båttur.

Dagen igår var fullsatt, men endå gjorde jag inte så mycket.
Skjussade hem Nima vid 2 tiden, på hemvägen åkte jag förbi mormor för vi åker ju som sagt va imorron så tänkte att jag skulle träffa henne innan vi åker o så :) Åkte hem vid 5 tiden, skulle precis slänga in min sista tvätt men då ringde mamma o sa att vi antagligen skulle åka ut med båten och äta kvällsmat tillsammans med Anne och Håkan som var ute på en ö. Så blev det med. Det var grymt varmt fast det hade hunnit bli kväll så vi hann med ett dopp i mälaren med sen blev det grillad hamburgare, riktigt gott! Resten av tiden på ön spenderade jag med Håkans nyinköpta systemkamera, grymt skoj och fina bilder blev det med!

Dagen idag kommer att gå åt till att stryka och packa allt som ska med imorgon. Oh, vad skönt det ska bli! Bara jag och min älskling.


men!

Hur tänker SVT egentligen? Erica och jag skickade ett mail till dem förra året och näst intill skällde ut dem för att de inte hade med Lars Winnerbäck bland artisterna på Allsång på Skansen. Till svar fick vi att han inte var aktuell med någonting och att han inte var tillräckligt folkkär. Lars går sen och drar hem årets manliga artist bland annat, där svenskafolket får rösta fram vinnaren. Inte tillräckligt folkkär, my ass!
(Nu tog jag Lars som ett exempel, det finns flera tänkbara artister som jag skulle se på med nöje där)

Nu kommer min fråga till SVT:
På vilket sätt tycker ni att Andra Generationen är folkkär?(de som sjöng "kebabpizza" i melodifestivalen)
Skulle de vara aktuella med någonting intressant? En turné?
Haha, säg en artist som inte turnérar under sommaren!

Skärpning i artist valet SVT!

home again.

Nu är jag hemma igen och det blev ingen Slagstaglass(så Cissi du behöver inte vara ledsen). Men det blev en krämkaka på Amarant, Jonte var tvungen att få en lite promenad så vi gick dit. Sen har vi mest suttit och pratat o glott på top model :P haha. Sen var det dax för Linn att åka på träning, kan verkligen inte vara skönt att träna i det här vädret. :s

Åkte till Willys innan jag åkte hem, köpte sånna där pasta carbonara påsar. Ni vet sånna man bara blandar med vatten och kokar upp sen har man en måltid. Tänkte eftersom vi kommer till Cypern och hotellet vid elva på kvällen så vi hinner inte handla något till dagen efter så då har vi i alla fall något att äta. :P Sen skulle jag ha köpte nån sudoko-tidningen men hittade ingen så får väl se till och åka till Konsum eller nått.

Nu är jag sugen på en film eller nått, ska se efter vad som finns.
Tjillivippen

linn.

Nu blir det duschen sen vidare till Linn, det talades om Slagstaglass. Mumma!

luft.

Madeléne kände sig rastlös och ville ut och röra på sig, så det slutade med att vi tog en promenix runt Mälarbaden. Vi gick i ett ganska friskt tempo kändes det som. Det är väl en längd på ca 5 km runt och det var riktigt skönt att gå och prata skit. Tack Madeléne :)


var är boxen?



Jag älskar den, det enda jag går och sjunger på just nu! :D

I'm stuck.

Jag har faktiskt ägnat de senaste timmarna åt att bara ligga o läsa en massa saker på internet, jag är fast helt enkelt. Jag började med att gå in på expressen.se för ca 3 timmar sen och har sedan dess följt rättegången mot Anders Eklund, idag hålls förhandlingen om mordet samt våldtäkten på Pernilla och imorgon Engla. Jag förstår inte hur en människa kan gör någonting så hemskt. Av de videoförhör jag har sett så är han ju verkligen en mes, jag trodde han skulle vara en kaxig och stöddig människa utifrån bilder man sett. Men tänka sig så fel man har. Samtidigt så vet jag att det är dessa typer av människor som det bara kan blixtra till i huvet på, jag kan faktiskt se de framför mig.

Jag skulle aldrig sitta där som Anders advokat som Silbersky gör, sitta där och försöka lindra straffet till en människa man vet är en mördare. Silbersky har uppgett  själv att han personligen tror att Anders är psykiskstörd. Läste även att det finns en chans till att han kan bli dömd till vård eftersom han även dödade Engla. Om en människa begår ett våldsbrott och sexuelltövergrepp, i det här fallet, mot barn så är det tydligen ett tecken på en störning. Jag anser  i alla fall att han ska få sitt straff genom livstidsfängelse men självklart ska han även ha vård där inne. Men han ska bakom fängelsemurarna!

ett tag sen sist.

