här är glimmande dar.

Jag kom hem från jobbet för lite mindre än en timma sedan. Man kan lugnt säga att att det har varit en hektiskt dag. Det är nästan som att folk har glömt bort att det är nyårsafton imorgon men plötsligt kommit på det och skyndat iväg till Systemet. Ja, vi har ju öppet imorgon med så det lär ju vara en hel del som handlar in i det sista med.

Men efter jobbet imorgon så bär det av hem för att göra sig iordning inför kvällen, då vi ska hem till Tobias och laga mat. :)

Har även kastat in några bilder från kameran på datorn nu, grymt nöjd och med lite träning så blir de bara bättre. :)
 
  


jag såg en bild från mitt 90-tal.

Jag ville bara säga att jag äntligen köpt min systemkamera nu. Det blev en Nikon D90 och jag är hel nöjd. Dock börjar människor i min närvaro bli trött på allt fotograferande men det bryr jag mig icke om. :D yey!


mer jul, ge mig.

Så var en av årets mysigaste dagar över. Den blev lika lyckad som tidigare år. :) Det ser även ljust ut för systemkameran jag önskat mig, så på lördag blir det jag och pappa som åker på mellandagsrea! :)

Imorgon blir det kalkon, enligt tradition hos mormor, sen förbi stallet och titta till Marengo. På kvällen ska hela gänget hem till Kim och förfesta innan det blir utgång. Jag har höga förväntningar på morgondagen. Me like.

 

det hörs ett namn över vitklädda landskap.

Känslorna har varit upp och ner de senaste veckorna, av olika anledningar. Så jag har helt enkelt inte orkat med det här, men nu gör vi ett försök igen. :)

Gårdagen bjöd på ett 12-timmars pass på jobbet, vilket gick mycket snabbare än vad jag trodde. :) När vi öppnade var glöggen väl påfylld och när vi stängde var det soppslut. Sinnessjukt. Nu ska jag inte till stan med Madeléne där de sista julklapparna ska inhandlas. :) Och senare i eftermiddag så ska jag jobba, ska börja så fort jag är klar med allt på stan och jobbar sedan till 21.00. Det är mycket saker som ska plockas upp.


det finns dom som stannar tiden.

Nu sitter jag hemma hos Andreas och väntar på att han ska komma hem från skolan. Sen blir det nog lite mat sen vidare mot Cloetta center och Winnerbäck.

Det blev tyvärr ingen massage idag, då massören var sjuk. Så nu får jag vänta ända tills på måndag, men det överlever jag nog ;) Ne, nu ska jag nog börja göra mig iordning. Hoppas ni får en bra kväll!


hela vägen nyponbuskar, ser jag när jag blundar.

Imorgon bär det av mot Linköping och jag längtar minst sagt!
Innan jag sätter mig i bilen och kör ner så ska jag till Hydrotrim och få en helkroppsmassage, bara det är ju något att se fram emot. Oj, så skönt det ska bli! Om jag får bestämma så kommer morgondagen bli perfekt.


they are the only, they are the best.

I am fortunate.
   
  
  


we could stick around and see this night through.

Snubblade precis över Peter Bjorn and John's låt Young folks. Hur bra är inte den? Varför envisas man hela tiden med att glömma sånna låtar? Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att lyssna sönder den några dagar sen raderas den från min spotify-lista och så är vi där igen.
Den faller i glömska.



Nu har jag förresten precis fyllt i nomineringar till grammisgalan, Winnerbäck i topp på nästan allt som gick ^^ Men tätt efter kommer självklart kent. Lite jobbigt att de måste vara nominerade inom samma kategorier men man får kompromissa ibland så det blir lika. ;) I bilen spelas just nu bara Lasses nya skiva eftersom jag måste vara väl förberedd tills på torsdag, då det smäller! Kanske inte riktigt smäller, men det bär av ner till Linköping där en efterlängtad Winnerbäck-konsert ska avnjutas tillsammans med bror.


en isig vind över vattnet bär.

Gårdagen blev heltklart lyckad. :) Det blev ett trevligt julbord med trevligt sällskap, som avslutades i "matkoma" på tåget tillbaka till Eskilstuna. Väl hemma i stan igen gick jag vidare till Tobias, där det fördes vilda disskusioner blandat med lite dans. Härligt! Vi var kvar där till strax efter 12 sen bar det av ner till O'learys. Kan inte säga annat än att jag hade en kalasdag. :)

Nu har jag precis kommit hem från en vända på tuna park, där jag blev en tröja och ett linne rikare. Aldrig fel. Men det inhandlades även några julklappar, så nu har "paket-paniken" minskat lite. ;) Nej, nu ska jag se till och utmana bror på Gitarr hero innan det är dax att skjussa han till tåget igen. Men jag ska ju ner till Linköping på torsdag och våldgästa han, så det blir inte ett så långt förväl. :)

låghusen slutade och skogarna tog vid.

Nu har jag en riktigt långhelg framför mig. skönt.
Tidigt i morgonbitti bär det av mot tågstationen för klockan 7.05 går tåget som vi ska ta till Stockholm. Dagen kommer bjuda på en båttur till Utö julmarknad, på båten kommer det ätas ett härligt julbord. Mysigt. När vi är tillbaka i stan igen på kvällen är tanken att jag ska bege mig mot Bobbo, sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Men nu ska jag nog se till att sova lite.


jag tappar värmen grad för grad.

Nu hoppas jag vintern är här för att stanna. :) Det har varit riktigt mysigt ute idag, minusgrader och sol. Precis som det ska vara.

Idag jobbade jag bara mellan 7.30 -11.30, faktiskt skönt att ha sånna dagar ibland med. Sen blev det en vända på Tuna Park för att komma på vad man ska köpa i julklapp till folk. Förra julen flöt allt sånt på och jag hade bra idéer men inte i år. Jag har ingen aning! Och de man ska köpa julklappar till gör det inte lättare genom att säga: "Jag vet inte". Efter den vändan så åkte jag och tvättade bilen, så nu är den ren och snygg(vilket va ett tag sen). Sen bar det av till mormor där det blev soppa och kaffe. Hjälpte även henne att gräva fram alla julsaker som ligger gömt bakom Andreas alla saker som ha förvarar där nu, eftersom han börjat plugga och inte får plats med allt.


frost.

0-387497cbf8edcb06fd287271ba61771a.png

 


varje dag, ett samvetskval.

Ibland blir jag så arg på mig själv att jag tänker på andra före mig själv. Om jag hade tänkt annorlunda hade jag antagligen inte varit här nu. Jag ville inte lämna någon ensam här hemma, nu blev det jag som blev kvar. Jag har ingen annan att skylla än mig själv.


Här går var och en för sig. Om vi förlorar varandra här i vimlet, så minns att jag står bakom dig.


RSS 2.0