grappa.

Kom precis hem från ett trevligt besök på Grappa tillsammans med mina goda vänner Linn och Karin. Det blev vitlöksbröd till förrätt och friterad färskpotatis och oxfilé varmrätt. Sen när man har med sig Linn så blir det självklart en efterrätt med, vanilj glass med jordgubbar(men där delade vi alla tre på en) :P Vår kära Tobias hade tydligen andra planer för kvällen så han får vi se en annan dag, hoppas jag. Vi började sakta att planera en helg då vi kommer ner till dig, Cecilia. Men Linn skulle kolla datum med dig sen får vi se, men vi kommer förr eller senare ;) Jag har ju dock redan varit på en snabbvisit  nere i Jönköping men det blir ju roligare med alla :)

Nu väntar jag bara på att mitt hjärta ska sluta för han jobbar som bartender ikväll på Volvos personalfest som de har i Parken. Och vem har inte en bror som jobbar på Volvo? Jag! Så vem tror ni kommer vara rundast om fötterna ikväll för det är en viss bartender som häller i han öl. haha, helt rätt! Undertiden får det bli lite Läckberg, närmare bestämt Stenhuggaren.

Tjillivippen!

   
(Sudd, sudd, sudd)


:/

På något konsigt sätt så känns det som att alla vänner bara försvinner ifrån mig, utan att jag själv vill det. En dag så kommer jag att stå här alldeles ensam utan någon. Usch!

Lina, bardomsvän sedan lekis. Vi var oskiljaktiga och hade massor av fuffens för oss, det finns skämt som bara du förstår. Du är borta fast jag inte alls ville att det var så här det skulle sluta. Vi gjorde ett försök Madeléne och jag men utan resultat, känns det som nu i efterhand. Jag saknar dig.
Cecilia, först var det strömsholm i tre år och nu när det äntligen kändes som att allt kunde bli som förrut så blev det Jönköping för dig. Jag är verkligen jätteglad för din skull och den här chansen, men jag saknar det som va jättemycket. Men jag vet ju att du kommer tillbaka nångång. :)
Madeléne, vad ska jag säga? Vi har gått igenom en hel del men vi har hållt fast vid varandra, genom vått och tort. Verkligen! O nu ska du pröva lyckan i Sthlm. Jag vet att du också kommer tillbaka men jag kommer aldrig att ha dig så nära som jag har dig just nu. Jag kommer verkligen att sakna dig.

lager 157.

När mamma slutar idag så ska vi se till att röra oss mot hälleforsnäs och lager 157. Jag har stora förväntningar på affären kan jag lova. Samt att jag verkligen önskar att de håller sig i prisklasserna som Vingåker har. Men vi får helt enkelt se, svaret återkommer jag om.

Ikväll så blir det nog Grappa med Linn & Karin(jag hoppas på en viss Tobias Lorin med). Det ska bli riktigt trevligt eftersom det var så längesen vi sågs.

Tjillivippen

stan.

Nu blir det snart en fika på stan med Linn, det var verkligen längesen sist. Saknat dig.

idiot.

Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot.

Det blir max ett litet skvaller när du slutligen faller.
Och ingen står och tar emot.
Du kanske borde tänkt på hur du mår.
Du kanske borde tänkt på hur det går.
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot!

en helt vanlig tisdag.

Som ni kanske har förstått är jag hemma igen och det är en helt vanlig tisdag, som innebär jobb.
Jag hade lite tur som fick sällskap av Cecilia och Lizzie när jag skulle köra hemåt igen. Men det blev vägen förbi Flen och Susanne och Leif (Cecilias mor och far) hade förberett en väldigt god middag lagom till vi kom fram. Mumma! Sen bar det av mot Eskilstuna där jag äntligen fick träffa mitt hjärta. :)

Annars i helgen har det väl inte hänt så mycket. Eller jag och bror tog med oss våra kusiner till Parken Zoo i söndags, vilket var skoj :) Men jag kan förstå varför det inte går så bra för djurparken längre, jag tyckte personligen att det inte alls fanns så mycket djur där som sist jag var där. :/ Jag tyckte att temat med "Lilla Anna" skulle ha varit kvar det var mycket bättre då och att de skulle ha behållt "spöket Laban" istället för att bygga om det till ett ostslott med råttor och möss i. Jaja, man måste väl få göra en förändring med.

