jag måste ha träffat din frekvens.

Nu är det faktiskt bara en arbetsdag kvar sen har jag semester! Så idag har jag avslutat all försäljning och det som måste göras innan det är dags för semester, så det känns riktigt skönt!

Igår så inhandlades även ett nytt objektiv till min kamera med! En 55-300, så nu har jag lite mer zoomförmåga om vi säger så! Äntligen! Så nu får jag passa på och tacka alla som jag fått pengar av i födelsedagspresent och julklapp. Dem gick till objektivet! :) Tack! Så nu när det är dags för semester ska jag se till att fota riktigt mycket!


vi ska åt samma håll!


Nu handlar det om timmar, 3 timmar och 25 min för att vara exakt! Jag ska faktiskt erkänna att jag sovit illa inatt, för att jag längtar så mycket! Ni är så saknade!

vi behöver ingenting om vi kan starta på noll.

Nu har jag en viktig efterlysning här! Är det någon som befinner sig i Sverige, använder Spotify och vill hjälpa mig?


hur märkligt kan man må?


Jag har kommit fram till att jag är oerhört dålig på att impuls-shoppa! Det borde jag lära mig att göra lite mera. För i slutändan så står jag där och köper varan i alla fall, bara några dagar och timmars funderingar senare. Ett bra exempel på det här är att jag kärat ner mig total i Givenchy's parfym Play Intense. Det började för två veckor sen när jag doftade på den för första gången och tänkte att den här vill jag ha. Under de här två veckorna, senast idag, har jag gått in i parfymbutiker för att lukta på den igen. Fast jag egentligen bara vill ha den. Så nu borde ju faktiskt nästa steg bli att köpa den, tycker ni inte också det?

ett sätt att ge, ett sätt att ta.

Jag tycker att nästan alla borde ha en Elin! Bara en sån sak att Joakim inte kunnat lägga in Youtube-klipp på sin blogg efter att de programerade om det. Tänk han hade fortfarande inte kunnat göra det än om jag inte lärt honom hur man ska göra nu! Samma sak som att jag lärt han att Winnerbäck's "Du hade tid" och "Kom hem till mig" är cover ifrån andra artister. Också att Du & Jag döden är faktiskt en av Kent's bästa album. Ja, alla borde ha en sån här trevlig person som hjälper en med så viktiga saker! ;)


kom hem till mej så gör vi nåt ihop.

Nu är det inte långtid kvar! Gud så underbart, alla underbara kollegor i all ära, men familj det är något speciellt! Det som är riktigt nice är att jag faktiskt har semester jag med från och med onsdag, så jag kan spendera mer tid med er här nere. :) Som jag längtar nu, det går verkligen inte att beskriva!


tänkte tankar jag aldrig tänkte.

Jag måste erkänna att dagen har varit riktigt nice idag. Visserligen en tidig morgon, men sen fick jag ju åka hem och sov en stund efter det. Det enda som jag anstängt mig med idag var att åka iväg och handla med Maja, vilket verkligen behövdes. Och på Gran Sur hittade jag bogfläsk, så pappa guest what?! Till lunch med det makaroner och bogfläsk, mumma!

Nu har jag precis tittat på Spårlöst på tv4play. Så nu sitter jag och torkar tårarna, världens bästa program om man måste rensa tårkanalerna!

vi pratar om vart vi ska just inatt.

Har precis super skype:at med Andreas och Mamma & Pappa. Med det menas det att vi faktiskt kunde ha en konversation ifrån våra tre datorer tillsammans, den finessen har jag totalt missat. Man lär sig något nytt varje dag!

Nu blir det sängen för mig! Kl. 05.15 sätter jag och Kristine oss i bilen och kör ut mot flygplatsen, men jag tror att lite sömn krävs innan dess.

i en ålder som sätter en på jorden.

