var och en går hem till sig.

Nu är den här! Så nu måste jag bara hitta tiden att sätta mig ner och dyka in i den.


bara för att.

Vi tjuvstartar helgen den här torsdagen med! Jag borde snart införa Torsdagsmys!


brittsommar?

Man kan tydligt börja se att hösten är här. Men ska det inte också börja bli kallt då? Jag menar 22 grader har termometern stått på idag, inte särskilt "höstigt" enligt mig.


det vankas höst.

Elin: Jag är så jävla bra på Wordfued idag!
Mamma: Jaha, och mig vill ingen spela med!
Elin: Men skicka en invite då!

Det är det här ni skådar i bakgrunden, hur hon kastar sig efter telefonen. Man blir beroende!


finns det en så finns det flera.

Ska även passa på att hylla blogg.se att de äntligen fått till en blogg-app till iPhone. Den är nedladdad och klar så nu är det bara att börja blogga mer via mobilen.

hjärterdam i september.

Min morgon började riktigt tidigt, enligt mig själv i alla fall. Redan 06.30 ringde klockan, det borde egentligen vara olagligt att en klocka får ringa den tiden. Hur som helst så stod ett besök hos infektionskliniken på agendan klockan 8:00 där jag skulle ta min andra twinrix spruta för hepatit A+B. Jag ska inte säga att jag hatar sprutor men jag ogillar dem, och idag så kändes dosen betydligt mer än förra gången så jag var faktiskt påväg att svimma efter men det ordnade upp sig med lite vatten.

Efter det blev det att åka hem en vända för att bläddra lite i matteboken. Sen stod det efterlängtade frisörbesöket på schemat. Slitet som det var åkte minst en dm av och det blev en nice sidecut. Och helnöjd blev jag!

 


jag har lämnat några drömmar.

Det finns få låtar som gör mig knäsvag, men den här lyckas varje gång. Jag kan spela den gång på gång, det spelar ingen roll för det är fortfarande lika stark.


jag vet vad han heter.

Här om dagen så fick jag faktiskt ett stort kuvert i posten och det var min kära vän Joakim som varit så snäll och skickat vår destinations bild från Rhodos. Det är synd att en vecka går så fort för jag hade gärna velat träffa dig när du var hemma i veckan!


Here we are! Team Rhodes S11


men nu är är det bara så.

Igår blev jag trött på mina halvspruckna naglar och bestämde mig för att själv ta bort dem. Jag kan säga att det var ett enormt mycket större projekt än vad jag trott från början. Mamma hade ett borttagningsmedel för lösnaglar som även skulle fungera på gelé och akryl. Men trots att jag hade naglarna i lösningen längre än vad det stod på förpackningen så kan jag säga att det inte hände speciellt mycket. Så det var bara att börja fila! Några timmar senare så var dem fria från gelé och alla höll faktiskt, fantastiskt!

Så nu har jag målat på Miracle Nail Thickener från Sally Hansen som ska ge tjockare och starkare naglar på bara några dagar. Jag har bara målat på två omgångar av den, men känner skillnad redan nu. Något att rekommendera!

 


they live on.

What are words, If you really don't mean them when you say them?
What are words, If they're only for good times and then they're torn?



när dom sagt hur du ska vandra.

Gaah! Har jag sagt att jag inte tyckte om matte förut?

Nu har jag suttit här i ex antal timmar och inte blivit någe klokare alls! Det är det som är det mest irriterande med det hela, att tar det stop så tar det tvärstop! Och min reaktion på det här blir, som ni märker, en stor irritation, frustration, huvudvärk och sen jävligt förbannad!

Hjälp är i alla fall efterfrågad ifrån två håll så jag hoppas att jag får nått svar nånstans ifrån. Men jag tror inte att jag tjänar något på att behålla boken öppen tills dess.

Jag fick i alla fall veta igår vem som är skyldig till att ens matte c boken exicterar, hans namn var Samuel Klingenstierna och tog med sig detivatan hem omkring 1731 från en studieresa i Europa. Jag har inte han att tack för nått! Historian i sig är dock ganska intressant.


jag är nästan där!

Idag fick jag mailet som meddelade att jag kommer att lämna Sverige den 2 november och bege mig mot varmare breddgrader. Men det kommer att ta sin lilla tid då jag ska mellanlanda i Paris och tiden för ett charterflyg är ca 12,5 timma.

Med andra ord är mina dagar här hemma räknade och för att vara exakt så är det ca 41dagar och 8 timmar tills det är dags att sätta sig på flyget. Men jag ska hinna mycket mer här hemma innan dess!



Erkänn att det ser ganska härligt ut? ;)

sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär.

