president.

Efter att McCain haft med Paris i en av hans valvideor, utan hennes medgivande, svarar hon med detta.



Att hon har gjort en låt om det med gör saken bara bättre.
Haha, det här är bara så klockrent!

halka.

Brrr, det är verkligen iskallt ute just nu!

Kvällen med vännerna blev som vanligt lyckad med massor av konstigheter. Vem har åkt igenom Eskilstuna sittandes i baksätet i en golf tillsammans med hundratals coca cola flaskor t.ex.? Jag och Linn! Oj oj, vilken vansinnesfärd. Kan inte sluta skratta åt att Linn åkte åt helt fel håll när hon, Cecilia och Bobbo skulle till Vingåker i söndags heller. Bobbo var grymt bakfull(om inte fortfarande full?), så Linn satte sig bakom ratten och styrde mot Vingåker, trodde hon. . Haha, i Malmköping vaknar Bobbo i baksätet och frågar vart fan de ska? Haha, det är bara sånt som du kan göra <3 helt underbart! Tog en del bilder med men min dumma sladd till kameran vill inte komma fram så sålänge den inte vill de så kan jag ju inte ladda in bilderna till datorn. :/

Dagen idag har spenderats med Nima eftersom han började sent, det blev en sovmorgon och mys. Just nu sitter stackaren och pluggar hemma, eftersom han har tenta imorgon. Jag håller verkligen alla tummar för dig, mitt hjärta.
Senare vid 3 tiden åkte jag hem till min älskade mormor. När jag kommer dit så har hon det iskallt i huset och det visar sig senare, när gubben som skulle kolla upp vad det var för fel på hennes fjärrvärme, att det bara var någe glapp i strömbrytaren så det var snabbt fixat. Som vanlig satte vi oss och pratade av oss, tittade lite på tv och löste lite korsord tillsammans. :) Men när jag skulle bege mig hemmåt vidhalv 7 tiden var huset fortfarande inte varmt. :/ Men det kan ju ta några timmar att värma upp ett helt hus, elementen hade hunnit bli kokheta i alla fall. Annars hade jag tagit med henne hem hit, inte ska man behöva sova i ett iskallt hus.


På Cypern i somras var det varmt i alla fall. Min hjärta och jag.

det är visst nån som är tillbaka.

Det blev ingen senare uppdatering som jag skrev, istället bytte jag om och ställde mig i baren på Lotus. Det var verkligen längesen och det var riktigt kul att träffa alla igen och stressa sönder en :D Och jag tyckte att jag skötte mig riktigt bra :P

Söndagen spenderades med Nima. Vi var på hans bästa väns sons dop, vilket var mysigt och trevligt. Resten av kvällen låg vi bara och glodde på film och gjorde så lite som möjligt. Det va faktiskt skönt att få göra det med, för det kommer inte bli mycket av de det närmaste veckorna då jag kommer att pendla mellan Helsingborg - Karlstad och endast är hemma på helgerna. Det blir nog både roligt  och tufft. Ikväll ska jag umgås med mina älskade och närmaste vänner Linn, Karin, Bobbo och Cecilia(som kommit hem på visit) Vi tänkte käka lite mat och eftersom Bobbo inte bjudit hem oss till hans nya lya så fick vi vackert göra det själva ;) Hihi. Jag tror det kommer att bli en härlig kväll, jag älskar er!


tretton trappor upp.

Nu är jag hemma igen efter en veckas "flängande" mellan städer. Jag blir faktiskt hemma en hel vecka eftersom det är höstlov nu sen är det bara på det igen. Det jag har mest ångest för just nu är att jag inte har ridit på två veckor, tänk hur mycket de stora liven har inverkan på en.

Kvällen igår spenderades hemma hos Anne och Håkan med självklart dem samt mamma, pappa, Andreas och Nima. Det blev en mycket trevlig kväll synd bara att jag var så himla trött. Idag kommer jag nog göra så lite som möjligt faktiskt. Det blir mer uppdatering senare, nu blir det Polisskolan 5 Miami Beach på 5:an.


step by step.

Idag känns det som att jag har spenderat den mesta tiden i bilen. Har t.ex. varit i Sölvesborg och bara det äf 4 timmar. Aja, utprovningarna har flytit på riktigt bra måste jag säga. Vi kompleterar varandra bra och allting bara rullar på. Det största problemet vi har just nu är att vi har en förliten bil eller förmycket packning, väl själv. Vet inte riktigt hur vi ska få plats med våra väskor imorgon med när bilen ska styras mot Södertälje, men det löser sig nog :)

slutsats.

För drygt en timma sen anlände vi till Helsingborg efter att ha kört via Ängelholm för att hämta lite av de sista sakerna inför morgondagen. Äntligen får jag väl se till att tillägga, haha vi väntade sen klockan 13 att få åka ner hit. Och då väntade vi i drygt 6 timmar med, att allt ska ta så mycket längre tid än vad som sägs. 6 timmar!