Gårkvällen var helt klart lyckad. Det blev först team-middag på en restaurang här i Los Cristianos. Sedan gick jag och Maja vidare till Watermelon, som är stället man ska gå till om man vill ha riktigt goda cocktails! Nästa stop blev Leonardos och sen vidare till Den glade vikingen. Det var en ganska lugn och härlig kväll och den blev inte allt för sen heller. Jag tror jag var hemma runt 3 tiden.

Idag vaknade jag vid 12-tiden när Maja skickade ett sms som det stod: "Hej skat. Skal vi se film og spise usundt?". Vilket svaret blev ja på, så vi åkte ut till Mc Donalds och åt lite, handlade och sen hem igen för att titta på Toy story 3.

Och nu har jag faktiskt precis landat i min egen soffa. Efter att ha städat hela huset och strykit min skjorta till morgondagens flygplatsarbete. :)


här är glimmande dar.

3 dagar, 10 timmar och 57 minuter  <3

rosorna fäller alla kronblad igen.

Det är ganska skönt att ha flygplatsen på morgonen och kvällen, det innebär dock att man får gå upp tidigt och lägger sig sent. Men tiden där i mellan, som nu, är ganska skön. Ingen är hemma och man kan både laga mat och tvätta utan att dela det med någon annan.

Jag har precis tittat klart på Guldbaggen 2011 nu på svtplay. Självklart så vann Joel Kinnaman västa manliga skådespelare för Snabba Cash, som att det var någon nyhet? ;) Annars så måste jag ge ett beröm till Petra Mede som jag tyckte gjorde galan riktigt bra. Ett exempel på det är den här:


ge mig en chans att drömma.

Jag har haft en låång och jobbig dag men jag har haft trevligt sällskap så det har gjort mycket. Det har varit många vändningar under dagen och jag lovar att hälften hade räckt.

Maja har lagt över ett stort ansvar på mig idag med. Vi ska ha svenskakurs och jag står för undervisningen. Det här kan gå ungefär hur som helst. ;) Men hon har varit duktig tycker jag och vi har både räknat, tränat på uttal och gjort meningar som hon sedan fått svara på. Haha! Det är verkligen tur att jag haft dig idag, den här dagen hade inte haft något bra med sig annars. Men nu ska jag nog faktiskt se till att gå och lägga mig ganska snart. För vid 04.30 ska jag och Sanna sätta oss i bilen och åka ut till flygplatsen. Så några timmars sömn innan dess skulle kanske behövas. :)


det är du som försöker se igenom mig.

Jag har precis sett min nya favoritfilm! How to train your dragon. Så nu vill jag ha en drake, mamma! Kan du ordna det till mig?

Haft en mysig eftermiddag/kväll med bästa Anu, Kristine, Maja och Jannike. Det blev lite godis och som sagt va hittade jag min nya favoritfilm. Vi satt mest och skrek när det inte gick riktigt som vi ville, det är tur att vi är så lika. haha! Nu ska jag och Kristine snart bege oss till flygplatsen och ta emot lite norrmän. :)


how to train your dragon 2010 movie wide.jpg


jag vandrar gatorna i timmar.

Söndag är lika med flygplatsdag! Så bussen kommer och hämtar upp mig om drygt en timma och har har faktiskt bara ett hotell på min pick up, så jag kan tänka mig att jag är ute på flygplatsen strax efter 11. Sen ansvarar jag för depaturen så att alla passagerare till våra plan blir incheckade, det är faktiskt där jag trivs som mest. Sedan blir det att åka hem någon timma för att sen sätta mig i bilen tillsammans med Sepideh & Kristine och ta emot våra norska flyg ikväll. :)

En dag fylld av resenärer, både ankommande och avresande. Jag hoppas jag hinner träffa Janne innan hon går till gaten, fast vi gjorde upp igår att hon bara skulle gå när hon var incheckad. .

I took my love down to Violet Hill.

