vad blir rätt och vad blir fel?

Ingenting idag har blivit som det ska! Ingeting!
Vissa saker var väl i och för sig bra att det inte blev av, men saker som jag sett fram emot har inte heller blivit av. Men ibland får man väl leva med att allt inte blir som det ska. Men det är svårt för jag är en människa som planerar min dag efter tider, så när någonting inte blir som det ska så blir ju allt fel. Tror jag ska försöka lära mig att ta dagar som de kommer, det är inte lätt men fungerar det för andra så måste det väl fungera för mig med?

la familia.

Idag har jag faktiskt umgåtts med hela min familj, det är faktiskt inte så jätteofta. Oftast så är det jag som inte är hemma när de är det o.s.v. men i alla fall. Vi var nere på manifestationen inne i stan mot våldet. Sen blev det en lunch på ming och en vända på stan innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen. Ikväll blir jag nog bara hemma och tittar på melodifestivalen eller nått sånt, vi får se helt enkelt. Imorgon blir det i alla fall personalfest på O'learys, som sannorlikt kommer att bli en trevlig kväll om det kommer många från styrkan. :)


den enda jag inte rår på.

Nu ska jag snart ner till Mälarvik där det ska hållas årsmöte för NTRK. Jag står på valberedeningens förslag som suppleant i styrelsen, så går det som det ska så sitter jag med i styrelsen i år. :) Fick även ett telefonsamtal här i veckan om jag ville åka iväg på en kurs för "blivande tävlingsledare" på Strömsholm. Vilket jag tackade ja till, det kommer nog att bli intressant och roligt. :)

Linn har även bokat en stuga i Sälen idag till pangpris. :P Som det ser ut nu så kommer jag nog följa med upp och åka lite skidor och njuta av det trevliga sällskapet.


efter nattens bränder.

Vaknade för ca 30 min sen av ett mms från Nima. Jag kunde inte riktigt urskilja vart det var någonstans utan såg bara att det var en byggnad som brunnit eftersom röken steg upp ur luften. Några sms senare har jag kommit fram till att det var statt här i Eskilstuna. Så nu har jag hunnit läsa på Eskilstuna Kuriren, Aftonbladet, Expressen och tittat på tv4 nyheterna och alla dessa har branden som första rubrik. Jag har även läst mig till att alla ska ha klarat sig ut, några helt oskadda och några med lättare rökskador.

Nej, nu måste jag sätta fart ska vikariera idag med.

Foto lånat av Aftonbladet/Anders Kjaersgaard


every other little daaaay.

Glömde ju faktiskt säga att jag fick tillbaka min mobil i fredag, och vet ni? Den är på lagning igen eftersom det inte är någon bättre mottagning. När jag kommer för att lämna in den igen så förklarar jag vad det är för fel och att den varit inne på lagning dagarna innan men att inget har blivit bättre. Hon säger bara "okej" och tar mobilen i handen och vinklar handlederna åt olika håll.
Tjejen: "Haha, det här var ju ganska roligt. Den ändrar ju mottagning hela tiden! haha."
Jag: "Mhm, men kanske inte så roligt att leva med det varje dag."
Tjejen: "Oj, förlåt."
Tyckte det var lite kul. Aja, får hoppas att den kommer tillbaka hel nu i alla fall.

Annars i helgen har jag hunnit med att rida Marengo, tagit en fika med Madeléne och Emma, ätit en pizza tillsammans med Linn med familj, arbetat på lokomotivet och umgåtts med min Nima. Idag har jag även varit vikarie på Göksten och samma sak gäller imorgon. Så nu är det nästan dax att sova lite.

minus me, minus you.

Nu är jag hemma efter ett arbetspass i baren på Backyard Babies konsert som var på lokomotivet ikväll. I det stora hela så var det skoj för vi hade kul i baren och det var fullt med folk i publiken.
Men(ja, det finns faktiskt ett stort "men"), att vuxna människor kan vara så j*vla odrägliga kan jag inte förstå! Jag lovar att deras barn uppför sig mer vuxet i onyktert tillstånd. Skäms de inte själva över uppförandet så skäms jag åt dem!
Nu ska jag verkligen inte dra alla över en kant men det är de odrägliga som fastnar i huvudet.


innan allting tar slut.

