jag vet att det går över.

Idag känner jag mig tom och ensam, min högra hand har åkt hem och jag vet inte när jag får se henne igen. Det är tungt idag men jag är glad att du åkte.

tro, ork och lust är lätt att tappa. .

. . lätt när stora drömmar trängs med saknaden och vinden blåser hårt emot din kappa, men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen.

Dagen idag har jag spenderat med Maja. Vi har varit ute och gått i några timmar, vi tog oss faktiskt upp på det berget som ligger här i Los Cristianos. Vilken vy det var där uppe! När vi sedan begav oss ner igen så gick vi och tog en varsin glass och drack en massa vatten! Det har varit enormt varmt idag och det syns på mig med! För när vi sen kom hem tog jag att dopp i poolen för att sen sova en stund i solen, så färg har jag fått. Ljuvligt! Och nu ikväll har vi varit iväg och ätit på en mexicans restaurang.

Men jag tror att jag ska slänga in handduken för idag, ska till flygplatsen med Anu imorgon vid 4 så det gäller att jag får lite sömn innan dess.

Det kommer inte att vara en lätt dag imorgon. Jag förstår dig fullt ut och det finns inget alternativ, men det är inte lika lätt utan dig.

himlen ser så praktfull ut från marken.

Måste säga att det var en väldigt lyckad och trevlig kväll igår. Det blev först mat på Habibi som är en libianesisk restaurang tillsammans med Maja, Morten, Hanna, Linda, Anu, Kristine och Mette. Efter maten så tog vi även in två shisha(vettenpipa på arabiska), en med äpple och en med mint. Som jag fick en stor längtan tillbaka till Tunisien och så många kvällar vi satt på caféer runt om i Sousse och drack mynta te och rökte shisha.

Efter Habibi, hamnade vi på leonardos där det blev karaoke för vissa och jag & Morten spelade biljard. Det viktiga att minnas är att vi spelade två omgångar och jag vann båda. ;) Sedan hamnade vi på gamla goda vikingen tillsammans med resten av staden, det var riktigt mycket folk ute måste jag säga!

 


du går inte ensam genom dunkla rum.



Älskade du <3

alla skriver på sin biografi.

Nu kommer hälften av er som läser det här att tappa andan. Jag satt igår och pratade lite med Linda om att man kanske skulle plugga någonting här framöver och hon sa att hon funderade på en utbildning som jag blev så intresserad av att jag nu har skickat ett mail till en studievägledare i Eskilstuna och frågat om det finns möjlighet att läsa Matte C på distans. Det är nämligen ett krav, så tanken är att jag förhoppningsvis kan göra det här nere ifrån och tenta av den. Så har jag pratat med min bror med, mattegeniet själv, som har lovat att hjälpa mig och skicka ner lite böcker. Utbildningen är ett kandidatprogram i Service Management, Tourism Management, läs mer här & här.

Vad tror ni om det?

listen to the music at the moment people dance and sing.

Precis hemkommen från Ikea tillsammans med Kristine och Linda. Det blev inga köttbullar, då de precis stängde maten :( Men det blev i alla fall lite svensk godis i form av marabou choklad och ballerina kex. Det är inte helt fel det heller!

Nu ska jag och Linda se till att dricka lite sangria sen blir middag, antagligen hamnar vi på Watermelon efter de där de serverar världens bästa cocktails sedan är det ovisst. Men det är så det ska vara :)

nån står i dörren och lyssnar stum.

Då var ytterligare en arbetsdag avklarad och det är nog snart dags att bege sig upp mot sängen så man orkar med kommande också. Visserligen så jobbar jag inte hela, utan jag är halvledig imorgon och helt ledig på lördag. Så det ryktas om att det blir en utgång imorgon kväll! Och nästa vecka så ska vi upp till den stora karnivalen i Santa Cruz, så nu måste jag bara komma på vad man ska klä ut sig till. Hmm! Maja vill hur som helst vara Svampbob fyrkant, ja vi får väl se hur det hela slutar. Men det kommer hur som helst bli riktigt skoj!

Fick även en överraskning på facebook här om dagen. Antonia, en klasskompis som jag gick med alla 3 åren på gymnasiet hade varit inne här på bloggen och läst att jag skulle till Rhodos i sommar. Och hör och häpna men det ska hon med, som guide för Solresor. Det var ett trevligt sammanträffande tycker jag! :)


det här golvet ikväll, jag ska va sist här.


lika verklig och vardagligt snygg som igår.