Pratade precis med Anna i telefon. Hon ska göra en operation av magmunnen imorgon, tror jag de va ^o) Förstår att du är lite nervös och "orolig", men det går bra ska du se. Sen kommer du ju att må mycket bättre efter det här med :)

Back to work.
Tjillivippen!


    


andra uppdateringen från växjö.

Imorgon, äntligen, åker jag hem. Det ska bli skönt att komma tillbaka till verkligheten och till min Nima.
Men jag måste säga att jag haft en trevlig vecka med mycket nytt och trevligt folk.
Jag har sett till att hjälpa assistenterna som nu är ute på fältet tillsammans med fotograferna, och jag har tydligen använt meningen "vill ni ha ett tips?" för många gånger. För nu frågar de om allt jag säger är ett tips, jag har till och med fått en dikt skriven till mig med just "tips" som temat. haha, jaja det bjuder jag väl på.

Imorgon bär det som sagt va av hemmåt och det bästa är att jag slipper åka hela vägen helt själv i bilen. Jag ska nämligen plocka upp Cecilia och Lizzie i Jönköping efter de skulle hem och gå på bröllop på lördag. Det blir kalas!

Måste bara tillägga att jag precis pratade med min chef, Magnus, i telefon och han anslöjade en hemlig talang! Han kan winnerbäck-texter! Ojoj, jag är verkligen imponerad! Så den mesta tiden av samtalet gick väl till att säga texten till "Stackars". Jag fick dock hemläxa på den, men det fixar jag tills imorgon. Samt att alla winnerbäck-låtar på min hårddisk kommer att bli kopierade till Magnus dator, så han kan öva lite mer på de låtarna som jag tycker är bäst ;) 

Nu blir det en dusch sen ner i sängen och läsa lite.
Tjillivippen!
 

uppdatering från växjö.

Jaha, andra(och en halv dag) avklarad här då :P Vet inte än när jag åker hem, men utbildningen för fotograferna och assistenterna avslutas imorgon men det kan blir vecka ut. Igår var det bowling som kvällsaktivitet, och vem om inte jag var med i det vinnande laget :P Det bästa var inte att just vinna utan det bästa var helt klart att slå min tävlingsinriktade chef, Magnus. Han är fortfarande bitter för det. Ikväll var det fotbollsgolf på schemat, vilket inte alls var min grej! Men det avslutades med en väldigt god grillbuffé.  Det tackar vi för :)

Just nu så håller jag på att få tag i Nima, men han svarar inte :/ 
Oh, knappts hört någonting idag så man vill ju gärna avsluta dagen med att pratas vid lite.
Så om du ser det här, ring mig.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Tjillivippen!

växjö.

Nu är jag framme och har ganska ont i ryggen efter drygt 4,5 timmas körning :/
Aja, det går väl över. Ska snart iväg och packa lite beställningar som ska delas ut imorgon.

Vi hörs senare. Tjillivippen!

God natt.

Snart är det god natt för min del, men först ska jag berätta om mitt inköp idag.

Jag har varit på jakt efter en extern hårddisk ett tag nu, eller rättare sagt jag har tittat mig om. Men idag bestämde jag mig för att jag skulle köpa en. Jag drog med min bror till Tuna Park gick in på OnOff och Expert stormarkna, där det inte alls fanns något intressant i rätt pris. Sen gick jag in på teknikmagasinet där han sa att de hade ett erbjudande där en 50GB hårddisk kostade lika mycket som en 350, oj tänkte jag den tar vi! Men, sa han sen. . dessvärre är den slut. Fan! Jag tackade för mig och gick vidare. Vi gick in på Kjell & C/O där de hade sånna här små hårddiskar som är lätta att ta med sig och ja, liten och enkel. Den blev jag självklart kär i, eftersom den var så smidig. Sen tittade jag på priset, 1599kr!! Då modellen större med samma minne nästan va 1000kr billigare. Aldrig i livet! Eller? Den va ju trotsallt smidigare. :/ Gick ut där ifrån efter att ha sagt att jag skulle fundera på saken. Sen fortsatte vi in på Expert som ligger snett över, där inne hittar jag en exakt likadan hårddisk för 899kr! Det är en jävla skillnad och jag säger åt Oscar(Andreas vän) att "Den ska jag ha!" Sen frågar jag lite fint, "Vad kan du göra för pris på den här då?" Efter lite knappande i datorn svarar han "Ja, jag kan tyvärr bara gå ner 50 kr" Där sparade jag 50 kr till på en hårddisk jag redan bestämt att jag skulle ha ;) Men det är sjukt vilka prisskillnader affärena kan ha mellan sig, det är va verkligen sjukt!