Frågan är hur många gånger jag inte hörde den här låten spelas om och om igen från ditt rum i Tunisien. Och varje gång jag hör den nu så tänker jag på dig. Det var skönt att få umgås med dig ikväll, det har jag verkligen saknat! Men se till och åk hem nu, vila upp dig och gör det som måste göras. Nu förstår jag vad de menade med att vissa personer från sin första destination knyter man starkare band med än vad man någonsin kommer att göra på de andra destinationerna. Jag kommer alltid finnas här för dig!





can you get to my soul?

Det här är något jag verkligen saknar i mitt liv. Inte än, men snart har det gått ett år sen jag satt på hästryggen sist. Det har varit en del av mig i hela mitt liv så det är verkligen en saknad som gör ont.

  


jag hämta nånting jag förlorat.

Flygplatsen gick smidigt och snabbt imorse, men det känns i alla fall att man gick upp 04.45. Visserligen har jag fått några timmars sömn efter att jag kom hem med, men det är inte riktigt samma sak som att som att sova allt i ett sträck. Det är nog det här som gjort att jag nu har världens huvudvärk, men det går nog över bara Mette kommer. Hon är nämligen iväg och köper Subway till oss, och det mesta brukar hjälpa med lite mat.

Annars så har schemat ändrats för idag, jag skulle egentligen haft flygplatsen ikväll med men då skulle jag vara hemma efter 12 i natt och imorgon är det min lediga dag. Såå jag ska ha service i eftermiddag istället och sen tror jag att vi ska till Oro Verde där resten av våra kollegor bor :)


jag är född i en tid precis när dammet lagt sig ner.

Precis hemkommen är jag nu, vi har varit iväg på San Miguel som är en riddarshow. Jag har visserligen varit på den en gång tidigare, men med trevligt sällskap så går det helt klart att se fler gånger.

Nu har jag precis landat i soffan med Miia precis brevid mig. Och Toni han sitter och tittar på olika klipp på nätet och bilder som visar hur man gör en slipsknut. Haha, nu kom kommentaren "Fan, det blev förkort". Anledningen till att en ny måste göras är att vi fått nya uniformer och Toni har självklart fått en ny slips, vilket han verkar ha lite problem med. Men jag hittade precis i högen nu en sån här slips som man kan knipsa fast, vi får se om han lyckas eller om det blir klipsen till morgondagens flygplatsdag. ;)

Nej, nu måste jag verkligen sova för det blir upp tidigt imorgon. Redan klockan 05.30 ska jag och Kristine vara på flygplatsen. Sen om vädret tillåter som hamnar vi nog på stranden i Siam Park resten av dagen :)

Sista kommentaren från Toni: "Amen fasen, inte kan det väl vara så här svårt!"


en ynklig rad av fotspår, en oändlig kontinent.


som ett obehagligt allvar.





Jag är trött på att vara arg, irriterad och oerhört trött nu. Men det hela går säkerligen hand i hand, och förhoppningsvis så kliver jag ur den perioden snart.

Känns skönt att jag har er där hemma bara ett telefonsamtal bort. Idag ringde jag till mamma för att rensa huvudet, för det är mycket som snurrar där uppe nu. När jag nu kom hem från Mette var det, som vanligt, det första jag gjorde att gå upp på mitt rum och titta på min svenska mobil om någon hört av sig. Tack, mamma jag behövde både samtalet och smset. :)

 







Mamma & jag, i Sousse Medina maj 2010.

jag skrev mitt namn i vattnet.

Pratade med älskade Linn igår, hon var uppe i Mora hos sina kusiner eftersom hon skulle göra fysteterna för polishögskolan. Så idag har jag hållt alla tummar och tår som går!

Det var skönt att bara prata om lite annat än arbete och med en person som verkligen känner mig. Jag kan knappt vänta tills jag träffar dig igen om 3 veckor. Det som är skönt med dig är att allting är som vanligt när vi väl pratar. Jag älskar dig min vän, snart kommer jag hem <3


där ute finns så många långa nätter.




