du tänkte alltid längre än det ögonblick när det händer.

Det var längesedan jag kände mig så här utvilad. Jag la mig i sängen vid 20.30 igår och läste i drygt 45 min innan jag somnade. Nästa gång jag vaknade var klockan 7 och det var dags att gå upp. Det var välbehövligt.

Sista dagen utav 2010 är det också, vilket år det här har varit! Jag måste säga att det faktiskt har varit ett utav dem bästa i mitt liv, med många upplevelser och nya intryck. Men innan det är dags att börja fira ska jag hinna med ett till service pass på jobbet. Sen blir det att åka hem, duscha och fixa mig iordning. Ta på mig min ny inköpta nyårsklänning. Ska se om jag inte hinner lägga ut en bild innan det är dags att åka ikväll med så får ni se.
Nej, nu måste jag måla sista lagret på nagellacket!

bara vrider och vänder sig.

Nästa vecka så gäller det. Då är det dags att skicka in ansökan till sommardestinationen. Det har gått så oerhört fort, det känns faktiskt som om jag precis kom hit. Vilket i och för sig är ett gott tecken! :) Men just nu så glädjer jag mig mest åt att det faktiskt bara är drygt en månad kvar till semester! Det ska bli så skönt att se alla igen.

Har suttit och prata med mamma, pappa och Andreas nu i ca en timma. De hade Andreas laptop så jag satt med dem vid matbordet när de åt. hihi. I övrigt så var mamma överlycklig för hon har tjatat om att köpa en laptop i evigheter nu, nästan sen jag åkte hemifrån i april. Och idag har det hänt, de har köpt en, så nu har hon kommit fram till att hon kan prata med mig samtidigt som hon lagar mat. I will watch every step you take! Haha.


dit du reser men aldrig når fram.

Ganska nyss kom jag hemifrån en mysig middag tillsammans med Maja och hennes familj. Ett helt klart härligt sätt att avsluta sin dag på. :)

Maja går för övrigt runt och är överlycklig just nu. Då hon äntligen ska få träffa Esben i nästa vecka för han kommer hit. Så nu springer hon runt och kramar och pussar mig hela tiden, för hon är så glad. Tro mig, det står Esben skrivet i mina hörselgångar just nu. ;) Men jag är så glad för er skull, vet att det inte är det lättaste att ha ett långdistans förhållande. Så äntligen får jag säga! :)


det bultar till i ett flämtande hjärta.






Det här var vad som gömde sig i paketet som väntade på kontoret, tillsammans med ett kort. Det var faktiskt precis vad jag behövde nu! Tack, älskade vän! Du kommer alltid att vara min andra halva!




en enda sak är givet.

Jag får nog hålla allt tillbaks, det finns ingenting som räcker.
Hjärtat kom aldrig till tals i ett block som bara läcker

Men ändå. Du, min vän i livet se hur kvällen brinner upp.
En enda sak är givet, vi är två hjärtan i samma kropp.




sångerna blev kedjebrev man hör.

Dagen började tidigt, redan kl. 03.50 ringde klockan och det var bara att ta sig ur sängen och göra sig iordning för flygplatsen. Allt gick som smort och vi var hemma igen vid 08.20. Då var det ganska skönt att få gå och lägga sig igen.

Vaknade igen vid 13 och jag måste erkänna att jag inte gjort så mycket. Men jag känner mig riktigt matt i kroppen och i huvet nu så det tycker jag att jag förtjänar. Morten ringde för någon timma också och sa att jag hade fått ett paket/brev från en Linn Andersson och han sa att han skulle ta med sig det hem när han hämtade resten av guiderna vid 16.15. Men han blev kvar på kontoret så nu måste jag vänta några timmar till! Hoppas jag hinner få det innan det är dags att åka till flygplatsen igen vid sju. Yey, mitt hjärta! :D

Ni som känner mig vet hur galet förtjust jag är i alla svenska program! Tror nog att alla mina kollegor vet det här nere med, Joakim bara skrattar åt mig när jag säger att jag hittat något nytt. Vilket jag gjort idag med! Klickade precis in på svtplay och hittade Drottningoffret och som jag förstår det så är det uppföljaren på Kronprinsessan. Som vi faktiskt hade maraton med nere i Tunisien, jag & Camilla. Så minnet är färskt. Riktigt bra! haha!


nånting att tro på, nåt som tog mig upp.

