mina tankar och minnen står mig upp i halsen.

men mycket vill ha mera.

Måste börja med att säga att jag verkligen har haft en toppendag idag. Tänk om alla dagar kunde vara som denna? Men samtidigt har den varit lite vemodig, Linn och Cecilia åker imorgon och det känns. Speciellt när vi har haft så kul de senaste veckorna. Så helt lätt är det väl inte. Som tur är har Bobbo lovat att ta hand om mig, det är tur det. haha.

Jag kommer sakna er.


det är svårt att få en plats här i rusningstrafiken.

Nu är jag precis hemkommen från Kim där jag, Cecilia, Linn, Kim och Bobbo har tittat på Grey's. Sen, av någon konstig anledning, hamnade vi på 6:ans hemsida och började titta på de avsnitt som gått av Paradise hotel(?).

För övrigt så klarade Cecilia körkortet idag! Så himla duktig! Ni kan ju förstå att hon blev lite bitter när jag frågade henne om jag skulle hämta upp henne hos sin syster och åka till Kim. ;) Men hon följde med efter lite om och men(erbjöd henne till och med att köra min bil). Imorgon börjar jag inte förrens klockan 5 så jag funderar på att ta mig bort till parken och vaccinera mig, men det lär ju vara fler som tänkt i dem banorna.
Men nu blir det sängen, sov gott!


du är min vän och vi lär oss av varann.

Vilken grym kväll vi hade igår!  :D
Cecilia och jag åkte till Bobbo vid 7 tiden, hämtade upp en pizza och kebabtallrik på Charlie's, sen var vi igång! Vi satt och sökte igenom hela youtube på gamla godingar och vi hittade en hel del faktiskt. Det blev bland annat bomfunk mc, scooter, backstreet boys. . Ja, skurarna var spridda. Sen blev det utgång på O'learys tillsammans med hela gänget som bestod av Cecilia, Linn, Kimpan(vi har saknat dig), Bobbo, Jonas och Jenny. Mycket trevligt.

Innan vi gick ut slutade det med att alla stod och dansade till den här videon. haha!

Funderar nästan på att lägga in videon på Cecilia och Jonas när de dansar till denna. :D

du var min armé.

Sånt här är fascinerande.


det är långt mellan Flen och Paris.

Men inte så långt mellan Flen och Eskilstuna. Nu ska jag bara se till att mitt hår torkar och sen klä på mig något vettigt sen bär det av hem till Cecilia. :)

Annars har jag hunnit med att vara på jobbet mellan 7.30 - 11.00, då vi skulle ha personal-/butiksmöte. Drygt 1 timma efter att det var slut åkte jag ut till Marengo och det blev lite dressyr blandat med markarbete i ridhuset och det gick kalasbra. tummen upp

det har glömts ett hjärta kvar i frosten.

Jag kom precis fram till att det är i princip ingen hemma på min födelsedag. Mamma & Pappa och några vänner till familjen ska åka iväg till Visby den helgen för de har 20-årig bröllopsdag. Andreas är fast nere i Linköping och pluggar. Linn, Cissi och Karin är i Australien. Det är nog bara för att jag för en gångsskull haft en tanke om vad som skulle ske på min födelsedag. Men man kan ju inte få allt, inte sant?

Jag får väl helt enkelt skicka in en sån där notis i tidningen "all uppvaktning på min födelsedag undanberedes" för att inte verka allt för bortglömd. ;)


jag kommer aldrig närmre än så.

Idag fick jag äntligen sova ut! Vilket innebar att jag inte klev ur sängen förrens vid halv 11. Kan inte påstå att jag gjorde så mycket de kommande timmarna heller, det blev dator och lite idol. Vid halv 2 tiden satte jag och Andreas oss i bilen för att åka ut till Tuna Park en vända, dels för att jag glömt mina arbetsskor på jobbet och jag ska jobba i Torshälla på måndag och dels för att bjuda bror på lunch.

Så efter en kebabpizza gick vi ett varv där inne och det enda som inhandlades var en kondiskrans på Amarant som vi tog med oss till nästa stop, mormor. :) Där blev det lite fika, sedan kom kusinerna och då blev det kortspel i form av Chicago. När klockan hunnit bli drygt 6 fick Andreas skjussa mig till Linn, där en filmkväll väntade. Kriminalare är ju de flesta av våra favoritfilmer, då vi sett alla Beck samt Wallander-filmer, så vi gav oss på Johan Falk ikväll. Vi klarade av 3 av 4 möjliga filmer, inte illa tycker jag. Folk säger att de är dåliga, men det kan jag faktiskt inte alls hålla med om, plus att Linn och jag har hittat ett nytt ögongodis att titta på. Joel Kinnaman, som spelar Frank Wagner. Ojoj.


varför stod du annars här?

Nu är det slut på veckan, det är dax för fredagsmys. .

Kunde inte sagt de bättre själv. Det har varit en tuff vecka och jag är helt slut i kroppen och i huvudet. Så ikväll ska jag bara glo på tv och äta chips, för det är jag minsann värd!


jag såg en film, en framtidsvision.

Två dagars arbete är avklarat och imorgon bär det av till Örebro och kurs står på schemat. Det kommer bli himla skoj, oerhört nyttigt och en massa information. :) Tänkte bara säga det, nu blir det lite läsning innan det är dax att sova.

du visste nog att jag hade mina skäl.

Jag måste säga att det har verkligen varit en lyckad och fullspäckad helg!
Fredagen avslutades tillsammans med Linn, Cecilia, Lizzy och Bobbo. Det blev pizza och idol hos herr Lorin, alltid lika trevligt! :) Igår stod det personalfest på schemat, så vid 15.30 åkte jag hem till Åsa och tog en cider. Sedan vandrade vi, plus Jonas, bort till bowlinghallen där vi mötte upp resten av personalstyrkan och två serier avverkades. Bowlingen i säg gick inte alls bra, men det var himla roligt. :) Efter det bar det av mot Ming, där vi åt en massa mat och drack gott. Vid halv nio kom Madeléne och hämtade mig och vi styrde bilen mot Emma och Jens där det blev lite tv och TP. Helt enkelt en prefekt avslutning på kvällen.

Eftersom Madeléne inte behagar komma hem så ofta så får man ju ta tillvara på tiden. Så idag bar det av in till stan där vi skulle försöka hitta en jacka till henne. Jag kan meddela att vi spenderade pengar men inte blev det en jacka. (a)

Gör din tolkning. Häll mig full me

6c9ef94ccb26706df452be7dcab6df6e.png

Gör din tolkning.
Häll mig full med svar.


RSS 2.0