Det kommer att bli svårt med en sommar utan dig. Med tanke på att du varit här omkring mig hela tiden de senaste veckorna men haft fullt upp med dina nära & kära och jag saknar dig något enormt bara nu. Men jag får trösta mig med att jag vet att du fick din högst önskan uppfylld, en säsong med Esben, och att det faktiskt går båtar mellan Marmaris och Rhodos.
Så vi ska nog klara oss, älskade Majse. <3
 
 

en rostig skylt hänger kvar där än.

Det blev en tidig morgon idag, eller inte så tidig egentligen men med tanke på när jag kom hem så blev det tidigt. Men vi hade bestämt oss för att åka till Loro Parque och då gjorde vi det också. Vi körde från Los Cristianos vid 09.45 och sen var vi uppe runt 11-tiden. Det var faktiskt skönt att göra någonting på sin lediga dag och det var härligt att få gå runt där och verkligen se allt den här gången. Förra gången vi var där så hade vi en Discovery tour, vilket betyder att vi fick gå bakom kulisserna i parken men det gjorde också att vi inte fick mycket tid över till resten av parken när den var slut. Men det är ju tur att man fått ett säsongskort med gratis inträde på både Loro Parque och Siam Park får man ju säga. :)


när jag faller lycklig och fri.

Det är helt overkligt! Jag fick mitt förstahands val! Jag ska till Rhodos service animation i sommar, hur underbart är inte det! Jag är så överlycklig så det finns inte! :D



Här är min nya arbetsplats för sommaren, Blue Village Atlantica Aegean Park! :)

det tysta ekot är av ett slag för sig.

Dagen för mig började vid klockan 04.45 för då var det dags att gå upp ur sängen och göra sig klar för flygplatsen. Allting rullade på i riktigt bra fart och bussarna kom nästan samtidigt och eftersom jag stod utomhus så tänkte jag hur smidigt allt gått. Men när jag kommer in så har inte ens incheckningen börjat än. Då visade det sig att bagagebandet var trasigt, inte bara vid vår incheckningen utan det gällde på hela flygplatsen. Men efter en stunds väntan så lyckades de få igång det igen och incheckningen kunde börjas. Så det var ganska skönt att det faktiskt gick så snabbt som det gjorde.

Nu har jag hunnit sova några timmar, förberett min frukost och snart ska jag bege mig ut i solen.

my land is your land, we are free.

Jag kan inte annat än säga att jag sitter på nålar nu. Väntan till att min mobil ska ringa imorgon känns som en evighet! Det telefonsamtalet är ganska avgörande för hur mitt humör är resten av dagen, men det är bara att förbereda sig på det värsta. Jag vet inte ens vad som skulle kunna vara det värsta för mig just nu.

Men tills dess så är sommardestinationen okänd. .


jag slåss och håller kroppen varm.

Onsdagsmys med Anu! Vi har laddat med te, popcorn, chips och lite annat smått och gott. Så nu är det bara att sätta igång en film, det blir nog Bridget Jones dagbok II :)


du får mig aldrig att stå still.

Ni vet en sån dag när man vaknar och verkligen känner att det här kommer att vara en usel dag. Den känslan vaknade jag med imorse och vet ni, jag hade faktiskt fel! Det har varit en bra dag idag, mycket jobb men riktigt bra. Jag vet en person som har skavsår i öronen efter att ha umgåtts med mig hela dagen, han heter Joakim! haha. Det var längesen jag verkligen kunde pladdra på riktigt och det var faktiskt riktigt härligt att få göra det med. Tack.

du springer aldrig ifatt när jag väl är där.

Det här är kärlek, det kan man aldrig få nog av.


hur vi älskade varandra som bara vänner gör.

Precis hemkommen ifrån Malibu, där jag, Mette, Maja och Esben har varit och ätit. Det tog sin lilla tid att få maten men vi fick den till slut och det smakade lika bra som vanligt. Det var mysigt att göra någonting efter jobbet istället för att bara åka hem och hamna i soffan.