"Det var på den tiden då Saab fortfarande fanns och Ingvar Oldsberg var programledare för På spåret"
Det citatet hörde jag när jag satte mig i bilen för att åka till Tuna Park tidigare idag. Tänk endå att man skriver historia just nu. Jag hoppas att det inte skrivs i historian att Saab går i konkurs bara, det är en påtok för bra bil för det. Har försökt få Andreas att köpa upp det tillsammans med mig, men han vill inte. . Vi får hoppas att de överlever, det är ett stort och viktigt varumärke för Sverige.


kan inte landa där med ryggen rak.

Snart kommer "taxi Andersson" som ska skjussa mig till just Anderssons för att avnjuta lite mat. För att ta allt från början så skickade Linn ett sms för drygt en timma sen och frågade om jag ville komma och äta lite pasta, problemet va bara att jag inte har någon bil. Därför frågade jag lite snällt om hon kanske kunde hämta mig så att jag kunde innefinna mig där. Till svar får jag: "Självklart, jag skickar brorsan så är maten klar när ni kommer". Har man inte en underbar vän? :)

Måste även säga att igår så var jag och Andreas nere på isen och åkte långfärdskridskor. Det var första gången och det var jobbigt! Det berodde nog mest på att isen var rätt "knögglig"(eftersom folk kört upp den upplogade skridskoslingan med fyrhjulingar, usch!) och man fick göra fart i varje tag. Men det var skoj och jag kan tänka mig att det är riktigt skoj när det är blank is. :)

det är skönt att va i smeten.

Jag måste säga att jag har haft en väldigt trevlig helg tillsammans med min mor. På lördagen gick vi 5-6 timmar på stan, sen var vi ganska trötta i fötterna och gick till hotellet och tog det lugnt ett tag. Lite senare på kvällen gick vi ut och käkade god mat i form av entrecôte, klyftpotatis och bearnaisesås. Sen blev det lite chips och cider på rummet tillsammans med melodifestivalen. Igår gick vi en vända till på stan men ner mot Norrmanstorg och Sturegallerian. Sen var vi lite kulturella och gick på hallwylska museet, vilket var de första huset i hela Stockholm som man drog in el i och alla ägodelar är katalogiserade och finns kvar. Det är som att jag skulle gå runt här hemma och skriva upp precis allting jag äger och har. Efter det så tackade vi för oss och tog tåget hem igen. :)

utanför på trappan får frosten dig att tappa tag.

Idag hände det som varit så nära att hända flera gånger de senaste dagarna, jag halkade. Och då menar jag verkligen halkade! Som tur va skrattade jag och Linn åt det då och jag klarade mig ifrån att dra upp skadan i svanskotan. Vad gnäller jag då om? Mitt knä! Det har svullnat upp till en gigantisk blå bulle som gör så förbannat ont. Som grädden på moset ska jag gå hela dagen imorgon och på söndag i Stockholm med mamma. Så nu är knät lindat i förhoppning om att det inte ska svullna mera. Yeye, håll tummarna!


du ska ta ditt förnuft till fånga.

Den här veckan har verkligen gått fort!
I måndags var vikarie på göksten. När jag slutat jobbet gick jag en vända på Tuna Park med Cecilia och sen spenderades resten av kvällen tillsammans med Nima. :) I tisdags åkte jag ut till Marengo på förmiddagen och red honom. Efter att jag var klar där var det bara att åka hem och kasta sig i duschen för jag skulle möta upp Cecilia på stan och sen skulle vi gå bort till tingsgården för att fika med Linn. Även den här kvällen fick jag spendera med Nima.

Igår så red jag också Marengo, vi tog några språng och han var verkligen kalasfin. Sen åkte jag och hämtade mamma när hon slutade och då åkte vi ut till Willys för att handla lite. När vi kommer hem igen så ringer Erica på min mobil, eftersom min mobil har sån värdelös mottagning så hör jag inte vad hon säger. Då bestämde jag mig för att åka och lämna in den, jag har provat med allt känns det som. Bytt operatör 2 gånger, provat andra simkort i mobilen och hämtat en uppdatering bl.a. Hah, med mobilen som jag har nu har jag nästan full mottagning överallt så kom inte och säg att det inte är mobilen det är fel på!

Just ja, helgen kommer att spenderas i Stockholm tillsammans med mamma. Hon fick nämligen en hotellövernattning och tågresa fram och tillbaka i julklapp av mig, men det har inte passat förrens nu. Så helgen kommer nog att mesta dels bestå av shopping, god mat och god sömn.


den vackraste stunden i livet var den när du kom.

