem till Bobbo och umgicks med han, Linn och Karin :) Under torsdagen blev det stallet för hela slanten, det var nämligen Skol DM och jag var tävlingsledare. Och som vi alla vet, efter  torsdag kommer fredag. Igår var det en hel dag på Systemet igen och fy fan vad folk det var på förmiddagen, lokalen bestod endast av långa köer.

Idag ska jag inte göra något mer än det jag verkligen behöver och vill göra.

Så här ligger jag framför tvn, m

361f145bd4a1a9d7fb78bc5ca75e8208.png

Så här ligger jag framför tvn, med lindad fot. :/ Jag trampade snett under dagen och kände hur det bara knakade till precis under fotknölen. Så nu är det helt svullet och det dunkar i foten, ett blåmärke börjar sakta visa sig med. Jag hoppas inte det är ledbandet som några tror. Men imorgon så får jag se till och ringa doktorn och se vad de säger. :/


Nu är vi på väg hemåt igen. Morm

0-58481389f075cbc5e1b3c721dd73b7b7.png

Nu är vi på väg hemåt igen. Mormor var relativt pigg och glad idag, vilket känns skönt. :) Ikväll blir det nog en lugn kväll i soffan framför tvn med Linn, för imorgon är det dax för jobb igen.


det var en gång för så länge sedan.

Finns det någonting bättre än att hitta bilder som man inte trodde fanns kvar? Sitter hemma hos min bror och har hittat bilder från min 18 årsdag, som med andra ord är 2 år gamla. Trodde att de hade försvunnit men här fanns de, hur de nu hamnat på hans dator? Enjoy!
   
Melnik & Niklas                  Karin, Bobbo & jag              Linn(Karin bakom blomman)
  
Victor, Linus & jag                Lina & jag                            Bobbo, jag & Melnik
  
Karin                          Robin                        Bobbo & jag

Nu ska vi till Katrineholm och hälsa på mormor :)


Haha, här ligger mitt skummonste

7d84228e24be84d86e1345979c80daa8.png

Haha, här ligger mitt skummonster!


Finns det något bättre, lite mat

0-7cf21b686bae48cc7dc92bbd57988fa8.png

Finns det något bättre, lite mat och grey's anatomy? Skulle Nima vara här så skulle allt vara perfekt!


you make me feel like.

Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli 3, för då slutar mamma och då åker vi till mormor som är nyopererad i Katrineholm. Jag skjussade dit henne i måndags då hon skulle skrivas in och igår var det dax för operationen. Så det var ganska tur att jag jobbade igår, så jag kunde hålla tankarna på annat. Vet inte varför jag varit nojig de sista dagarna över hennes operation, men det är väl helt naturligt.

Nu måste jag ordna med lite papper och sen måste jag iväg och fixa en ny sladd till min GPS. Jag hoppas verkligen att det är sladden som är problemet och inte GPS:n bara. :/


how soon is now?

Första dagen på jobbet i måndags gick väldigt bra med väldigt mycket information att ta in så efter fyra timmar kändes mitt huvud stort som en fotboll. Jag ska tillbaka och jobba redan idag och imorgon, då ska vi gå igenom kassan och den biten. Men man kan lugnt säga att jag har sovmorgon eftersom jag inte börjar förrens klockan 12 idag. Så snart ska jag se till och hoppa in i duschen och sen blir det en vända in till ElinMaria med Linn, eftersom ryktet säger att de startar sin rea idag. ;)

your's to keep.

Nu har en ny vecka startat med nya friska tag, men först en genom gång av helgen.
I lördags umgicks jag med Nima hela dagen och halva dagen var även Kawa med(Nimas kusin). Vi köpte med oss lite mat ut till Sundbyholm. Där satt vi och njöt av solen och jag hade även tagit med mig en bok så jag låg och läste ett tag, sånna dagar vill jag ha flera av!  I söndags fick jag gå upp skapligt tidigt för Amanda hade tävling i Sorunda, det ligger mellan Södertälje och Nynäshamn. Men vi lyckades köra lite fel och jag kan bara säga så mycket som att det är tur att hästar inte kan spy. Det var så små vägar vi kom in på som gick upp och ner och skarpa höger och vänster svängar, Morf såg lite groggy ut när vi äntligen kom fram och öppnade transporten. Men den åkturen kanske var bra för honom för vilken form han var i, lugn och fin men endå på allerten. Dagen slutade med en 5:e placering i LB och en 4:e placering i LA.


Idag har jag jobbat i skolan och man kan ju säga att vissa klasser är mer krävande än andra. Men det har varit en bra dag, inget snack om saken, Var dock jättetrött när jag kom hem och har nästan sovit bort hela kvällen hos Nima. Imorgon är det nya tag som gäller, det är nämligen intruduktion på Systembolaget. Lite nervöst är det väl som med alla nya jobb, men det ska nog gå bra.


globen.

Gud så roligt för grabbarna i Guif som spelade sig till en SM-final ikväll!
Det har de verkligen förtjänat!

RSS 2.0