Någonting som jag gått och dragit på så länge är att jag behöver verkligen klippa mig. Ni vet när man ska göra sig iordning och varje gång känner man "vad i helvete ska jag göra med det här hemska?". Då är det hög tid att ta sig till frissan, men nästa problem är att jag vill göra nått radikalt men kan inte bestämma mig. Är smått inne på att raka bort lite hår på ena sidan, men endå behålla så man kan göra en bena så man kan kamma över det om man så skulle önska. Samtidigt som jag på ett sätt älskar mitt långa hår så är det inte det bästa att ha när man i jobbet måste ha det uppsatt, det slits något brutalt kan jag lova. Så jag vet inte om jag ska klippa av det till axellångt. Nästa fråga blir lugg eller ej, det är i och för sig helt beroende på om jag rakar på sidan. hmm, det är för många förslag i huvudet nu1

Men mamma är hos frissan nu och jag har bett henne att boka en akuttid till mig, så det blir något av det hela!


det som jag aldrig riktigt kommer undan.

Vi har ett tillskott ute på gården just nu för pappas bil är inne på lagning så han har fått en lånebil tills den är klar. Han blev tillfrågad på Möller vad han ville ha för bil och han sa att han kunde prova en EOS. Till saken hör att mammas största önskan just nu är att köpa en EOS cab, så jag tror att halva valet pappa gjorde var endast för att retas med mamma. Det bästa argumentet som jag hört från hennes sida hittills är kommentaren till pappa "Men inser du inte att vi behöver en sån här bil". Jag skrattar åt det fortfarande, kanske inte dem bästa övertalnings orden att säga.

Men jag ska erkänna, då jag var tvungen att provköra den nu i eftermiddag, att den är riktigt nice. Jag är nog inte personen som är så bilintresserad men är den snygg, lätt på gasen och härlig att köra så är mitt hjärta vunnet. Så jag får väl ge mamma rätt i att hon kanske behöver en sån. .


nånting som man bara fick till låns.

Min kära vän Joakim är hemma i Sverige för en veckas blixtvisit och för att spinna vidare på förra inlägget med maximalt otur, så var han tvungen att strö lite salt i mina sår igår. Det plingar till i mobilen och vips när man öppnar det är det en bild på min husgud Lasse. Så självklart är han på den utsålda konserten i Göteborg man kunnat döda för att gå på. Till svar fick han bara "Jag hat-älskar dig". ;)

Annars idag så blev det en fika på stan med Emelie och vi hann även förbi Emmas jobb för att säga hej. Riktigt trevlig eftermiddag måste jag säga! Det blev även bokat att vi ska bege oss till Gröna Lund på fredag, hoppas bara Emma får ledig och kan följa med. Till saken hör att vi, för 2 år sen, skulle gå på Gröna Lund i slutet av augusti men när vi kom dit så var det stängt. Haha, inte tänkte vi på att det började bli lågsäsong och titta öppetider. Och förra året var jag borta så då gick det inte att pricka in. Dessutom "råkar" Maggio spela där på fredag med, synd!

Men vad säger man, bättre sent än aldrig!

sträcker mig så långt det går.

Måste säga att jag älskar Melissa Horn's nya album! Något jag tycker mindre om är att hon har utökat sin turnéplan och kommer till Eskilstuna i december. Gissa vem som inte är hemma då? Maximalt med otur kan man kalla de, hon spela i Torshälla förra året och i Eskilstuna i år. Och jag kan inte pricka in något av de! Men grattis ni andra, lova att njuta för mig också!

jag kan sitta själv i parken.

Då är man hemma igen, men ingen ro eller vila för det! Imorse var jag uppe vid 7 och strax innan klockan 8 kom Anne och hämta mig & mamma för en skogsupplevelse! Med andra ord har vi varit ute och plockat trattkantareller och mamma & jag fick ihop en stor papperspåse allt som allt, så det fanns en del. Men ska snart bege mig ut mot Skogstorp till kusinerna där jag ska lära mig att göra sushi! :)

jag kan sitta själv i parken.

Då är man hemma igen! Men ingen ro eller vila för det! Imorse var jag uppe vid 7 och strax innan klockan 8 kom Anne och hämta mig & mamma för en skogsupplevelse! Med andra ord har vi varit ute och plockat trattkantareller och mamma & jag fick ihop en stor papperspåse allt som allt. Så det fanns en del. Men ska snart bege mig ut mot Skogstorp till kusinerna där jag ska lära mig att göra sushi! :)

hon är färdig med alla bestyr?

Jag vaknade imorse med världens huvudvärk och ont i halsen. Så det blev faktiskt en ipren och sen somna upp en stund. Nu känns det väl lite bättre, men jag känner att det är något i kroppen.

Hur som helst så ringde Linn och väckte mig igen och påminnde om högskoleprovet. Så nu är jag anmäld till det, vilket betyder att hela lördagen 29/10 kommer jag sitta i en lokal och göra ex antal prov.

Men nu ska jag försöka koncentrera mig på matten, om huvudet tillåter.

det har tidvis gått bra.

Både jag och Andreas har faktiskt haft två "goddag yxskaft-situationer" de senaste dagarna.

När jag kom ner hit i fredags så hittar jag Lars Winnerbäck's album tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen i hans bokhylla. Jag blir lite halvavundsjuk för det är det enda albumet jag inte har där hemma. Men då kläcker han ur sig att det är mitt och att han "råkat" få med det hit. Jag blir överlycklig och inser att jag har alla album. Men hur kan man glömma bort det?