Det blev en riktigt nice och lyckad Kick off/down! Jag bjuder på lite bilder, för det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord.


  
  
  
  


du gav mig gåtorna tillbaks.

Nu är det dags för Kick Off, och gissa vart vi ska? Till Sensatori, vilket är samma hotell som jag tog med min familj till under deras vistelse här nere hos mig! It will be awsome!
Så jag återkommer imorgon för nu åker vi snart!

Och det är några som ringt/sms:at mig och jag mår mycket bättre idag, lite spansk medicin gör susen! Så nu har jag ingen feber och knappt ont i halsen. De é godt!

it takes me through the night.

Nu ger jag upp för idag, det var en tidig morgon och en sen kväll. Direkt när jag kom hem så tog jag ett långt varmt bad och nu har jag varit inne och sagt hej till Linda som kom idag :) Vi gick på Blue Academy tillsammans, så det är riktigt skönt att se henne igen!

Men nu ska jag bädda ner mig när jag druckit upp mitt te och förhoppningsvis hoppas på att allt är bort imorgon. Inte så troligt men hoppas kan man. .

ska du fråga mig då om jag har några löften.

Precis hemkommen från flygplatsen nu. Ska se till att vila varenda minut fram tills 9.40, då alarmet ringer och det är dags att ta på sig uniformen igen.

Tror också att jag håller på att bli sjuk, jag har så ont i halsen att jag knappt kan svälja, ont i huvudet och smått "dåsig" i huvudet. Jag har inte tid med det här. Eva tyckte jag skulle gå till doctorn direkt för att få antibiotika så det inte hinner att bryta ut i kroppen. Jag får väl se till att prata med doktorn som kommer på Piramides varje dag. .


i bästa fall så kan jag bidra med en känsla.

Första arbetsdagen är avklarad med service och ett välkomstmöte. Det känns skönt att vara tillbaka, riktigt nice! Samt att jag träffat några av de nya guiderna som kommit från Egypten, så min känsla är att det kommer att vara en fortsatt bra säsong. Något annat att se fram emot är att vi ska ha Kick off på onsdag, dock vet ingen vart vi ska. Men vi ska sova på hotell och ha med oss badkläder men ingen handduk. Gissningarna är i fullgång kan jag säga.

Den här kvällen har i alla fall avslutats med lite taco tillsammans med Maja, Mette, Morten och Sabina. Och ja, man får äta tacos på måndagar med. Men nu tror jag faktiskt att jag ska se till att avsluta den här dagen för imorgon ska jag till flygplatsen vid 4 och sen hem och sova någon timma, sen kommer bussen och hämtar mig för ytterligare ett flygplatspass vid 10.05. Tror att det krävs lite sömn för att orka det.

vi hinner bli något stort än.

Flygningen tillbaka till Tenerife gick väldigt snabbt måste jag säga. Jag var så oerhört trött efter att gått upp 3 i morse så det var lätt att slumra till, varvat med att läsa och titta på film.

Väl framme var, självklart, det första jag gjorde att ringa till Maja. Såg till och med till att ta bussen som gick till Las Piramides så jag fick träffa henne på en gång med! Sen snodde jag bilen och körde hem för att duscha och byta om! Det är ca 50 grader i temperatur skillnad mellan Sverige och Tenerife, imorse när vi åkte var det -25 och här nere +25. Så ett par shorts satt inte helt fel att ta på sig. När jag sedan skulle åka och hämta upp Maja igen när hon jobbat klart är det första hon säger när hon öppnar bildörren, "Ohh, här luktar det Elin!". Jag får hoppas att det var positivt ;)

Sen har jag faktiskt spenderat resten av kvällen, fram tills nu, med henne, vi har varit och ätit, shoppat och bara pratat av oss. Det är så skönt att vara tillbaka och ha dig här! Och nu har jag tydligen blivit normal igen med, enligt Maja. "Det är så skönt att se den riktiga Elin igen, den som jag lärde känna. Det är en stor skillnad på dig nu och före din semester." Och det får jag väl bara hålla med om, jag var så oerhört trött veckorna innan det var dags för semester och nu känner jag att jag fått en kick av energi igen!

