när hon vet hur det blev.

Ni vet när man ser en människa som man så väl känner igen. Men man kommer inte på vart ifrån, är han känd eller bor han i samma stad som en själv? Och den största frågan, vad heter han!?

Detta senarium råkade jag precis ut för. Det var en man som vi släppte över vid ett övergångställe med bussen nere i Las Americas nu ikväll. Jag kände så väl igen honom och höll på att bli tokig eftersom jag vet att jag inte kan släppa det förrens jag vet vem här är! Sökandet på google började och jag hade på känn att han var trummis och halvt säker på att han var svensk. Men lite hjälp från Mikael så hittade han honom, efter min urdåliga förklaring!

Här har vi han!

Mikkey Dee, trummis Motörhead.


visst var det nåt som hände?

Det har varit en lång dag och jag vet inte hur många bussar som jag har iväg skickade till sina hotell. Men det var så oerhört skönt att komma hem igen! Maja och jag orkade inte laga mat så vi hamnade på en italiensk restaurang där det blev pasta för oss båda. Sen landade jag här i soffan för drygt 1,5 timma sen och har knappt rört mig sen dess. Men nu är det dags att palla sig upp och klä om till uniform och ut till flygplatsen igen!

blev jag kvar nån annanstans?

Kan man inte gå tillbaka till vintertid varje dag, jag menar då får man alltid sova en timma till. Det tycker jag skulle vara praktiskt, eller så försöker man att gå och lägga sig en timma tidigare? hmm.

Jag gick in till Mette igår kväll för att se vad hon gjortde och hon låg i sin säng och tittade på Gossip girls. Jag skrattade lite åt hennes klocka som hängde på väggen eftersom den var totalt fel, men då sa hon att hon inte kunde ha den igång för den tickade så högt och då kunde hon inte sova men fin dekoration på väggen var det ju! hihi. Sen till nästa problem i och med vintertiden. . Hon hade tänkt att hon skulle ställa klockan på 9 nu på morgonen så hon kunde vakna för att dra tillbaka klockan en timma och sen sätta den på 9 igen. För hon tyckte det var lite för jobbigt att ställa klockan på 3 för att ställa om dem. Då sa jag bara, "Eller så ställer du om den innan du lägger dig. ." och svaret blev "Oh, vad smart du är Elin! Det hade jag inte ens tänkt på" hihi, så söt!

Nu är jag i alla fall uppe och har ätit frukost och tittat på Berg flyttar in på tv4play. Men det är nog dags att börja göra sig iordning för dagen nu för om ganska exakt en timma så kommer bussen och hämtar upp mig till flygplatsen.


jag vaknar av värmen, men jag är iskall.

Maja och jag tog oss en sväng till vårt Blue Village nu ikväll. Vi träffade våra kollegor och tittade på uppträdandena coco the clown samt "Welcome to the circus". Riktigt trevligt måste jag säga!

Det finns en sak jag har funderat på också, apropå shower. Man sitter ju där och klappar händerna i takt till musiken och när man klappat riktigt länge, varför börjar det då klia i händerna?


allt är nästan perfekt!

Min älskade familj kommer ner till mig den 30 januari! Oh, det känns så skönt att hela familjen kommer. Oj, vad jag längtar nu!

  


you and I.

Följande är kopierat från min Linn's blogg tidigare i år när det vad dags för mig att åka iväg:

"Ja imorgon åker jag till fjällen och kommer hem på onsdag och då har min kära vän Elin åkt till gran canaria för att utbilda sig till reseledare, Jag är glad för din skull. Men vem ska komma över till mig spontant sådär och bara vara du, vem ska vara min extra lärare, vem ska kolla på alla wallander, beck och johan falk filmerna med mig och äta pizza varje onsdag, vem ska cykla tandemcykel med mig till slagsta glass och vem ska jag ringa om konstiga frågor som jag bara kan ringa til dig om, Faaaan vad jag kommer sakna dig. Men beroende på vart du hammnar eller om du kommer hem en sväng så kommer jag i alla fall att hälsa på och det verkar som fler vill med, du kommer klara det och jag med. Jag har såna underbara människor här hemma som gör mig lycklig, men du och jag har alltid varit någe speciellt. Men vi ses snart igen:) Nu gråter jag floder.......