Jag och Joakim har även pratat om att vi ska ta och hyra en bil på lördag tillsammans med Mette och Joakims två vänner som är här. Så vi tänkte att vi kunde köra upp till Puerto de la Cruz för att gå i Loro Parque och om vi hinner även gå en vända i Puerto också. Det skulle vara himlans trevligt faktiskt. :) Vi ska dock ha Team evening kvällen innan så vi får nog köra sten, sax & påse om vem som ska köra i så fall. ;)


om du var himmelen skulle jag ha vingar.

Tittade precis på Stjärnorna på slottet och blev påmind om en gammal låt, den är grymt underskattad och borde spelas mera! Den går i alla fall på repeat hos mig just nu.

Niklas Strömstedt - Om


precis när mörkret tändes upp igen.

Nu tror jag äntligen att jag fixat och trixat klart med layouten, den vart enkel men jag är nöjd :)

Fick precis besök av Joakim och hans två vänner som är här på besök. Med dem hade de mer te till mig, mums! Nu behöver jag inte snåla av det jag har kvar ifrån det jag fick i födelsedagspresent av just Joakim. De hade också med sig pärlsocker, som är helt omöjligt att få tag i här nere! Så nu Maja kan vi göra bullar och chokladbollar! :) Tusen tack! Det låter kanske inte så mycket, men ibland är det de små sakerna som gör det. 

Ska nog se till att gå upp till mitt rum och sätta igång en film nu, det kan vara ett bra avslut på veckan och en bra början på nästa. :) God natt!

3 veckor. <3


kommer du ihåg affischerna och sagorna?

Igår hamnade jag hemma hos Maja, eftersom jag blivit utelåst och båda mina roomis var ute och åt. Det löste sig senare på kvällen och under tiden så hjälpte jag Maja att laga mat. Det blev en mycket god lasagne och trevligt sällskap.

Senare så spelade vi Bezzewisser, ett frågesportsspel, som jag kan erkänna att jag kanske inte var den bästa att ha som lagkamrat eftersom det var danska frågor och mycket var om danska skådesplare, konstnärer osv. Men en fråga tog jag! "I vilket land är Kebnekaise det högsta berget?" Både Esben och Maja tittade på mig och sa, kan du den här? Haha, ja det vore ju illa om jag inte kunde den faktiskt. Jag ville poängtera att laget som fått frågan svarade Indien. ;)

En ledig dag står på schemat idag och jag tror faktiskt inte att jag ska göra så mycket, jag skulle dock behöva åka och handla då det börjar säga "hoho" i kylskåpet. Annars så har jag längtat efter att bara unna mig en dag till att bara ligga och läsa, jag tror att denna dagen är idag!

Planer på en ny design till bloggen finns med, så vem vet jag kanske sätter mig med den.


jag har kämpat med en dröm.

Ansökan för sommarens destination är inne och det blev följande:

- Rhodos, Service animation
- Mallorca, Service animation
- Mallorca, Guide Alcudia

Då får man bara vänta en vecka, för den 14 jan så ska allting vara klart och vi får meddelat vart vi hamnar! :) Det känns riktigt bra måste jag säga, riktigt riktigt bra!

alla dörrar är öppna.

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera.
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera.

I'm leaving for a destination I still don't know.

Vi guider som jobbar här nere är ikväll inbjudna till destination unknown, där de som varit guider på andra ställen i världen tidigare ska berätta om sina erfaranheter och vad som den destinationen kan erbjuda. Jag har på känn att det kan vara så att jag och Janne får prata om Tunisien. Det ska bli nice att lyssna på vad som sägs om de olika destinationerna.

Och förhoppningsvis så kommer den där sista övertygelsen och 
de sista pusselbitarna faller på plats.


man lever och väntar på smällen.

Kaos!

Så känns det just nu. Jag har en av mina sämre dagar, det är mycket att göra på jobbet. Min högra hand Maja är på Teide så det har varit svårt att bolla saker med någon. Det är dagar som denna man verkligen känner hur mycket man har i utbyte av varandra. Jag har haft servicetelefonen i natt och det ringde en hel del så jag är bara så trött. Och mitt i alltihopa så ska man bena ut sina tankar angående destinations valet till sommaren. Jag vill göra allt! Nej, nu tog jag i men jag vill till olika ställen av olika anledningar och det gäller att veta vilken anledning som väger tyngst. .