Lite dåligt av mig att inte uppdatera men nu har jag haft fullt upp igen och ytterst liten skrivlust :P
Vad har hänt då? Ja, jag får väl börja med att gratulera Bobbo som fyllde år igår(söndag)! I lördags åkte Madeléne och jag ut till Stora Sundby för att fira Emma som fyllt 20. Det blev goda grillspett och potatissallad att äta samt sockerdricka att dricka, eftersom det inte fanns någon som kunde hämta oss så körde jag ut. Vart efter som kvällen gick så blev det allt mörkare, blir det mörkare så måste man tända ljus! Dessa ljus blev mer en leksak för mig och Madeléne istället för någonting mysigt fladdrande som står på bordet. Det första vi lärde oss var att bränd majskolv luktar inte alls så gott! Våra exprement fortsatte, det eldades melon, jordgubbar, majskorn, champinjoner och framför allt grillspett! Dem var roligast tycker jag, för dom brann så bra. Dessutom så fick ju jag komma till undsättning när Madeléne lyckats släcka de stackars ljusen. Lärde mig även att svår tända grillspett kunde man doppa i stearin och sen brann det hur fint som hellst :P Ja, det blev en trevlig kväll. Jag får tack Madeléne, Renée och Maria för sällskapet vid vårat bord.

impuls.

Dagen skulle egentligen sett ut på ett sätt men blev på ett helt annat.
Jag och Madeléne skulle ha tagit cyklarna för att, i princip, ta oss kring hela Mälarbaden för att leta efter hennes katt Vincent som varit borta nästan 2 dygn. Men som tur va så hade han kommit hem mitt i natten till igår, så Madeléne kunde sluta oroa sig.

Nu återstod ju resten av dagen, en tom dag. Jag skulle visserligen vara duktig och klippa gräset, eftersom det växer så det knakar. Efter det så gick jag in och duschade av mig för jag skulle egentligen ut och lägga mig i solen men jag fastnade vid datorn. Där jag satt och pratade med Emma på msn, det slutade med att jag åkte dit och vi satte oss i solen och käkade en varsin sallad :) Mycket trevligt. Sen kom det fram att de skulle gå ut ikväll, så va fan jag hängde på jag med, men nykter. Det finns en härligbalans mellan att gå ut nykter och att vara full, när man är ute full ja, då är man ju i en helt annan värld. Men är man nykter då får man ju se hur folk uppför sig, vissa är bara tragiska och andra kan släppa loss riktigt bra. ;) Sen blev jag smått irriterad på människor man egenligen känner som bara går förbi en utan att ens kunna titta på en och säga "hej". Jag menar vi har ju för fan gått i samma klass eller umgåtts tidigare. Okej att man inte vill starta världens konversation men fan ett "hej" kan man väl kläcka ur sig.

När det var dax att åka hem så gick jag och satte mig i bilen och körde fram den så den stog precis utan för Harrys. Så hoppade Anna, Emma och Ida in, Jonas och Bobbo skulle gå och äta så de skulle vara kvar. O de som har kört bil utanför Harrys en kväll precis vid stängning vet att det är människor överallt och de bryr sig inte speciellt mycket om man vill fram eller inte med bilen. Helt plötsligt så hoppar i alla fall Bobbo och Jonas ut ur folkmassan och ställer sig framför bilen. Så för att retas så sätter jag på helljusen(tror inte att alla uppskattade det), då vänder sig Bobbo om och då tutar jag på han för att fortsätta retas. Alla vänder sig om mot bilen och får hur Bobbo drar ner byxorna och moonar för oss i bilen. haha! Alla förstod ju inte heller att vi kände varandra så det börjar små fnissas här och var, medans vi 4 i bilen sitter och asgarvar. Sen drog jag bara ner rutan och sa "God natt, Bobbo"

Det var en trevlig kväll, de tackar vi för.
Nu är det väl dax att sova, eller så fortsätter jag att kolla på filmen som är igång nu.
Det är tomt utan dig inatt, älskling :/
Tjilivippen!


Cecilia.

Idag är min Cecilia med i tidningen igen, hon är nere och tävlar på Falsterbo Horse Show och är jätte duktigt!
Oh, hade så gärna varit där nere och tittat på dig. Lycka till idag!

http://www.ekuriren.se/link.php?id=707887

cypern.

Den 25 juli åker jag och Nima till Cypern och närmare bestämt Fig tree bay, det ska bli så skönt att få komma iväg ett tag! Jag hoppas verkligen att vädret orkar hålla i sig. Det är nämligen strålande sol och ca 35 grader där nere. Värme!
Sen ska vi bara leta rätt på någon person som kan hämta oss på arlanda vid 03.30 på lördagsmorgonen. :P

Just ja, bilder från kent finns på http://elinhaglund.bilddagboken.se


kent.