Tack för att du är du och vi blir vi<3"

Vad vill jag då komma med detta?
Sen jag åkte hemifrån i april så har jag haft dåligt samvete för att jag bara lämnade alla, speciellt familjen och närmaste vännerna. Vet inte i vilken av kategorierna jag skulle placera Linn i, hon passar så bra i båda. Men samtidigt har jag vetat att hon har varit omringad av så otroligt många andra vänner. Men nu har jag börjat fått smått dåligt samvete igen för att jag inte är hemma, den enkla anledningen är att har Karin åkt till Australien och Cecilia till England. Jag vet att du har så otroligt många fler vänner där hemma med, men jag vill inte att du känner dig ensam. Kom ner och bo med mig hela vintern! <3 Jag saknar dig något otroligt min vän, och nu är det jag som gråter floder!


över torgen här går var och en för sig.

Helge Skog är den största anledningen till att det i över huvudtaget är värt att titta på halv åtta hos mig. Men det var även trevligt att se när det var från Eskilstuna. Bästa kommentaren under den veckan va helt klart: Men titta, hästen har ju tubsockor på sig!

Märks det att jag har fått internet och försöker komma ifatt med alla bra program som går hemma på tv? Kanske lite, men det bidrar lite till mer "hemma-känsla" i alla fall. :)

jag flyr genom en nedsläckt korridor.

Dagen idag började med att jag faktiskt gick ner till soffan och la mig och titta på Elivis i glada Huddik. Så himla härligt program och man kan inte annat än att älska dem! Medans jag körde en maskin tvätt så blev det även att titta på Vad blir det för mat? Som blev inspererande för den inköpslista jag nu skrivit ihop.

Efter ett tag så ringde Mette och frågade om jag skulle med henne och Anu till Siam Park. Vilket jag sa ja till. Vi stod nere vid buss-stoppet i 1 timma och ingen buss kom, vi bestämde oss för att gå tillbaka hem och fick senare förklarat för oss att de har siesta mellan, just, 14-15. Typiskt! Så det blev att lägga sig vid poolen här hemma med en sangria i handen istället, inte helt fel de heller faktiskt.

jag kunde ge dig nånting lika stort.

Jag har kommit fram till att spanjorer verkligen inte kan parkera bilar och i och med detta så finns det för få parkeringsplatser! Jag åkte runt i 20 min för att hitta en parkeringsplats idag när jag skulle till ett av våra hotell och ett hotell kunde jag inte stanna till vid eftersom jag inte hitta någon parkeringsplats! Det är därför man måste vara två personer när man kör i den här stan, då kan en person sitta kvar i bilen och den andra springer in och utför ärendet. hmm.


jag behöver en ny medicin och ett nytt land.

Igår på min depature buss så fick jag en ganska trevlig busschafför som jag satt och pratade med fram till det första hotellet och en av de frågor som han ställde var: "Don't you miss your family and friends at home?"

Självklart så saknar jag er där hemma något enormt! Men jag saknar er som personer och inte det hela med att flytta hem, jag saknar inte Eskilstuna och Sverige. Visst finns det gånger som man känner att det skulle vara skönt att vara hemma. Men det är flera gånger som jag ställt mig frågan om jag verkligen vill ge mig av hemåt igen men varje gång så blir motfrågan vad ska jag göra där, vad ska jag jobba med eller ska jag börja plugga? Jag hoppas verkligen inte att ni missförstår mig nu! För jag längtar tills jag får semester och får komma hem, men det är för att få komma hem till er, inte till Eskilstuna.

En dag kommer jag hem igen för gott och då vet jag att ni finns där, jag kan bara inte säga när än. .


gör ett avtryck som sitter.

Äntligen är internet ordnat till lägenheten! Nu behöver jag inte gå ner till ett café längre utan, nu kan jag sitta i vardagsrummet i min underbara soffa!

Imorgon är det dags för ytterligare ett välkomstmöte, vilket säkerligen kommer att gå galant. Men jag skulle behöva ha lite sömn först, så jag ska bege mig upp en våning och krypa ner i sängen. Sov så gott!

då ska det finnas tid att falla fritt.

Dagen efter en uttgång så finns det ursäkter för att äta Mc Donalds till lunch och pizza till kvällsmat. ;) haha! I och för sig har jag inte ätit en hel pizza utan bara två bitar av Maja. Men ryktet säger att det blir film med godis när jag rör mig hemåt också. Det är tur att vi inte går ut varje kväll!

Kan inte förstå att jag redan har varit borta i 3 veckor, det känns som att det var igår jag kom hit. Men samtidigt så har jag lärt känna Los Cristianos och Playa de las Americas himla bra, så det känns som hemma nu. Det som jag mest ser fram emot nu är att på torsdag ska vi bege oss över till La Gomera, som man kan se över till en bra dag utan moln. Jag har faktiskt velat åka dit länge, tror det var på ett avsnitt av När och Fjärran (bara det är längesen de slutade sända) så visade de där ifrån och jag blev enormt fascinerad av de visselspråk som finns där. Nu ska jag få åka dit, yey!


the movie never ends.