Här om dagen skulle vi åka och titta på en kamera till bror som är i behov av en ny. Som andra affär tyckte han att vi skulle åka till OnOff, I say no more. .

jag minns bara allt det bra.

Jag ska erkänna att jag varit lite grinig i eftermiddag. Men matten har varit min fiende hela veckan och jag har knappt velat se boken. Så när bror säger att jag ska sätta mig med boken, fast jag inte vill men vet också att samvetet säger detsamma, blir jag bara sur. Mest för att jag är trög, det är precis så jag känner mig. Saker som jag borde förstå, förstår jag inte, det har nästan blivit så att jag intalat mig själv att matte inte är för alla. Inte i alla fall på den här nivån.

Men det jag såg som nått omöjligt för några timmar sen har jag faktiskt räknat igenom mig nu. Och det är till största delen Andreas förtjänst! Tack och förlåt för humöret. :)

nu kommer allt tillbaks.

Måste bara säga att Veronica Maggio var grym igår! Tydligen var konserten slutsåld men det var precis lagom med folk, inte förmycket och inte förlite liksom. Men en sak, som jag vanligen inte ser som ett problem men blir ett under en konsert, är min längd. Jag skulle inte vilja säga att jag är kort, men det är jag då.

La fram ett förslag till Andreas att man skulle placeras i lokalen efter sin längd, jag menar alla skulle ju bli lyckliga över det och skulle se riktigt bra! Han skakade dock bara på huvudet och log, så jag tror inte han tyckte det var lika smart som jag. Men! Det är endast för att han inte har detta problem, det tror jag i alla fall!

det ekar över hela staden.

Det enda jag och bror har gjort idag är att legat i sängen och glott på tv och sen har vi även klarat av 4 avsnitt av Mordkomissionen. Ganska skönt faktiskt! Men snart får man väl se till att ta sig i nacken och göra sig iordning. För ikväll blir det Veronica Maggio! Lovely!

rolling in the deep.

Jag snubblade precis över det här klippet, hur söt är hon inte?


vi är dom som vill ha allt.

Shit vad tiden går fort måste jag säga! Jag har snart, tro det eller ej, varit hemma halva min tjänstledighet! Lika mycket som jag älskar hemma så börjar jag bli bra sugen på Mexico nu, vilket känns himla bra!

Annars har jag jobbat två dagar i skolan nu och det blir matteplugg när jag kommer hem därifrån. Känns ganska bra att få in lite annat i vardagen med än bara y och x. Sen på fredag så bär det av ner till Linköping och till bror, det vankas nämligen Veronica Maggio-konsert. Hur länge jag blir kvar där nere är ännu lite oklart, men det blir nästan som ett lite matteläger. Ja, det blir hårdträning nu!


då ska det finnas tid att känna fritt.

Så var det här med att välja,

- Linnéuniversitetet i Kalmar, Turismekonomprogrammet.
- Helsingborgs campus, Service management - Tourism management.

Vilken tror ni på?


under löven.

Måste hylla den andra singeln Under löven från Melissa Horn's kommande skiva Innan jag kände dig som släpps den 14 september! Jag ser fram emot att höra resten!


nån går hem och nån går utan.

Det är två gånger här i livet jag har varit med om en nära döden-upplevelse. Den första gången var när jag och Nima fick sladd på motorvägen och såg räcket bara komma rakt emot oss innan han hann häva sladden. Och den andra var jag faktiskt med om i förrgår när jag och Erica skulle åka till Västerås.

När jag kört av motorvägen, svänger höger i rondellen och upp på motortrafikleden, ligger vi tre stycken bilar bakom en hästtransport. Så vi tre lägger oss i det vänstra körfältet för att köra om transporten. Jag gasar på ganska bra och ligger väl ungefär i 110 när jag har hästtransporten ungefär 5 meter framför mig. Då får jag precis se en grön Volvo v70 som kommer körandes på insidan i högre fart än vad jag ligger i och lägger ganska fort ihop att här smäller det snart. Så jag ställer mig på bromsen samtidigt som jag skriker. Volvon svänger ut precis framför mig och fortsätter åka. No look back, no regrets, att personen precis utsatt ganska många på vägen för livsfara. Idiot! Och det är lätt att vara efterklok men jag hade så gärna velat haft regnummret på den bilen!

ingen lösning men ett spår.

Kan inte påstå att dagen idag har erbjudit så mycke spännande hittills. Jag har suttit med matteboken och repeterat de avsnitt som jag hållt på med de senaste två veckorna. Mer av det lär det bli ikväll för imorgon är det ytterligare ett prov som ska klaras av.

Men nu ringde precis Erica och sa att hon åkte från jobbet så då ska jag bara vänta på min kära mor som ska komma hem med bilen, sen bär det av till Västerås och Ikea. Inte för att jag behöver något, men Erica ska handla till hennes lägenhet och för det andra så kan man inte få nog av det varuhuset.


är du kvar där du va?

En del av mig hatar dig, för allt var bara en lögn. .

RSS 2.0