Veckans bästa, som jag faktiskt inte tror att någon slår trots att det bara är början av den.
I bilen hem från jobbet så satt vi och disskuterade lite allt möjligt och kom sedan in på att man använde hästsvans till stråken till fiolen. 

Mette
: Ja, men det är ju hästsvans som man använder till gitarrsträngarna med.
Jag, Morten & Joakim: Nej!
Mette: Nehe, då var det väl elefanthår man använde då!

Haha, så jävla söt du är! Som vi skrattade!

man glömmer att man trivs med livet ibland.

Det är faktiskt helt sant. Ibland glömmer man bort att man faktiskt lever sin dröm. Vet inte hur länge jag har pratat om att bli en guide och åka utomland och jobba. Plötsligt så är man här, mitt i den!

Kommer så väl ihåg den dagen jag fick mailet ifrån Fritidsresor där det står att jag blev inbjuden till Blue Academy på Gran Canaria. Hur stor var den chansen? Det första jag gjorde var att ringa mamma, som självklart inte svarade. Istället ringde jag till pappa och när han svarade så började jag bara storgråta och sa att jag fått jobbet. Han sa bara lugnt och stilla, inte ens förvånad, "det visste jag väl att du skulle få". Sen kom känslan där man var påväg att tacka nej. Man började förstå vad det hela skulle innebära, flytta och lämna allt. Jag är glad att jag vågade ta steget! Det har varit tufft, särskillt i början när jag kom till Tunisien. Men nu är det här min vardag, med det inte sagt att jag kommer hem igen. För det gör jag en dag, när det blir är mer frågeställningen.

Men nu lever jag för stunden och trivs med det! Och i nästa vecka är det dags att söka till sommaren, men det håller jag för mig själv än så länge :)


alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt.

Maja har frågat mig flera gånger om jag inte kan ta några bilder på henne och har lovat henne att det ska jag gör. Men tiden har inte riktigt funnits där. Den kvällen då jag skev att jag var med Maja, Mette och Kristine så tog vi oss i alla fall tid till det. Det blev en hel del av dem och jag har två absoluta favoriter.

 

Visst blev de fina? Men det är ju inte så svårt när man har ett så snyggt motiv. ;) Jag tror att Maja hittade några i högen av bilder som hon blev nöjd med också! :)


jag önskar att jag skrev den.

 

Har legat fast klistrad i soffan nu de senaste 2,5 timmarna. Vad nu detta, tänker ni nu? Jag hittade en krimiserie när jag gick in på tv4play tidigare, Morden i Sandhamn. Har ni missat den så är den helt klart sevärd, ett gott tips till er som går ut idag och vill ha något att vila ögonen på imorgon när det är dags att piggna till igen ;)

Tror faktiskt att jag ska bege mig upp mot sängen snart. Min buss kommer inte och hämtar mig förrens vid 10.45, men det kan va skönt att bädda ner sig i sängen tidigt och läsa en bok. Vilket jag inte haft tid till på evigheter, tid har jag haft men konsten hur ögonlocken blir så tunga varje gång jag gör ett försök gör det hela inte lätt. .

 


vintern sliter pirens skjul.

Julaftonsmorgonen började med att vi åkte ner till Svenska Kyrkan och åt gröt och skinksmörgås. Det var verkligen ett mysigt sätt att starta dagen på. Sen bar det av till jobbet där service väntade. När det sedan var dags för lunch så fick vi i princip ett helt julbord ifrån Göta Kanal, vilket är en svensk restaurang här nere. Så julmat har jag i alla fall ätit det är en sak som är säkert! Och Kalle såg vi nere på den glade vikingen, så den missade jag inte heller!