Ne, nu ska jag ta min lilla bok och läsa några sidor innan det är dax att sova.

Åker till Växjö imorgon, stannar antagligen där i ett par dagar och jobbar.

Men datorn följer med!


Sov gott, gott folk!


ara abrahamian fortsättning.

LÄS!
http://www.expressen.se/sport/OS/Brottning/1.1264834/pelle-svensson-domaren-var-mutad


Pelle Svensson ville införa en policy så att mutor inte fick förekomma, men internationella brottningförbundet ville inte gå med på det. Vad är det för jävla skit? Det trodde jag var en förutsättning för domarna? Och vad är det för jävla skit att de ska ta ifrån han bronset? Han har ju vunnit det, de kan inte ta ifrån han mer nu. Det här är skamligt och jag blir bara mer och mer irriterad på det här!

ara abrahamian.

Någon som vet vem det är? Den som är insatt i OS och är intresserad av brottning vet det med stor säkerhet. Men till och med jag som inte ens är insatt i OS och inte alls är intresserad av brottning vet vem det är.

Han tävlar för Sverige och hade tagit sig till semifinal i brottning. Väl i semifinalen tidigare idag så blev någonting i hans handlande bortdömd vilket ledde till att motståndaren från Italien vann(om jag inte har helt fel tog han hem OS-guldet idag). Kommentatorer och experter förstod inte vad domaren gjorde? Förbundskaptenen protesterar mot beslutet och domarna tittar på bandet igen och säget att domslutet är helt rätt, problemet är bara att de pausar filmen innan den verkliga händelsen inträffar. Skandal!

"Även Sveriges olympiska kommité ha gått i taket efter Aras sorti - och stöttar nu brottarens försök till upprättelse. Sportchefen Glen Östh var med på mötet med Martinetti - och är upprörd över hanteringen.
- De har inget case mot Ara, men devägrade ta emot protesten. Den ligger fortfarande i min ficka. De hänvisar till sina regler att det inte är möjligt att lämna in en protest, men jag har svårt att se hur det ska hålla juridiskt, säger Östh till SportExpressen.se." 


Vad är det för idioti att inte få lämna in en protest?!
Nu till det mest omtalande, bronsmatchen vann han och tog där med brons i brottningen. På prisutdelningen tog han emot brons-medaljen sen gick han ner från pallen la medaljen i mitten av mattan och gick ut. Endel säger att det är osportsligt gjort och det är inte bra för Sverige. Men jag tycker att han gjorde helt rätt, att någon vågar visa sitt missnöje med domarslutet som var helt fel. Bra, Ara!

Foto. Expressen


lars winnerbäck.

Ikväll är Winnerbäck på Strömsholmsslott och som stort fan så har man ju hela tiden sagt att man ska gå.
MEN! Nu är det så här att när inte Lars har med sig Hovet som kompband så får inte konserten samma liv.
Så jag är ledsen att jag tänker meddela att jag lite i protest inte tänker gå, jag vill ha hovet på mina sommarkonserter med Lars! Jag förstår ju han med att han vill förnya sig, men i det här fallet tycker jag inte att det blev så bra :/ Hur jag kan uttrycka mig är för att jag nämligen var på Lars den förra konserten han hade i Eskilstuna, om de var i höstas eller våras kommer jag inte ihåg ^o) Aja, det blev inget drag i hela konserten och jag stod och gäspade ett fler tal gånger. Jag hoppas jag har fel och att de har "ryckt" upp sig lite mera. Missförstå mig inte, för I just löööve my Lars :) Men vi får ses igen en annan gång.