                                                                                                                                    Nu tar jag en powernap!


2010 - sångerna kom från andra länder.

Januari -  Livet rullade på i samma spår som tidigare, jobb på Systembolaget och Göksten. Jag började också få lite mer koll på min nyinköpta kamera så många bilder togs under den här månaden. Kan inte säga att januari var så intressant, men det gjorde en stor skillnad för resten av året. Här skickade jag in min ansökan till Fritidsresor.

 
 
Februari - Här gick jag vidare till både telefonintervju och rekryteringsdag på huvudkontoret. Pappa gjorde klart mitt rum, som blev hur fint som helst! Mycket kvalitétstid spenderades med mina älskade vänner.



Mars - Den 3 mars kom mailet jag väntat på, jag blev erbjuden en plats på blue academy! Det var en konstig känsla att slås av, jag ringde och grät till pappa(eftersom mamma inte svara) för jag blev så chockad. Nästa tanke var att tacka nej, eftersom det blev så skrämmande att lämna allt. Men jag tog mig i kragen och tog chansen! Mycket skulle ordnas nu innan det var dags att bege sig. Tandläkare, ett nytt pass behövdes, en resväska, kläder och en laptop inhandlades. Jag hann också med en Kent konsert i Cloetta center tillsammans med älskade bror. Allt gick så snabbt, plötsligt var det dags att åka.

April - Den här månaden var full av ny infromation och intryck. Men framför allt var början oerhört jobbig, att säga hejdå har aldrig varit min grej så många tårar föll. Den 7 april kl.09.20 lyfte planet från Arlanda som tog mig ner till Gran Canaria. Här spenderade jag 2, väldigt intensiva, veckor tillsammans med underbara människor. En helt underbar tid! När dessa två nästan var över fick jag reda på vart jag skulle till sommaren, Tunisien. Jag stod där som ett stort frågetecken för jag visste ingenting om det landet. Så den 20 april så flög jag och min blivande kollega dit och nu började livet på allvar. I slutet av månaden hade även mamma och pappa hunnit beställa en resa ner till mig i maj. Vi hann även med att åka ner 3 dagar till Djerba för att studera området, eftersom vi har hand om den destinationen med som guide online.

  

Maj - Jag pratade med en granne i huset och fick låna deras trådlösa internet. Mamma och pappa kom äntligen ner och hälsade på mig, nästan en månad efter att jag lämnade Sverige. Vi firade pappas 50 års dag på en restaurang i Port El Kantaoui. Nu började jobbet på riktigt då de första planen landade i Tunisien och men det fanns många utflykter kvar att studera. Fick beskedet att Linn, Jenny och Emelie skulle komma ner till mig i Juni. Jag fick även vara med om mitt första Hammam, helt gudomligt! Den här månaden kan jag, i efter hand, erkänna att den var väldigt jobbig för mig. Jag saknade er där hemma väldigt mycket, det var tur att det fanns att göra så jag kunde koppla bort tankarna lite.

 

Juni - De två höjdpunkter som fanns i den här månaden var att få studera vår 2-dagars Sahara och att jag fick besök! Sahara är verkligen en tur utöver det vanliga, så beger ni er ner till Tunisien så är den här turen ett måste! Att sitta på en kamelrygg i soluppgången är magiskt! Och att Linn, Jenny och Emelie kom ner till mig! Spenderade så mycket tid jag bara hann under veckan med dem! Det blev också en mysigt men annorlunda midsommar som firades ute i Hergla. Även början av den här månaden var väldigt jobbig, men i slutet började jag att överväga vad jag skulle söka till vintern. ;)

  

Juli - Jag njöt fortfarande utav mitt ljuvliga besök av mina tre vänner. Annars måste jag säga att jag njöt mycket utav livet den här månaden, trots allt jobb som fanns! :)