Men så stressad och på så dåligt humör som jag var på igår var det nog längesen jag var. Ingenting gick som det skulle varken på jobbet eller här hemma. Jag har i alla fall fått prata med min familj och släkt där hemma både idag och igår, vilket får mig på bättre humör.

Men det är tungt att vara hemifrån vid sånna här tillfällen. Att veta exakt vad ni gör där hemma, beroende på vad klockan är. Som idag är det första gången på mina 22 år som jag missar en annandag hemma hos mormor. Det är tungt. .

den bästa julkalendern, del 24.

Mysteriet på Greveholm, 24 december(bättre sent än aldrig).


man lever så mycket man hinner.

Jag har precis gjort min första apelsin med nejlikor i. Maja, sa att man, hemma hos henne, bara fick göra med raka sträck för de har hennes mamma alltid sagt. Självklart så var jag tvungen att bryta den regeln totalt och gjorde ett hjärta och en stjärna istället. Jag tyckte att det blev minst lika fint. Mette hon sattsade på att sätta så många nejlikor i apelsinen som möjlig istället.
 


december tunn luft.

Maja och jag tog oss en 3 timmar lång promenad i Los Cristianos och i Playa de las Americas. Det var riktigt mysigt måste jag säga. Det blev även en lunch i Cristianos och en julklapp till den personen som jag är nisse till har även inhandlats.

Under december har vi i vårt team haft en person att vara "nisse" åt. Vilket innebär att man ska vara extra snäll mot den personen. Det kan vara att ge den godis, små saker eller kanske en drink. Men utan att den andra får reda på vem som är ens nisse. Jag har faktiskt inte den blekaste om vem som är min nisse, så om du läser det här har du gjort ett bra jobb!

Nu blir det dansk julekalender, Brødrene Mortensens jul, tillsammans med Maja, Mette och Kristine!

 
23 december i Los Cristianos, lite skillnad ifrån Sverige vad jag kan förstå. .

du ska ta ditt förnuft till fånga.

Äntligen en ledig dag! Den här var verkligen efterlängtad och nu har jag fått sova ut några timmar med. Välbehövligt.

Gårkvällen spenderades med Maja, Mette och Kristine. Det blev några smirnoff och en allmänt mysig ikväll. Mette och Kristine följde med grabbarna ut sen medans jag och Maja gick och la oss, det behövdes verkligen. Så idag blev man väckt vid kl.8 av att mamma ringde, det är nog bland de bästa sätten att bli väckt på. Vi pratade ett tag om allt möjligt och om morgondagen. Vi ska försöka så att vi kan ha ett videosamtal imorgon med alla där hemma som jag brukar fira jul med. Det känns faktiskt lite jobbigt att inte vara hemma på julafton. .

Nu har jag precis pratat med Maja och bestämt att vi ska ses om 30 min för att ta en promenad till Playa de las Americas och äta någonting gott. Jag är så glad att jag har dig!


den bästa julkalendern, del 23.

Mysteriet på Greveholm, 23 december.


den bästa julkalendern, del 22.

Mysteriet på Greveholm, 22 december.


värdefullast av alla är vi allihopa.

Igår satte jag mig och skrev ett mail till tuifly angående hemresan till Sverige i februari. Eftersom resten av min familj åker med samma plan så känns det lite dumt om jag måste sitta själv i 6 timmar, så jag skrev en förfrågan om de hade möjlighet att orda så jag slapp det.

Idag fick jag ett svar att han hade gjort en markering på våra bokningar så att vi kunde placeras brevid varandra. Han skrev också: Jag skrev till att du var "staff" så har du tur så tar flygvärdinnorna lite extra hand om er. Sånt tycker vi om! Även om jag bara nöjer mig med att inte behöva sitta själv. :)



Nu är det bara 39 dagar, 22 timmar och 27 minuter kvar.

den bästa julkalendern, del 21.