PS. Mamma, Toni har städat huset så det var en glad Elin som steg innan för dörrarna idag! Maja sa dock att de stod och gjorde en stor rengöring igår kväll. Hon hade bara sagt, "är det för att Elin kommer imorgon?" haha! DS.


Nu är det snart dags för boarding. Nästa g...

foto0217 (MMS)

Nu är det snart dags för boarding. Nästa gång jag kommer hem är förhoppningsvis snön borta. ;) Hejdå Sverige! - Hej Tenerife!


en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån.

Om drygt fyra timmar är det dags att sätta sig i bilen och köra mot Arlanda.

Men sista dagen hemma är alltid värst, man skulle egentligen låsa in sig hemma och inte träffa någon. Jag hatar att säga "hejdå", men det gick ganska bra endå idag. Det var någon gång det brast totalt, men nu känns det bra och jag känner att jag faktiskt vill tillbaka hem till Tenerife nu.

Förutom att ha försökt att träffa så många som möjligt idag så har hela fam. Haglund varit på Tuna Park, och det mina damer och herrar händer inte ofta! Det är nästan alltid mamma och jag som hamnar där tillsammans och jag tror att herrarna i familjen blev påminnda om varför idag. ;) Det var in i ena butiken, sen till den andra, vidare till en tredje. . Och jag vill lova att det var folk där ute idag, så köer var det med! Men det blev en hel del saker inhandlade. Ett par nudiejeans, en top samt linne från gina, en Jet Set klocka(turkos, oväntat va?), ett par chinos från H&M, en bikini och ett par sandaler från Vagabond. Spenderarbyxorna har varit på idag med andra ord!

Efter rundan på TP så åkte vi in till stan och åt riktigt gott på Papas Tapas, mums!


ännu är det vinter och den stora vita björnen ligger kvar.

För drygt en timma sen kom jag hem från Anne & Håkan, där hela familjen Haglund varit på 3-rätters middag som jag komponerat ihop. Men som sen de lagade åt mig, himla lyckat blev det! :)

Eftersom det är så himla kallt och vi skulle gå hem så hade vi tagit med oss termobyxor, vantar, mössa, ja allt man behöver för att överleva kylan. Vi kom i alla fall in på en disskussion ang. termobyxor där jag sa att jag aldrig ägt ett par utan jag har fått ärva alla från min bror. Mamma trodde mig inte, men jag sa att jag kunde sätta en peng på att i alla par termobyxor som jag använt så står det "Andreas". När det sedan var dags att gå hem så hade mamma tagit med ett par till mig och mycket riktigt så stod det Andreas i dem, storlek 160, tack! Haha, nog för att jag är liten men kanske inte så liten. Som tur var så fick jag låna Anne's byxor och jag kan lova att jag behövde dem. Det är -20 här hemma nu och så här såg jag ut när jag var hemma:


Det är illa när till och med ögonfransarna fryser ;) Men nu ska jag krypa ner i min varma säng och försöka tina upp lite.


jag blir ögon på din rygg.

Smarta jag har glömt att kontrollera vad jag har för bokningsnummer nu när det är dags att åka hem på söndag. Så jag har pratat med Maja som har lovat att ge mig det. Och får jag inte det så får jag väl stanna hemma ett tag till ;) Ne, men det ordnar nog sig. Jag tror faktiskt Maja gör sitt yttersta för att få hem mig till Tenerife igen!

i den evigt viskande vinden.

Jag tror att det är det här som kallas saknad mellan två personer.


som det strålar från ditt hjärta.

När jag gick upp här i morse så hade mamma ställt fram en chokladask med hjärtan från Marabou på köksbordet. Det är tur att man har någon som ger en choklad när man inte har någon man som gör det! ;) Men jag har ju mina underbara vänner som alltid finns här för mig, så jag ska verkligen inte vara bitter!

Idag så missar jag även underhållningen på vårt Blue Village på Tenerife! Det sägs att alla killar i BV-teamet ska stå på scenen ikväll och köra en Westlife låt. Som jag hade velat se det! Men jag ska jobba med några av dem i sommar så förhoppningsvis så får vi någon slags repris på det hela under sommarsäsongen.

Annars så är det lugnt och stilla här hemma, vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen. Jag har visserligen saker som jag verkligen skulle behöva göra men det är inte lika skoj som att "bara vara". Men jag tror att det blir en vända ut till TP, för jag har inte hunnit åka ut dit än och vem vet kanske hittar man något att inhandla med! Jag menar jag bor ju inte i en resväskan och kan ha hur mycket saker som helst! Jaja, det blir ett senare problem!


dance today and every night.