Augusti - Ramadan inföll under omkring den 10 augusti, så runt omkring i hela Tunisien så var det väldigt lugnt under den här månaden. Men det blev många mysiga kvällar på cafe tillsammans med Samy och Sofiene. Nu var det även dags att skicka in min ansökning till vinterdestinationen! 1. Thailand, 2. Mexico och 3. Tenerife. Och som ni kanske förstår då så fick jag mitt tredjehandsval, men det är jag jättenöjd med! Nu fick jag även säga hejdå till min Linda som skulle hem på semester eftersom bamseklubben stängde.

 

September - Många av våra flyg slutade gå så nu blev det riktigt lågsäsong, vilket var skönt. I början av månaden fick jag även bekräftat att jag skulle få semester i destinationsbytet, 9 dagar hemma i Sverige efter ha varit iväg sen april. Den här månaden njöt jag verkligen av den tiden som var kvar, men samtidigt var det jobbigt att vara en av dem som var kvar längst då det betyder fler förväl. Jag vågade även gå in till New Look och permanenta om mitt hår, det blev super! Det var vemodigt den 25 september att lämna ett ställe som har varit sitt hem de senaste månaderna men det var så skönt att få komma hem till Sverige igen.

  

Oktober
- Pappa, mamma och Andreas tog ledigt vissa dagar så att vi skulle kunna umgås mer. Så under min pappa-dag så åkte vi till Nyköpingshus och sen vidare hem till farmor. Mamma-dagen blev det shopping och under bror & syster-dagen blev det mys hemma hos mormor. :) Spenderade även så mycket tid jag kunde tillsammans med Linn, Cecilia och Kim! Madeléne åkte även hem från Sthlm för att träffa mig! Med ny energi begav jag mig sen den 5 oktober till Tenerife! Mycket ny infromation igen att ta in, precis som i början på alla säsonger. Träffade min högra hand Maja för första gången :) Annars bestod stor del av den här månaden av att lärakänna området och att studera utflykter och att njuta av att få jobba som guide!

  

November - Farsdag var och jag skickade ett blommogram till Pappa. Jag blev också sjuk, låg hemma i 3 dagar i feber. Jag som aldrig blir sjuk, hmm. Träningarna till årets luciatåg påbörjades med i den Svenska kyrkan.

December - Blev vi drabbade av den stora flygstrejken som utgick ifrån Spanien. Så inga plan kunde landa eller lyfta ifrån Tenerife. Den varade i ungefär ett dygn men orsakade stora förseningar. Jag, Maja och Mette tog oss en mysig tur upp till Santa Cruz för en shopping dag. Luciakonserten i Katolska kyrkan genomfördes, med en fullsatt kyrka. Jag inhandlade även en ny kamera, äntligen! Efter att jag tappat min andra i marken. Jakten på information om sommardestinationerna började! Sen firades min födelsedag och julafton för första gången på mina 22 år utan min familj, vänner och släkt. Men jag fick några paket ner skickade som jag hade att öppna, sen underbara kollegor som hade presenter till mig.

  

2010 blev nog allt ifrån annat än vad jag tänkt mig, men helt klart lyckat! Jag är glad att jag tog steget ut i världen, vilket har gjort att jag mött så oerhört mycket nya människor och utmaningar! Tack alla som spenderat året med mig!

may we all have our hopes, our will to try.

Jag hade en helt underbar nyårsafton tillsammans med underbara människor igår! Först blev det mat och dryck på Viking, sen bar det av ner mot stranden där vi tittade på fyverkerierna(och tappade bort hälften av kollegorna) och sedan tillbaka till Viking igen. Jag var inte hemma förrens strax efter 5 så det blev en rejäl sovmorgon idag. Sen kan jag ju inte påstå att jag gjort så mycket mer än att ha tittat på tv och suttit vid dator, men så ska det vara på nyårsdagen.

  

RSS 2.0