Mysteriet på Greveholm, 21 december.


just a flash of fear.

Det känns som att jag bara går utav mig själv just nu. Sova, vakna, jobba, sova, vakna. . Och jag är så grymt trött så att det finns inte. Det känns liksom inte som att jag hinner med något utan bara hem och sova direkt, men vissa perioder ser ju ut så med. Men i alla fall. .

Nu går dagarna fort och på fredag är det redan julafton! Den kommer att spenderas hemma hos Morten med några av mina kollegor. Så på onsdag har Sepideh fått i uppdrag att åka till Ikea och handla lite utav den svenska julmaten som ska ätas då. Men det kommer att bli en kombination utav svensk och dansk julmat, det blir spännande. Danskarna har redan rynkat på näsan åt Jansons frestelse, så vi får väl se hur det går ;)

den bästa julkalendern, del 20.

Mysteriet på Greveholm, 20 december.


den bästa julkalendern, del 19.

Mysteriet på Greveholm, 19 december.


du gjorde mig lycklig och förvånad.

  

Mamma & Pappa ringde mig imorse vid 07.45 och sjöng i telefonen. När vi pratat klart och jag hade precis somnat om öppnas dörren in till mitt rum och en ljuvligstämma av "Ja må hon leva" hörs från Maja, Sabina, Joakim, Toni och Miia. Maja & Sabina hade köpt en sjal och armband till mig, Joakim hade handlat med sig saker man saknar här nere ifrån Sverige och Toni och Miia hade en tårta med sig. Tusen tack, ni är guld värda!

Jag hade även fått kort skickat ifrån Anne & Håkan samt Erica & Ingergerd, tack! Av mamma, pappa och Andreas fick jag en ny plånbok, två DVD-filmer och självklart kameran som jag köpt här nere. Från mina kusiner fick jag en bok och flera DVD-skivor.

Jag har också hunnit med att prata med mina kusiner på msn samt Andreas och Linn i telefon. Båda telefonerna, den spanska och svenska, har plingat nästan oavbrutet och för att inte prata om alla gratulationer jag fått på Facebook. Tusen tack!

den bästa julkalendern, del 18.

Mysteriet på Greveholm, 18 december.


den bästa julkalendern, del 17.

Mysteriet på Greveholm, 17 december.


för jag älskar allt du gör.

Titta vad jag hittade ute på backoffice! Och det bästa av allt är att allting är till mig! :D Jag längtar tills imorgon när jag får öppna det!


jag ska aldrig mera. .

lägga mig med huvudet mot ditt hår.
och aldrig älska dig igen.
Aldrig älska dig igen.

den bästa julkalendern, del 16.

Mysteriet på Greveholm, 16 december.


om du blir vår kamera, vår fotograf.

Äntligen har jag införskaffat mig en ny digitalkamera. Tack, mamma, pappa & Andreas för födelsedagspresenten! Som jag råkade öppna förtidigt ;) Det blev en blå Sony(DSC-W350) denna gång med, men den har faktiskt hela 7 megepixlar mer än den gamla. Jag ska dock försöka att inte låta den här kameran ligga vid nycklarna, när man kommer hem lite senare på natten.

Sony Cyber-shot DSC-W350

den bästa julkalendern, del 15.

Mysteriet på Greveholm, 15 december.


chill out.

Igår var vi ca 20 stycken från hela teamet som blev medbjudna på en 7 rätters middag på en restaurang som vi rekommenderar, Chill out. Vi skulle prova deras julmiddag och jag har verkligen ingenting mer att säga än att jag var mätt ändra fram till lunch idag. Det var riktigt gott!

Så här snygga var jag och min bordsdam!


den bästa julkalendern, del 14.