  
  

Don't stop believin', hold on to that feeling. .


she took the midnight train going anywhere.

Det blev några timmar på flygplatsen inatt och jag var inte hemma förrens vid 2-tiden, så det kändes ganska skönt att vara ledig idag faktiskt :) Men jag har faktiskt varit duktig och gjort rent golven hemma i lägenheten, först soppat allt och sen moppat.

Har även läst mig till att det snöat på håll hemma i Sverige. Själv har jag ca 25 grader idag, men det är dock mulet. Jag ville bara meddela det ;) Jag bara älskar mitt jobb!


det är en helt ny värld, men jag är alldeles lugn.

Idag är airport-day och jag & Joakim har varit där ute och vinkat av några Örebroare och tagit emot några andra :) Snart är det dags att bege sig ut igen för att ta emot ett Norrköpings flyg, har jag någonsin sagt tidigare att jag älskar flygplatsen? ;)

Dagen igår var verkligen lång men välkomnstmötet gick bra och även servicen. Men det blev inte mycket vila under dagen för jag lämnade lägenheten vid 8:15 och var hemma runt 21-tiden. Jag la mig bara i soffan när jag kom hem och satte igång tv:n och det dröjde inte länge förrens jag sov. Både Joakim och Maja var inne och pratade med mig men jag kommer inte ihåg mycket av samtalen. Det var egentligen inte en hård dag utan jag har haft huvudvärk i 2 dagar nu så mitt huvud var helt slut. Och JA, jag dricker vatten. Får hoppas att det går över.

Men imorgon är jag ledig så jag ska verkligen se till att vara det och möjligtvis städa och tvätta lite. Sånna roliga saker ni vet? ;)


living just to find emotion.

Det var så skönt att få se Janne igår, som jag saknat henne! Vi hade team-middag och blev bjudna på en trerätters middag med vin till, så himla gott! Men jag satt nästa mest och hoppades på att jag skulle få träffa henne. Vilket jag med nöd och näppe fick, hon kom ur taxi och sen skulle Los Gigantes teamet åka direkt men jag fick en stor kram. :)

Efter det så satte jag och Maja oss i en taxi för att åka vidare till Kippis, som är en finskbar, där vi mötte upp resten av teamet igen. Efter en stund så gav vi oss vidare till kvällens höjdpunkt, Den glade vikingen, som är en "guidebar" som öppnade igår och det var fri bar till kl. 2 vilket vi utnyttjade. ;)

Idag har vi varit halvt lediga och vid kl. 13 var det dags att studera vattenparken Siam Park. Som vi har badat idag! Massor med olika waterslides och en gigantisk strand med en vågmaskin. Så dagen har varit perfekt!


loro parque.

  
  

Lite utav dagens bilder från Loro Parque. Vi hade guld behandling inne på parken med guidad tur runt hela parken och vi fick även gå backstage och se hur djuren bor och vad de äter. Vi var även på en sjölejon-show, delfin-show och en späckhuggar-show. Späckhuggare är verkligen inte att leka med, de är enorma djur och det är fantastiskt att man kan få dem att göra de konster de gjorde i showen. Innan vi åkte därifrån fick vi även ett frikort till Loro Parque vilket betyder att vi kan besöka parken helt gratis under hela säsongen. :) Det kortet gäller även för Siam Park som är ett gigantiskt vattenland som har allt. Det blir najs!

en himmelsk drog.



Jag saknar dig något enormt, min älskade vän!


somna inte osams med dig själv.

Gårdagens arbetsdag bestod utav att visa hotellen i Los Cristianos för Mette & Sepideh, som kom från Blue academy för bara några dagar sen. Sen gick vi även till vårt kontor och mötte upp vår TM Morten. Vi åkte till backoffice(som är huvudkontoret här på ön) för att hämta lite hotellpärmar som vi skulle göra iordning till hotellen.

När jag kom hem igen la jag min bara i soffan och tittade på Disney chanal och efter en stund kom Maja in la sig brevid mig en stund. Hon gick sen ner till cykelaffären för att de skulle laga punkteringen på hennes cykel men jag orkade inte följa med. Så någon timma senare när jag var uppe på mitt rum och ordnade så bankar det på dörren och någon skriker "Elin, kom nu!". Så jag skyndar mig ner och öppnar dörren och där står Maja och balanserar två tallrikar med kyckling, klyftpotatis och en massa sallad som hon lagat till oss. Haha, så söt! Efter den måltiden, som var efter "tallriksmodellen", gick vi ner till supermarket och köpte massor med godis eftersom från och med idag ska vi börja äta nyttigt. Wish us luck! haha!


jag fick chansen, du gav mig chansen.