  
Tänk att tiden går så snabbt endå, idag var det 1,5 år sedan jag och Nima blev tillsammans. Det känns som att vi har hunnit med väldigt mycket men endå så känns det som det var igår. Vi gjorde inte så mycket av dagen, jag jobbade inatt så vi såg till att ta en riktig sovmorgon till klockan ett. Vi gick upp och åt lite frukost, tittade vi lite på film och sen låg och pratade i några timmar. De senaste veckorna har vi inte riktigt hunnit med varandra, men det var skönt att få ha en sådan här dag tillsammans med dig. Jag älskar dig!
  


det finns små trick som får folk att vilja väl.

I morse vaknade jag upp med Nima vid min sida, vilket var väldigt skönt men han åkte ganska snart iväg till studion för att tatuera. Annars idag kan jag ju inte påstå att min dag har varit speciellt händelserik då den har mestadels bestått av att tvätta och att titta på One tree hill. Som jag sa tidigare är jag helt inne i den serien och varje gång ett avsnitt slutar så tänker jag: "bara ett till". Det börjar nästan bli ett beroende? Och det värsta är att jag snart har tittat fram till säsong 6 nu och då måste jag börja vänta på avsnitten, haha.

Fick ett sms av Cecilia för en stund sen där det stod att hennes syster hade fått en dotter inatt(Grattis Camilla) så hon skulle komma hem måndag-tisdag, äntligen! Så vi får väl ta en fika eller nått och bara njuta av sällskapet. Jag/Vi saknar verkligen dig här hemma.

Nu blir det ett avsnitt av OTH och sen skalla kudden, eftersom jag ska med Amanda på tävling imorgon till Södertälje.


när du står sist i kön, kom ihåg mig då.

Ikväll har jag umgåtts med Linn, vi har mest degat framför tv:n och tittat på Robins handbollsmatch, top model och made in Sweden. Liksom en fullbokad tv-kväll. Ska snart se till och sova, då jag ska upp tidigt imorgon och faktiskt vara vikarie på Göksten. Det får jag återkomma mer om imorgon.

Mormor sa till mig igår att det skulle vara en intervju med winnerbäck på tv på lördag. Idag ringer hon, endast, för att säga att hon hade lurat mig och att intervjun va på fredag. haha, hon är så söt och hon är nog ett lika stort fan som jag. Tänkte precis på det så jag klickade in på hans hemsida och fick se där att Elin Sigvardsson har gjort en tolkning av "kom ihåg mig", som just nu strömmar ur mina högtalare för femte gången. Den är verkligen långt ifrån hur orginalet låter, men den är bra. Riktigt bra. För er som blev intresserade, http://www.myspace.com/elinruth

Oj, nu blev det en sjätte gång. .


det går en osynlig gräns.

Nu har jag legat och tittat på ett x antal "One tree hill" avsnitt, som jag laddat hem. Precis påbörjat säsong 4 och det är svårt att slita sig. Nu är i alla fall tanken att jag ska duscha sen till tuna park och uträtta lite ärenden, bland annat mammas födelsedagspresent. Lite i sista sekunden men men.

Igår kväll umgicks jag med Nima vi låg och tittade på "How I meet your mother". Jag har fastnat lite för den serien med, sett lite på tv men inte alls tyckt om de men nu har jag tittat på flera hos Nima och helt ändrat åsikt. Annars njöt vi bara av varandras sällskap, det var längesen.


solen går upp över kåk och gränd.

Snart gör den det i alla fall. Nu har jag landat i sängen efter en kväll i baren på lotus. Mina fötter värker och min rygg gör ont, men då vet man att man lever i alla fall. ;) Dagen annars, vaknade vid 14(eftersom jag jobbade igår med) och gick upp och åt frukost sen vidare till stallet. Där red jag Morfen, vilket gick kalasbra och vi tog oss en sväng över några hinder med. Sånt tycker vi om! Sen hem igen utan att göra någonting vettigt, men sen kom Nima och han var jag med enda fram tills det var dax att åka och jobba igen. Inte så händelserik dag kanske, men jag tyckte om den.

Ne, nu är det kanske bäst att man sover så man inte vänder på dygnen helt
Sov så gott

RSS 2.0