Mysteriet på Greveholm, 14 december.


det fanns stunder när hon visste hur det skulle va.

Förra veckan så hade jag lite tråkigt och kände att jag skulle få upp julstämningen lite. Så jag satte mig faktiskt och gjorde lite julkort, från scratch! Tyckte att alla "färdiga" kort såg så himla tråkiga ut så. Och nu verkar det som att några har kommit fram i alla fall och det verkar som att de blev uppskattade. :) Ska erkänna att de inte var lätta att skriva, en eller två tårar föll. Ni ska veta att ni betyder så mycket för mig!


den bästa julkalendern, del 13.

Mysteriet på Greveholm, 13 december. Lucia :)


ge oss en chans.

Cosey mood till 100 %. Det är riktigt nice att bara ha riktigt lugn musik i öronen och sen ligga här i soffan och göra så lite som möjligt. Mer sånna här tillfällen uppskattas.

Vad har man hunnit göra idag då? Jag har haft service och veckomöte. Plus att jag och Jens har haft vårt första välkomstmöte tillsammans idag, shit vad bra det gick. Kunderna skratta, jag skratta, jag tror visst Jens skratta lite också och mötet avslutades det med den stora semester-kramen. Riktigt nice!

när broarna inte syns till.

Hemma igen! Det var näst intill fullsatt i kyrkan, och de mesta gick som det skulle. Efter själva konserten gick vi tillbaka till Svenska kyrkan, där det blev bullar och cola. Sen var det dags att åka vidare till Den glade vikingen för lite lussande där. Och nu är jag bara så trött, om jag inte går upp och lägger mig snart som kommer jag att somna här vilken sekund som helst.

Imorgon är det en ny dag, med bland annat välkomstmöte och service. .

den bästa julkalendern, del 12.

Mysteriet på Greveholm, 12 december.


jag har varit där så många gånger.

Världens bästa Joakim har varit på Make up Store och handlat åt mig! Yey!
Äntligen blev jag en foundation rikare, tanken var att fråga om mamma och pappa kunde skicka ner en till mig. Men det här var ju mycket smartare, specialleverans!


take a deep breath relax.

Äntligen har jag fått lite mat i magen, det här med att äta frukost är inte riktigt mig grej vilket många av er vet. Det resulterar dock i, som idag, att jag varit uppe sen kl. 7 och vid 16 äter jag för första gången. Kanske inte det bästa, men har inte haft tid innan dess. Så det bästa skulle väl kanske att vara att börja äta frukost. .

Hur som helst så är det snart dags för luciakonsert i den Katolska kyrkan ikväll. Det kommer bli spännande! Hoppas verkligen att alla låtar sitter nu.

Idag har både Maja & Joakim kommit tillbaka från semestern så jag ska se till att leta upp dem snart. Eller Maja vet jag vart hon är, i sitt rum och sover. ;) Näst på tur att åka hem en vända var Mette, som satte sig på Billund flyget tidigare idag. :)

alla vägar vi inte vandrat än.

Nu behöver jag hjälp! Eller i alla fall lite tips och råd, så klicka inte in här nu utan att lämna en kommentar. Jag har koll på hur många ni är som är inne! ;)

Det är som sagt va snart dags att söka ny destination till sommaren, rättare sagt den 5 januari. Så vart ska jag ta vägen, tycker ni?

♦ Mallorca, har Blue Village.
♦ Gran Canaria, har Blue Village.
♦ Kreta, har Blue Village.
♦ Korfu
♦ Rhodos, har Blue Village.
♦ Samos
♦ Cypern, har Blue Village.
♦ Tunisien
♦ Bulgarien, har Blue Village.
♦ Turkiet, har Blue Village.
♦ Sicilien
♦ Sverige (lovade mamma att skriva med det, men som det känns nu så finns det inte med bland alternativen) ;)



den bästa julkalendern, del 11.

Mysteriet på Greveholm, 11 december.


just let her, just let her go.