Om vi ses, bland dimmorna i norr eller i söder
Med drömmen i behåll och med lust att ta vid
Där elden falnar men fortfarande glöder


shopping.

Var på stan med mamma och Anne idag där lyckades jag handla en skjorta, en tröja, ett par skor och en jacka.
Sen så kom madde och hämtade mig för att vi skulle åka ut till Tuna Park och dra med oss Emelie dit också. Efter en stunds väntan utanför Mc D. så kom hon när hon jobbat klart. Sen gick vi en vända där ute och pratade och hade det allmänt trevligt. På scorett hittade jag en väska som jag bara va tvungen att han. :P Så nu blir det inte mycket mer kläder den här månaden.
¨
(Stickad kortärmad kofta, gina tricot | Väska, Scorett | Jacka, H&M | Skjorta, MQ | Tröja, Sisters | Skor, Wedins)

1 år

Tänkte bara uppmärksamma att Nima har stått ut med mig ett helt år nu, vilken tur jag har!
Jag älskar dig!

       

kalas.

Kvällen blev lyckad med släkt och vänner!
Men just nu vill jag bara sova och få min förkylning samt feber att försvinna! Det är inte roligt att må så här måste jag säga. :/ Det värsta av allt är att jag glömde min älskade bok hemma hos Nima, hur ska jag kunna klara mig utan den innan jag somnar ikväll. Predikanten av Camilla Läckberg, återigen, ett läsvärt tips!

Imorgon blir det ett ytterligare kalas. Eftersom Linn fyllde år medans jag var på Cypern så ska vi se till att fira henne imorgon, sen har faktiskt Bobbo fyllt år med. Så om du har tur så kanske det finns en present till dig med ;)

God natt allesammans!
Tjillivippen.

Andreas 22 år.

Grattis storebror! Hoppas du får en kalasdag! (du kommer ju att tillbringa den med mig, då kan man ju inte ha det annat än kalas. Men i alla fall.)

storm?

Jag tror minsann att det var storm i natt, eller näst intill. För så här gick det för vårt äppelträd, han pallade inte trycket helt enkelt.


förkyld.

Jag har knappt kunnat sova inatt för jag har lyckats bli förkyld! Usch. :/
Vilket egentligen inte kom som en överraskning eftersom cyprioterna inte vet hur man använder en ac:anläggning. De sätter på lägsta möjliga temperatur så man sitter och fryser så man skakar. När man sedan går ut så blev det en chock mot kroppen att det var så varmt ute. Sen är det ju inte så vidare varmt här hemma heller just nu. :/

mamma mia.

Var på Mamma Mia med mamma och pappa tidigare ikväll, den var faktiskt grymt bra. Jag har sett den tidigare med, men då live i London där de började att spela musikalen. Men jag måste säga att det verkligen är ett sevärt tips!

fullt upp.

Igår när jag vaknade efter 4 timmars sömn så var det bara gå upp och duscha, klä på sig och sen åka för att fira mormor.
När vi kom hem igen så la jag mig  i hängmattan och började läsa den andra boken av Camilla Läckberg. Jag läste den första, Isprinsessan, på Cypern och jag blev verkligen fast i den så jag var tvungen att ha den andra boken beredd när jag kom hem, snäll som mamma är så fixade hon det ;)

Cypern då. . Det var helt underbart med underbart sällskap. Det var minst 32 grader varje dag, strålande sol men som tur va var det även fläktande vindar. Så vi dog inte!
Helt ärligt kan jag säga att vi faktiskt inte har gjort så mycket, vi har mest legat på stranden eller i det turkosa vattnet och bara haft det skönt. Och JAG har läst en bok, vilket faktiskt inte är varje dag(och som jag nämnde är jag även inne på en till). Det finns inte så mycket mer att säga men som sagt va "en bild säger mer än tusen ord" så gå in på http://elinhaglund.bilddagboken.se och titta mer om ni vill.


Tjillivippen

Cypern.

Jag ber så mycket om ursäkt att jag inte skrev något innan vi åkte, men det fanns ingen tid.
Har precis kommit hem nu i alla fall. Ska se till o få lite sömn sen upp och fira mormor.
Ni får höra mer om resan imorgon.

God natt

RSS 2.0