Imorgon har vi den första utptovningen, men den får Alex och Rasmus sköta i möjligaste mån. Då jag måste åka till Sölvesborg för att hämta lite kläder som vi inte hade fått än. Så för min del blir det 4 timmar i bil istället, men det är ganska skönt när man har en ny bil att köra. :) Ne, nu är det verkligen dax att sova upp vid 6 igen!


Jag saknar dig, älskling.


when you were young.

Idag har det varit lite utbildning och utbyte av idéer samt tankar. Det har blivit en hel del stilla sittande så jag får skylla på de eftersom att jag är så förbannat trött. Imorgon bär det av mot Helsingborg, kan hända att det blir via Sölvesborg. För er som inte vet så är det världens omväg, ca 2 timmar extra i bilen men vad gör man inte för att ligga på topp. Just nu har vi fått en ny Opel som endast gått 11 mil, det kallar jag verkligen ny. Den kommer vi dock bara att ha den här veckan sen blir det en skåpbil, för att få plats med allting. Visserligen så har Rasmus nu pratat till sig en minibuss nu istället, eftersom det finns fler säten i en sån. Haha, en het disskusion! ;) Och han har inte körkort heller, så det är endast komforten han vill åt :P Nu är det snart dax att sova, men först lite "skitiga jobb" och vänta på att mitt hjärta ska ringa.

Sov gott ^^


oh boy.

Nu har jag varit i Växjö i ca 1 timma, vilket är mycket senare än vad jag skulle ha varit framme. Det hade hänt en bilolycka i Stora Sundby så jag blev stående där i lite mer än 40 minuter. Det gör ju inte saken bättre att jag verkligen hatar att åka den vägen. Vägen från Eskilstuna ner till E4:an i Norrköping borde man göra lite roligare att köra, typ höja hastigheten och ta bort fartkamrorna. Ne, jag vet inte den är bara så allmänt tråkig så jag vet inte. Samtidigt älskar jag att åka längs med Vättern, särskillt på kvällen, för när man närmar sig Jönköping så blir det ganska maffigt när man ser hela staden lysa. Måste förresten säga att bilen går som en klocka nu, så det känns lite att behöva lämna ifrån sig den nu men man ska ju sluta när man är på topp eller hur? ;)

yeah yeah, imorgon blir det lite utbildning inför utprovningarna vi ska börja köra på tisdag. Jag vet dock inte vart vi ska på tisdag, men förhoppningsvis vet Magnus det. Nu får det bli en dusch och sen sängen.
Sköt om er!


spökstad.

Jag är tillbaka hemma i spökstaden igen! Det har jag i och för sig varit i lite mindre än ett dygn nu men i alla fall. Tåget blev totalt 1,5 timma försenat och tåget som jag skulle bytt till i Norrköping hade ju gått  för flera timmar sen så det blev ett extra uppehåll i Katrineholm och där ifrån taxi till Eskilstuna. Lite segt faktiskt. Det var tur att jag var så himla trött så jag sov hela vägen i taxin. Själva resan hade kostat 1163kr förresten, inte så dyrt faktiskt för en resa från Katrineholm med taxi.

Aja, imorgon bär det av söder ut igen och närmare bestämt till Växjö. Inte lika skönt att sitta och köra i 4,5 timma men men det är bara och bita ihop. Nu blir det nog lite tv sen skalla kudden.

ingenting.

Nu är jag på väg hem efter lite om och men, jag är ju inte vidare förvånad att tåget är försenat. Inte alls! Just nu vill jag bara hem och sova, det har inte blivit mycket sömn kan jag säga men en hel del hästar. Cecilia gick förresten vidare till final med Ben på söndag, grattis till de! Fick precis mitt "schema" för de kommande veckorna, kan tala om att Karlstad och Helsingborg blir mina nya hem. En jävla massa pendlande där i mellan med. Aja, jag tänker verkligen inte vara borta varje dag och jag hamnar i Karlstad en vecka då åker jag helre hem och har ett liv, går upp tidigt och åker iväg.

Jaja, mer om de sen. Vi får se när jag kommer hem idag egentligen, orkar inte med en massa förseningar.
Hoppas ni har det bättre!

sömnen.

Nu äntligen ska jag få sova, jag är så grymt trött att det finns inte. Susanne och jag var på plats på tävlingen klockan 7.15 imorse och vi åkte där ifrån klockan 22.15, drygt 15 timmar tävling med andra ord + att 4-åringarna var inte ens klara då. ^o) Då åkte vi vidare till Mc donalds, vilket var i princip det enda som var öppet vid den tiden, och tog med oss maten till mitt hotell. Cecilia och Emma fick en varsin dusch med, vilket verkligen är skönt efter en sån här dag. Sen fick de skjuss tillbaka till tävlingsplatsen av Susanne. Nu är i alla fall jag också duschad och klar, så nu är det dax att sova för min hjärna och kropp är verkligen lika trötta.. Men jag har trivts som fisken i vattnet idag, verkligen.