Kimpan's och min låt, Move your hands up - Clubraiders, har hängt med enda sen vi allihopa började umgås för en herrans många år sen nu. Dansen är given till den och nu förtiden är det ett måste på alla fester tillsammans!


Move your hands up!


Shake your body to the right!


I feel the rythm, i feel the rythm of the night!/
We've got the power to dance today and every night!
 

ord bevingade som fjärilen.

Gårdagen blev en lång och lyckad dag! Strax efter nio på morgonen blev jag hämtad av mina kusiner för att vi skulle ta oss till Örebro och bada i Gustavsvik. Det absolut bästa stället var att ligga ute i utomhuspoolen som kändes riktigt varm när kylan verkligen bet tag i ansiktet när man satt där ute. Annars så blev det en hel del åk i de olika waterslide'rna som finns. Man blir ju bara så himla trött av att fara upp och ner, hit och dit i ett badhus så vid tre tiden begav vi oss hemåt igen. Här hemma hade mamma lagat mat och sen blev det även lite fika.

Fast jag var så trött efter badhuset så trotsade jag det och pappa skjussade mig, Linn och Jenny till Kimpan. Där blev det kära återseenden, dans och spel. Riktigt mysigt. Sedan begav vi oss ner till stan och vidare mot Harrys där resten av kvällen spenderades på dansgolvet. Så jag vill avsluta det här inlägget med samma mening som vi avslutade gårdagen med:

Vi är som kantareller, vi trivs ihop.

  

Kvartsdansken och halvdansken sitter och y...

foto0210 (MMS)

Kvartsdansken och halvdansken sitter och ylar till Rasmus Seebach i bilen hem mot Eskilstuna! Pappa(s öron)måste älska oss!


Nu sitter vi i bilen och är på väg till fa...

foto0202 (MMS)

Nu sitter vi i bilen och är på väg till farmor. Datorn i knät, ipod'n kopplad till högtalarna och en chaufför(pappa) som styr bilen. Det är nice!


we can change the world if we are together.

Nu har jag och Erica badat bastu och snackat en hel del skit, så allt är som det ska! Och nu kom Ingegerd precis hem med så vi ska börja laga lite tacos. Så nu blir det fredagsmys på högnivå, swedish style!


säg att du förstår mig.

Har du den där känslan?

                                                                                                                                       Vilken menar du?

Jag menar den där känslan av att någonting avgörande
hände när jag var ouppmärksam, att någonting försvann.


drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt.

"Nu är det mitt tåg och dags för avgång, stiga på aldrig tveka en minut. För att allt som flyger upp måste landa till slut. Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark, vi vandrar iväg utan vidröra mark."



Fick upp ögonen för den här låten för några månader sen. Nu när jag kom hem så sitter det en cd-skiva i min bil med den här låten bland spåren. Jag kan inte riktigt släppa den, och den kan uppenbarligen inte släppa mig.

jag har trampat upp stigar där gränserna går.

Det blev en trevlig visit i Sthlm måste jag säga med fler än ett kärt återseende. :) Men vad det gäller shopping så blev det faktiskt bara ett fynd, men nog så viktigt för det! Äntligen har jag inhandlat ett par nya serviceskor till jobbet, tänk att man skulle behöva ända hem till Sverige för att få tag i dem!


very simple, but so nice.

Bästa vännen och jag är på väg upp mot sth...

foto0178 (MMS)

Bästa vännen och jag är på väg upp mot sthlm för att träffa Karin och Margot! :)


jag lämnar inga fotspår ens i sand.

Andreas och jag hade gjort upp att vi skulle ge varandra en julklapp när de kom ner till mig på Tenerife. Jag fick en snygg t-shirt från Lewis med stjärnor. Till Andreas så köpte jag världens godaste parfym. Jag förklarade för han att nu när jag inte har någon pojkvän som jag kan ge bort den till så köper jag den till han, och jag lovar att  tjejerna kommer att flockas efter han. Jag sa även att han inte fick tycka att jag var konstig om jag luktade på han då och då. Haha! Mycket riktigt, jag vet inte hur många gånger jag sa "Jag kan inte hjälpa det, men gud så gott du luktar". Nu vet jag att ni alla undrar vilken parfym jag pratar om. Det är faktiskt den manliga parfymen av den parfymen jag ska köpa, Givenchy's Play. Mumma!