Varit en vända på stan med Linn idag. Det roliga är att i nästan varje affär jag varit inne i har det spelats kent.
Hela Eskilstuna värmer upp och gungar till kent. Ikväll ses vi på Strömsholmen!

hat.

Jag såg dem precis. . Ett stort hat fylldes jag utav, jag kände nästan hur hela jag blev svart av hatet och min ilska. De kan inte vet hur många liv de har vänt upp och ner på, för hade jag varit dem och jag vetat de så hade jag inte visat mig utomhus bland folk. Mitt liv vändes upp och ner en dag och jag väntar bara på den dagen då ni inser hur fel ni haft och vilka idioter ni verkligen är. Tänk om er bil hade stått brevid min, och ni hade fått syn på mig och jag er. Vad skulle jag göra? Hälsa trevligt? Jag vet inte, jag vet att man ska vara trevlig och hälsa fast man kanske har ett stort problem med dem. Men i det här fallet så tror jag inte det går. Helst av allt skulle jag stirra dem rakt in i ögonen och sen gått vidare och satt mig i min bil utan att säga ett ord. För hade jag öppnat min mun så kanske det hade börjat med ett "hej" men avslutats med något mycke värre. Jag vet inte om jag hade haft styrkan att lägga band på mig själv, jag vet inte om jag ens hade velat lägga band på mig själv. Jag kan inte ens förklara vilket hat det finns till er, jag hatar er verkligen.
Ni har sårat och förstört en människas liv föralltid, det hoppas jag ni vet. För det är fan ni som har satt er i den här sitsen och tagit upp ett problem som inte finns pågrund av en ynklig människa.

popcorn.

Jag har inte varit så duktig på att skiva de senaste dagarna, jag vet! Men jag har faktiskt sysselsatt mig ganska bra.
I tisdags så var jag och Nima på bio på kvällen, vi tittade på Jiddra inte med Zohan. Jag tyckte att den var ganska bra, mycket skratt och konstigheter, ingen typisk Adam Sandler film faktiskt.

Igår var jag lite skötsam och klippte gräser annars hade man nog snart varit tvungen att ta fram en machetekniv, som man har i djungeln för att ta sig fram, för att ta sig ner till baksidan. haha, det skulle se lite roligt ut! Sen la jag mig i solen och läste lite. Men där fick jag inte ligga så länge, för då ringde Erica och frågade om jag skulle med ner på stan och då var det bara att hoppa ur solstolen och hoppa in i duschen sen vidare till Erica. Vi skulle ner på stan för att Ericas mamma visste inte vad hon skulle köpa till henne i födelsedagspresent, men det blev en jättefin lång skjorta. Som tur är har jag inte haft dem problemen och jag tror du kommer gilla presente. ;)  Sen avslutatde vi stanbesöket med att hämta mat från Ming, det blev räkor, bambuskott och champinjoner för min del. Mumma! Åkte hem vid 8-tiden, la mig och glodde på tv men den största delen av kvällen gick nog endå åt till att leta efter en sista minuten resa till mig och Nima. Så vi ska överlägga lite idag och antingen boka idag eller på måndag. wii! Det blir antingen Cypern, Mallorca eller Bulgarien som det ser ut nu. Men jag hade en liten överläggning med mig själv igår. Mitt resonemang gick ungefär så här:
På Cypern och Mallorca så är valutan Euro och i Bulgarien använder man sig utan bulgariska leva, alltså landets egna valuta. Då måste det bli mycket billigare att leva i Bulgarien, så för mig lutar det mot Bulgarien. Men vi får väl se, det  ser så fint ut överallt! Jag avslutade i alla fall kvällen med popcorn och jönssonligan på Mallorca :P haha

Nu ska jag snart iväg med Madeléne så nu måste jag fixa de sista, vi hörs senare!
Tjilivippen

så ja.

Nu är designen fixad, lite små justeringar bara sen så.