Just ja, jag skulle hälsa från Cecilia. ;)

berg & dalvana.

Resan blev inte riktigt som planerat, Emma hade fått ett migrän anfall så jag tog tåget ner själv till Lund. Anyway, nu är jag här och resan gick som på räls(hihi, lite fyndigt) och tiden fördrevs med 27 dresses samt en bok. Har pratat med Cecilia och då blev de bestämt att Susanne(Cecilias mor) ska komma och hämta mig här imorgon så slipper jag ta mig ut till flyinge själv. Hon kommer och hämtar mig vid 7 eftersom klassen Cecilia ska rida börjar redan 7.30 och hon startar med Ben som nummer 8.

Kom fram till hotellet för ca 45 minuter och när jag klev in på rummet var första tanken, "Det här måste vara fel?" För hur ofta är det man får en två rummare på ett hotell? Jag har allstå mitt egna lilla vardagsrum, sovrum och sen toalett såklart. När jag går in i badrummet konstaterar jag ganska snart, "Jaha, en dusch, ett handfat, en toalett och ett badkar. .  ett badkar?" Vem sätter in en dusch och ett badkar på samma toalett? Hade de förmycket plats när de byggde den eller? Men vi sätter dit en dusch också! Hihi, det tyckte jag va lite roligt faktiskt.

   

Ne, om man ska orka upp om 6 timmar så kanske man måste ta och sova lite nu.
Sov gott allesammans!



innan mörkret faller.

Nu är det snart dax att packa ihop datorn sen blir det tåg i 4,5 timma. Får se om jag  fixar internet på tåget, annars blir det nog bara film för min del och en bok kanske.

Vi hörs senare!

höst på min planet.

Hösten har verkligen dragit igång på riktigt nu och jag har äntligen hittat mina stövlar som jag vill ha, så passande! Nu slipper jag gå och vänta på att få börja använda dem ;)

Det är snart dax att börja packa en liten väska som ska ner till Lund imorgon. Emma och jag ska nämligen ner och titta på Cecilia när hon ska rida beeriders på Flyinge. Så imorgon tar vi tåget ner, 18.09 närmare bestämt, checkar in på hotellet och upp ganska tidigt för att hinna se Cecilias start på torsdagen. Samma sak gäller fredagen men då åker vi hem senare på kvällen. Jag ser verkligen fram emot vår lilla mini-weekend, mitt i veckan. haha. Ne, men det ska verkligen bli kul att umgås med dig. :) Kameran och datorn följer givetvis med, så det lär bli lite bilder(bilddagboken) och något inlägg här :) 

Veckan som följer kommer jag nog inte att spendera så mycket hemma, som det ser ut nu är jag i Växjö(måndag), Linköping(tisdag) och Helsingborg(onsdag). Kan tänka mig att jag stannar i Helsingborg tills på fredag, men jag vet inte än. Det kommer att bli en hel del resande den här månaden i alla fall det är en sak som är säkert.

rubrik?

Varför ska det alltid vara så jobbigt att komma på en rubrik? Man har innehållet men inte rubriken, jag förstår faktiskt inte. Jag måste komma på ett tema så jag har något mönster att följa. Det första som poppar upp i huvet är Winnerbäck och kent låtar. ^o) Hmm, vi får väl se hur det blir.

Idag har jag faktiskt varit hos frissan och klippt och färgat håret(det får bli en bild eller något imorgon). Det behövdes verkligen "livas upp" lite då min normala blonda hårfärg gått över till något grått och tråkigt. Det blev en hel del blonda slingor men även några mörka för att få lite effekt, blev riktigt nöjd :) Efter det tog jag bilen och svängde in mot stan, där jag plockade upp Erica först och sen vidare till Café Sylvia. Jag skulle hämta upp ett anställningsintyg där så jag kan börja söka lite andra jobb. Nu har jag nästan lyckats få in intyg från alla ställen jag jobbat på så det känns skönt. Vi hann med en lunch där med, tänka sig att "vi" faktiskt satt en liten prägel på deras meny. Efter Sylvia skjussade jag hem Erica och åkte vidare till mormor där resten av eftermiddagen spenderades tills det var dax att hämta mamma från jobbet. Vi kan verkligen prata om allting och det bästa är att vi förstår varandra, jag kan verkligen inte förklara hur mycket min mormor betyder för mig!