Anu gick för en liten stund sen, stackaren har ramlat i trappen och har fått ett svullet smalben. :/ Vi har läst om olika destinationer på Bluenet och ätit glass. Det är verkligen en jungel att välja mellan, för att komma fram till en sommar destination. Men jag tror faktiskt att jag ska ge mig på att söka service & animation på ett blue village i alla fall, det skulle vara nice att prova på. Det som händer då är bara att många destinationer försvinner från urvalet. .


den bästa julkalendern, del 10.

Mysteriet på Greveholm, 10 december.


en ynklig rad av fotspår.

Det känns bra att jag har facebook-chatten, skype och msn öppet. Och på alla tre ställena så finns det helt olika personer. Skulle inte alla kunna enas om en chat bara? Visserligen är det mer sport så här!

Pratade precis med Majse över skype, hel konsigt att ha henne framför dataskärmen och inte brevid mig i soffan. Det är i alla fall skönt att det snart är söndag och då kommer du tillbaka, du är saknad ska du veta!

Annars så väntar jag på att klockan ska bli halv och då är det dags att åka ut till flygplatsen och ta emot Stockholmsflyget som landar 21:15. Har även sagt till idag att jag kan tänka mig att ha flygplatsen på julafton, den känns faktiskt inte så jättespeciell när man inte är hemma med alla nära och kära. Men det kommer bli mysigt med att få fira den med min stora blå familj här nere på Tenerife.


där är himlen lite närmre för mig.

Precis kommit hem från Lucia-träningen med Sabina, trött och hungrig. Hungern har jag i alla fall stillat med en portsion med biff och bambuskott. Inte helt fel.

Och nu hade jag tänkt att jag skulle göra någonting åt tröttheten med. Och vet ni? Jag har en nybäddad säng så jag kommer att sova som en gud inatt. Det är heligt, tänk om jag kunde anställa någon som kunde bädda rent i min säng varje dag. För det blir ju inte varje dag när jag gör det, det finns det inte riktigt tid till. Men så mysigt det varit.






















Tummen upp, sov gott!

den bästa julkalendern, del 9.

Mysteriet på Greveholm, 9 december.


du har din och jag har min del.

Äntligen har det blivit bättre väder här nere, de senaste dagarna har det varit mulet och regn. Men idag har solen tittat fram och vad passar då bättre än att ha en ledig dag? ;) Så jag har hunnit legat ute i solen, städat lite och nu tvättar jag för fullt.

Ikväll är det dags för genrep i den katolska kyrkan inför söndagens luciakoncert. Sitter och nöter de sista sångerna nu, det är faktiskt inte det enklaste att lära sig sånger på norska och danska, särskillt inte när man aldrig hört dem förut. Men det ska gå! Mamma var lite kluven över att hon inte fick se det, så hon tyckte att jag skulle sätta någon på att filma det hela. Det finns säkert någon som tar lite kort som jag kan lägga upp här med. Vi hade lagt in en extra träningsgång i måndags men den kände jag att jag var tvungen att hoppa över p.g.a att jag var så himla trött och jag skulle upp tidigt dagen efter med. Under den här träningen kom det på tal om att jag skulle ha ett solo, det här får jag se till att ändra på ikväll. .

 


vi vände oss mot kameran och log.

Det finns en elektronik affär här nere som vi rekommenderar, så igår så var hela teamet där för ett "studiebesök". När vi endå var där så tittade jag runt lite efter en ny digitalkamera och ett objektiv till systemkamera. Jag hittade faktiskt några intressanta alternativ, så jag ska ta mig dit ner någon dag igen här fram över och titta lite närmare på det. Hittade även ett 18-250 objektiv som inte skulle sitta helt fel att ha.


du räcker till, så var den du är.

Som jag velat skriva något i flera dagar nu. Men har inte riktigt haft orken till det. Det har varit en hel del att göra på grund av flygstrejken och så många timmars sömn har det inte blivit. Men nu börjar jag komma tillbaka i rätt tidsrytm igen!