Ja, jag sår ständigt nya frön.

Efter att vi hämtat Matilda på dagis åkte vi upp till stallet en vända. Vi gick först ut bland hagarna och självklart ville jag träffa min Böna men han var fullt upptagen med allt annat utom att hälsa på mig. Sen gick vi upp till kontoret där jag träffade nästintill hela personalstyrkan, satte mig ner med Lotta en stund och hon berättade om hennes Tunisien resa! Härligt att höra att ni varit så nöjda! :)

Här näst på schemat blev att Linn åkte och hämtade Gabriella som slutat skolan och jag åkte hem och hämtade Linns träningsväska, som hon hade glömt, sen bar det av mot stan och lite bowling. Det här med bowling är verkligen inte min grej, dock tycker jag att det är kul men jag funderar starkt på att börja köra med "staket" igen. haha!

Efter bowlingen så blev det en vända på stan, en fika på Wayne's och sen skulle Linn och träna så jag åkte vidare hem till Erica. Där jag fick träffa henne och Ingegerd. :) På menyn för kvällen blev det spicey hot tillsammans med Erica, mamma och pappa(appropå pappa så tycker jag att han ska svara i sin mobil nu, har ringt i 45 min till han nu).

Såå vad händer idag? Jo, jag ska in till skomakaren och ordna lite med mina transferskor. Sedan ska jag och Linn ta oss upp till den kungliga huvudstaden och spendera kvällen med Karin.


Im in heaven! Spicey hot stillsamma med ma...

foto0169 (MMS)

Im in heaven! Spicey hot stillsamma med mamma och Erica! :)


det finns ingenting som räcker.

Vid halv 10 begav jag mig till Linn och sedan gick vi ut på en promenad med Linus. Nu sitter jag här i soffan och vi ska snart laga lite mat. Sedan ska vi iväg och hämta upp Matilda på dagis sen ska vi bege oss in mot stan och bowla är planen. Sen får vi se vad som händer. :)

you found a way to keep it inside.

Jag tror att jag drabbats av den typiska Haglund-symtomen! När man kopplar av så blir man sjuk. Men jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon. Så nu ligger jag hemma i soffan med migrän och ont i magen. Vilket betyder att jag inte kommer att röra mig en meter ifrån den här soffan ikväll!


I thought you could stand there in the sun.

Like you said, it seems difficult to be really happy, it is so easy to fantasize.
My thoughts and memories stand me up in my throat, but much want more!


det hörs ett namn över vitklädda landskap.

Allt är precis som vanligt, jag tror att det är den stora chamen med att komma hem. Just nu ligger jag i min egen säng, hemma i mitt eget rum, i mitt eget hus. Fuck de e nice, som Janne skulle sagt!

Tecken på att man varit borta ett tag är för det första att jag glömt bort hur stolsvärmaren fungerar i vår Passat. Det behöver jag ju endå aldrig använda när jag e utomlands, så jag tror att jag och Andreas kom fram till att det var nästan 1 år sen jag behövde använda stolsvärmen i en bil. Bara det är värt att firas! Det andra är att jag totalt glömt bort koden till vårt larm här hemma. Så lite fint sa jag, om någon skulle ta och låsa upp och larma av så att vi kommer in.

Annars är det 0 gradigt och där med dökallt enligt mig! Jag frös ju som bara den när jag och Andreas var och åt i fredags och då var det 18 plus. Såå vi får väl se hur länge det tar innan kroppen vänjer sig, om det går. Linn sa även att hon precis bytt från vinterskor nu. För min del blir det nog på med mina uggs, dunjacka och en mössa sen är jag klar för 0 gradig temperatur!

God afton kära huvudstad!

foto0155 (MMS)

God afton kära huvudstad! Det är visst nån som e tillbaka!


med ögon fulla av förväntan.

Nu är allting packat och klart! Så nu ska jag bege mig mot Piramides där familjen bor, sen kommer bussen som ska hämta upp oss och köra oss till flygplatsen 11.25(12.25 svensktid). Sedan är det väl bara att checka in och iväg mot säkerhetskontrollen och gaten! Det är så nära nu och jag glädjer mig enormt till att komma hem och få ha lite semester!


skymningen är tidlöst vacker .