Nima och jag var som sagt va i Vingåker idag. Jag tyckte faktiskt att de hade riktigt mycket för en gångsskull, men jag skulle ju inte handla så mycket så det blev bara ett par we-shorts och två par Resteröds-trosor. Medans Nima shoppade loss ;) En frank dandy t-shirt, en frank dandy tjocktröja, wangler jeans, och två par Resteröds-kallingar. Och sen gick vi över till den andra outleten med glas och köksartiklar, men där fanns det ingenting skoj. När vi kom ut där ifrån fick jag syn på en nybyggd butik med scorett, wow tänkte jag och gick in. Men jag kan tala om att de hade exakt samma priser som de har på reorna hemma. Aja, Nima hittade ett par randiga skor. :P för 150kr, de kallar jag bra pris! Vi bestämde oss för att gå in i fyndtältet som outleten hade, fullt med kläder. Och här kommer vi nog till Nimas största fynd under dagen, han hittade ett par tiger-byxor som i affär skulle kostat 2000kr, på outleten 1000kr och han fick betala 100kr. Helt sinnessjukt! Så ett tips, fyndtältet på baksidan! haha

Nu har det dax att sova, för Nima ska tyvärr jobba imorgon. Det känns som att det bara är jag som har semester :/
Tjilivippen!

vingåker.

Nu ska jag och Nima till Vingåker, hoppas det finns någe skoj!

Och JA, bloggen är under konstruktion! ;)

jaha.

Skulle ha varit med Nima idag, eftersom det äntligen var hans lediga dag. Men det är klart att någon ska vara sjuk så han blir inringd och får jobba. :/ Som tur är ska han vara ledig imorgon plus att han ska försöka se till att vara ledig på tisdag med då det blir 11 månader tillsammans. :)  Man får se det från den ljusasidan.



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår blir jag utan dina andetag.

Vad vore jag utan dina andetag?

kraftkött.

Yes, idag ska jag, Erica, en vän till Erica och Ericas mamma till kraftkött i Västerås.(det blev mycket Erica nu, men i alla fall) Okej, det var ju inte världens bästa översättning om man tittar på stavningen men om man bara lyssnar på ordet så är det en ganska bra översättning :P Med andra ord ska vi på Powermeet i Västerås, med massa bilar. Brum brum!

Oh, jag är så trött men jag ska nog sätta mig och spela lite wii nu.
Tjillivippen.

fredag.


Jag tänkte starta inlägget med samma start jag fick på dagen. Kör upp på motorvägen vid västerleden för jag ska hem till Nima och hämta han och hans cykel så han skulle komma till jobbet. Åter till bilden, om ni inte ser vad det är så är det en lastbil som håller på att köra om en annan. Den här omkörningen på började han strax innan jag åkte upp på motorvägen och den var färdig strax efter att jag körde av i Skiftinge. Idiot, kallar jag han! Om man ska göra en omkörning så får man väl förfan se till att man har hastigheten till att göra det, plus att det inte är en massa bilar bakom som vill om. Det här är väl inget man irriterar sig så starkt på bara så där, men har man varit ute på vägarna ganska mycket, som jag har, så är det här bara ett ett exempel till dumdristigheter endel lastbilschafförer håller på med. usch!

Dagen har i övrigt varit lugn, åkte och hämtade pappas kakelplattor som varit på beskärning sen var en vända på stan och köpte en kalender.  Efter det köpte jag sushi och tog med mig hem, som jag åt i solen sen blev det kentboken för hela slanten!

 

Nu sitter jag och tittar på Jönssonligan och Dynamitharry, det är verkligen kult!

Tjillivippen


uppsala.

Det blev en lyckad dag i Uppsala med trevligt sällskap, shopping och det mindre lyckade blåsorna under fötterna. Men det är sånt man får ta! ;) Det blev bara en bondelid t-shirt för mig men det räcker, har nog gjort slut på ganska bra med pengar de senaste dagarna.

Just nu tittar jag på Project runway, det är nog det enda programmet jag följer nu för tiden. :P Men tur är väl det, man kan ju inte sitta inne och titta på tv när sommaren är här. Nu springer även pappa och mamma runt och packar en massa saker som de ska ha med sig ner till båten, eftersom de ska åka iväg med den imorgon. :) God natt


Jag skulle aldrig göra så mot dig

tidigt.

Det känns verkligen tidigt att gå upp vid kvart över 8 på semestern, men vad gör man inte för sina vänner? ;)
Är hemma hos Nima nu, han verkar inte så berörd över att jag har sprungit runt och fixat iordning mig eftersom han ligger bakom mig och sover så sött :)

Åter till saken. Madeléne ringde mig precis och ska plocka upp mig här i Skiftingen och hon frågar vilken väg hon ska ta. Jag svarar: Ta motorvägen, det blir enklast och snabbast.
Då får jag i motsvar: Men tänkt så missar jag avfarten. (en avfart bort) Haha, du är allt bra söt.
Sen ska vi i alla fall och plocka upp Emelie, Emma dissade oss idag, och sen vidare mot Uppsala och lite shopping.

Nu måste jag nog gå ut o se om hon missat avfarten ;)
Ha en bra dag!

RSS 2.0