Oj oj, mycket händer hela tiden nu! Jag har vandrat upp och ner, fram och tillbaka i Los Cristianos och Playa de las Americas och börjar faktiskt att få ett "hum" hur det ser ut nu. Jag har varit på en rund tur på ön samt uppe på Teide. Men det bästa som varit hittills var igår, då Maja och jag var halvt lediga och åkte till Ikea! Jag handlade saker för ca 1400kr, men nu trivs jag riktigt! Och inte för att tala om våra lägenheter, de är helt gudomliga! Vi är de första som bor i dem så de är helt nybyggda!

Before:
 

After + lite mer:
  
  

jag kanske har nåt som du beundrar.

Jag ar framme, jag mar bra och jag har flyttat in i en precis ny lagenhet! Jag kan inte klaga! Det enda som saknas nu ar internet hemma, men det kommer. :)

Dagen idag har bestatt utav hotellbesok. Jag, Jens och Maja har gatt nastan hela Los Cristianos runt for att hitta hotellen. Ar skapligt trott nu faktiskt. Vi gjorde aven ett besok pa Svenska Kyrkan imorse. Vi var med pa morgonbonen och fick en nybakt kanelbulle efterat, inte helt fel :)

Nu skulle jag behova ga hem och ta en dusch for att sen ga och handla lite.

vi kan väl vänta tills imorgon.

Nu är det snart dags att bege sig. Jag har inte packat ner de sista än, men det får vänta tills precis innan de är dags att åka.

Jag kommer verkligen att få äta upp att jag sagt att jag tycker om att flyga idag. Jag ska nämligen flyga Stockholm - Barcelona, Barcelona - Gran Canaria och Gran Canaria - Tenerife. ;) Det är beräknat att jag ska vara framme vid 18.30 imorgon kväll, kommer nog att vara lagom trött då.

Jag kommer sakna er enormt här hemma och det var verkligen skönt att få komma hem och andas lite. Men nu är det ett nytt äventyr på Tenerife som väntar, jag hoppas ni följer med mig :)

vi har försökt att fånga den andra.

Det blev en ganska tidig morgon idag, fast jag hade tänkt att sova lite längre för jag vet att de inte kommer bli mycket sömn i natt. Men det gör abosolut ingenting när det är min loppa som ringer. Cirka en halvtimma senare stod hon utanför ytterdörren med nybakt bröd och kanelbullar från Amarant. :)

Nu åkte hon precis hemåt igen och jag ska fortsätta packa lite innan jag ska in till stan och äta lunch med Thanh och Mikael. Sen får vi se hur dagen artar sig. Den sista dagen hemma är alltid värst man ska hinna med så mycket, men framför allt så måste jag packa ner mitt liv i väskan igen. .

sist vi sågs var det vinter och en meter snö.

Idag har min blogg förvandlats till en bilddagbok, spännande va? ;) Här kommer två från gårdagen. :)

Elin, Kim, Cecilia & Linn


Elin & Tobias


En lunch på Tuna Park hann vi...

foto0142 (MMS)

En lunch på Tuna Park hann vi också med! Så grymt effektiva vi är!


Nu blev det en promenad i Torshälla ...

foto0140 (MMS)

Nu blev det en promenad i Torshälla med Cecilia & Linn. Mata ankor står på schemat.


vid ett nedbränt stadshotell hänger minnen envist kvar.

Det blev en trevlig kväll som började hemma hos Linn och avslutades alldeles nyss på krogen. Så gudomligt snäll pappa som jag har, så kom han och hämtade oss inne i stan med. Det tack vi för! Under kvällens gång så hann jag även träffa Micke och Thanh, vilket blev ett kärt återseende. :) Men nu är det nog dags att få lite sömn.


Det är ett val jag har gjort och självklart måste man offra vissa saker,
jag visste bara inte att det skulle kännas så här. .


ser du nån du känner igen.

Kvällen igår spenderades hemma hos mormor, dit även Anders, Isabelle, Emil och Albin kom. Det var riktigt härligt att se er igen! :)  Jag sov även över hos mormor och imorse åkte vi för att hämta upp mamma här hemma för att sen åka vidare till Vingåker för att shoppa. Det blev några shorts och tröjor inhandlade.

Jag förstår inte att jag är så trött, det är nästan mer stressigt att ha semester än att jobba. Men det blir väl så när man kommer hem och ska försöka hinna träffa alla. Nu ligger jag i alla fall hemma i soffan och tittar på tv. Men det blir inte så länge till för snart kommer mormor, Anne & Håkan och då ska det ätas kräftor! mums!


RSS 2.0