För att summera torsdagen, mammas födelsedag, och onsdagen så måste jag säga att den blev mycket bättre än vad jag hoppats på. Vi åkte ner till hamnen och begav oss ut med katamaranen vid 10-tiden på morgonen. Vi fick se en hel del s.k. Pilotvalar, ganska stora var de och kan bli upp åt 8 m. Men jag kan inte riktigt släppa att det finns bläckfiskar här nere, som lever mellan La Gomera och Tenerife, som är 14 m långa och ögonen är ca 40cm stora. Det är inte små djur vi pratar om nu. :S I alla fall så åkte vi sen vidare till Spagetti bay där vi stannade till för att bada och sen tillbaka till hamnen, så totalt var vi ute på havet i ca 3 timmar.

  

Sen bar det av mot hotellet igen för att hämta de packade resväskorna och bege oss till, för mamma, okänd ort. Jag hade nämligen bokat in oss på det finaste hotellet av alla här på Tenerife, Sensatori palacio de isora. Här använde vi tiden till att ta det lite lugnt och vi hann till och med gå ner och lägga oss i solen en stund. Sedan upp på rummen igen där jag tog ett långt varmt bad och rensade många tankar och Andreas la sig och tittade på tv. När jag kom upp från badet var det bara att hoppa i sina badtofflor och ta på sig morgonrocken och lägga sig i sängen en stund. Sen tyckte jag att bror också skulle ta på sig en morgonrock och tofflor så skulle vi gå över till mamma & pappa. Men det ville han inte och jag fick inte ha morgonrock heller, snacka om pryd kille! ;) Men jag fick på han ett par badtofflor i alla fall sen gick vi över till dem med lite champagne. För min del blev det champagne och ostbågar, det är ingen dålig kombi! Mamma fick även, förutom övernattningen, ett par guldörhängen av mig och Andreas. 

  

Igår tog vi sovmorgon till halv 9 och jag vaknade av en kudde i huvudet, tack kära bror! Vi tog oss ner till frukostbuffén som slår alla scandicfrukostar med hästlängder! Det fanns allt och lite till. Mamma passa på att ta lite champagne till frukost med. Efter frukost begav vi oss till våra rum igen för att plocka ihop det sista och sen var det dags att check ut.

Väl ute i bilen så styrde vi vidare mot Mascadalen, Teno, Garachico, Puerto de la Cruz, La Laguna och sen vidare mot Playa de las Americas igen. Den som känner vill Tenerife vet att dessa städer ligger längs kusten så det blev med andra ord en hel ö-rundtur. Vi hann även stanna till på Ikea i La Laguna, bara för att mamma skämtat om att hon skulle vilja åka dit. Men jag lovar att det ser precis likadant ut som hemma, bara att allt står på spanska. Vi gick även och diskuterade när vi var där inne att spanjorerna måste tycka att namnen på alla saker är jättekonsiga. En Billy-bokhylla kanske inte är så svårt att säga. Men sen kommer vi till de sakerna som heter "glimra" och "strängnäs". Jag skulle gärna vilja höra en konversation mellan en säljare och en kund. haha.


jag skulle få den tiden över för mig själv.

Den sista arbetsdagen är gjord för näst kommande 2,5 vecka, vilket betyder att jag äntligen har semester! Det här har jag, mamma, pappa och Andreas firat genom att varit ute och ätit och druckit gott på en riktigt bra och mysig grekisk restaurang här nere. Så jag har faktiskt ganska precis kommit hem om jag känner bara hur slut jag är i kroppen nu.

Imorgon är det tänkt att Andreas och jag ska ta oss upp till Siam Park, om vädret tillåter så klart. Men det har varit riktigt fint idag så det ska nog inte bli några problem. Vi ska också gå iväg och hämta upp den hyrbil som vi ska ha resten av veckan, så vi kommer iväg lite runt om på Teneriffa. Vi har pratat om att i alla fall åka iväg till Masca dalen och ut till nån fyr som pappa och mamma tydligen varit ute vid en gång tidigare, annars så får vi se :) Till mammas födelsedag på torsdag har vi även bokat in en båttur med europas största katamaran. Som också är en delfin- och valsafari, sist jag var på den fick vi faktiskt se både och.



RSS 2.0