Kvällen har spenderats i stallet, har suttit och kollat på en hoppträning och sen ridit själv. Nu är jag äntligen hemma igen efter en varm dusch för att få tillbaka värmen, för det är banne mig inte varmt ute nu. brrr. Det känns som att det rätt snart blir sängen för mig, är rätt trött samt att jag tror jag håller på att bli sjuk ^o)


 


yeye!

Äntligen är min dator igång. Jag vet, jag är jättelöjlig men det känns som en stor lättnad och framför allt så kan jag jobba med en hel del saker igen!

Nu har jag tänkt att jag ska åka hem till Nima ett tag och titta på Maria Wern, mycket bra serie! Och förresten, what's up with this weather? Har ju varit helt disigt/dimmigt hela dagen, jag är verkligen glad att jag inte suttit i bilen hela dagen. För det är riktigt läskigt att köra bil nu, man ser knappt bilarna(förutom ljusen) eller människorna som är ute och promenerar. Jag hoppas verkligen att det blir bättre imorgon.

Nu ska jag åka, vi hörs :)

irriterande.

Det känns jätte irriterande att inte komma in i min laptop. Jag kan inte ens jobba, eftersom jag har allt mitt arbete där. Jag hoppas verkligen att min sladd kommer imorgon, vilket jag hoppats i många dagarn nu utan resultat.

Igår var jag, Linn och Karin på "Patrik 1,5", som äntligen kommit till Eskilstuna efter flera veckor sen det var premiär ^o) Det är faktiskt ett sevärt tips :) Efteråt köpte jag med min kinamat och åkte hem till Nima. De kommer verkligen att få det fint i de nya huset och jag älskar redan Nimas rum, massa mysigt.

Måste faktiskt tillägga hur kul jag hade i fredags, det var verkligen länge sedan. Jag måste erkänna att jag saknar the lotus crew, det är så grymt härliga människor!



bakis?

Jag måste väl ta och erkänna att det var ett tag sen jag var ute. Usch, dagen idag har varit seg faktiskt. Vaknade hemma hos Nima, som efter en stund skjussade hem mig eftersom de håller på att flytta. Den största delen av dagen har jag spenderat i stallet med Marengo. Vi tog oss ett hopp-pass vilket gick riktigt bra, fast jag känner verkligen hur mycket jag har tappat. Men det är inget jag inte kan ta igen! Men det var riktigt skönt att bara ta allting i sin egna takt och inte ha någonting att stressa till.

Nu är jag helt mör i kroppen, ont i huvet och magen. Och jag vill ha min Nima här, men de håller ju fortfarande på och flyttar så vi får se om det blir något av med det. Tycker lite synd om han stressar runt och har hundra saker i huvet han måste göra, hoppas det blir lite bättre imorgon för man mår aldrig bra av att ha ont om tid.


äntligen fredag!

Den här veckan har jag verkligen sett fram emot helgen, jag vet inte varför kanske för att jag inte har mycket att göra om dagarna just nu. Kvällen kommer nog att bjuda på en utgång med gammalt känt folk, det ska bli väldigt trevligt.

Jag är i fullgång med att planera resan ner till Flyinge dit Cecilia kvalat in med både Ben och Notte. Men det finns en hel del alternativ och saker att lösa. Just nu sitter jag med två alternativ av hotell, ett med frinätter från pappa och ett med lite rabatt tackvare sammarbetet mellan Flyinga och hotellet. Som sagt vi får helt enkelt se, men jag ser fram emot det!

Tillbaka till bull-baket, ni har väl inte missat att det är kanelbullens-dag imorgon ;)


min onsdag.

Dagen startade med att Nima låg och petade på min näsa, vilket är väldigt irriterande när man ligger och sover. Sen var det snart dax för att skjussa hem Nima som skulle till skolan. När jag släppt av han åkte jag direkt ut till Gunnarsskäl för att rida Marengo. Det gick helt okej men vi hade lite delade åsikter om hur saker och ting skulle göras. ;) Efter stallet åkte jag bara hem snabbt och duschade sen vidare och träffade mamma och mormor, vi tog en vända på tuna park och hittade lite smått och gott. Jag hittade en scarf(en till i samlingen) och en randig långärmad t-shirt. Samt att jag hittade ett par helt underbara stövlar, men mamma och mormor tyckte att jag fick så långa fötter i dem. ^o) Men jag tyckte att de var helt gudomliga! De kostade 1700kr så det är inget man direkt köper och ser om man använder heller. Som sagt va de va så grymt snygga så de skulle lätt vara värt de, men jag får fundera på saken helt enkelt.

Jag har hämtat ut mina kort nu, de blev faktiskt mycket bättre än jag trodde. Särskillt de från Cypern i somras, skulle vara skönt att befinna sig där nu när höstrusket kommer :/ Ne, nu är det snart dax för Grey's anatomy!

RSS 2.0