Idag har även en högtalare till min dator inköpts, det ser ut som ett ägg. Jättesöt! Och fungerar hur bra som helst, plus att jag kan använda den till min ipod med. Poppigt! Har även hittat en nyårsklänning, så nu är det bara att hålla tummarna att jag inte behöver jobba under nyårskvällen. I så fall får jag lämna tillbaka den, kan ju inte ha en nyårsklänning som inte kan användas på nyår. ;)


den bästa julkalendern, del 8.

Mysteriet på Greveholm, 8 december.

den bästa julkalendern, del 7.

Mysteriet på Greveholm, 7 december.


den bästa julkalendern, del 6

Mysteriet på Greveholm, 6 december!


han öppnar fönstret mot trafiken och larmet.

Det har varit en lång dag idag, men den är inte över än. På grund av strejken som var under fredagen och lördagen så ligger vissa plan fortfarande efter i flygschemat. Vilket betyder att vissa plan inte lyfter ifrån Tenerife förrens inatt. Så för min del kommer det att bli en hel natt på flygplatsen. Jag tror det är bäst att lägga sig en stund, för jag har en känsla av att telefonen kommer att ringa snart och personen i andra änden säger att det är dags att åka. :)


Happy face!

den bästa julkalendern, del 5

Mysteriet på Greveholm, 5 december!


cause we're never getting old.

Bästa kommentaren föll nyss från Anu, när vi satt och tittade videon till
Enrique Iglesias - I like it.

Jag: Enrique Iglesias is looking really hot in this video! 
Sabina: Yes, he really do!
Anu: My good, he is! Now Im also hot(blir helt röd i ansiktet)!

Haha, så söt! Baby, I like it!


från vägarnas lyktor och städernas ljus.

Jag måste erkänna att jag varit helt värdelös på att skriva någonting här de senaste dagarna. Men jag hoppas ni gillar min julkalender!

Som ni kanske läst så har det varit strejk i Spanien och all flygtrafik har varit inställda. Nu i eftermiddag blev den avlyst vilket gjorde att vårt plan med resenärer äntligen kunde lyfta. Så nu har jag precis varit på flygplatsen och tagit emot dem. Och imorgon blir det flygplats för hela slanten!

Det är tur att jag har Maja, som skickade ett sms och sa att maten står på bordet när du kommer hem.


den bästa julkalendern, del 4

Mysteriet på Greveholm, 4 december.


den bästa julkalendern, del 3.

Mysteriet på Greveholm, 3 december.


den bästa julkalendern, del 2.

Mysteriet på Greveholm, 2 december.


som jag sagt att jag vill ha.

Vid 10-tiden imorse gick jag, Maja och Mette ner till busshållsplatsen och tog bussen till Santa Cruz. Väl framme tog vi oss ner till shoppinggatan och började gå i alla affärer. Jag har fått med mig lite hem i alla fall. Det blev tights, en kajalpenna, ett par jeans, två toppar, en kavaj och en klocka. Tänk att det kan vara så lätt att bränna pengar ibland ;) Och jag hade en otroligt trevlig dag med mina danske piger!

don't stop baby, don't stop baby.

I just say:

"Baby I like it! The way you move on the floor
Baby I like it! Come on and give me some more!"



Now Im going out with my girls!

han gick och rullade ett snöklot.

Jag har precis tittat på Julkalendern, Hotell Knorren, den har potensial det måste jag erkänna. Vi får hoppas att den fortsätter att vara bra! Men den absolut bästa julkalendrar någonsin, enligt min mening, är i alla fall Mysteriet på Greveholm.





Naturen själv här på Tenerife bjuder faktiskt på julstämning just nu. Det är helt molnfritt, och sen sån dag kan man se ända upp till toppen av Teide. Och vet ni? Den är full av snö, mysigt va? :)

RSS 2.0