det tysta ekot är av ett slag för sig.

Den här dagen har verkligen varit lång. Min arbetsdag började 7.30 och slutade ca 12 timmar senare, närmare bestämt 19.20. Nu känner  jag mig ganska mör i kroppen men inte deppar jag för här sitter jag framför datorn och använder spotify som Robin ordnade till mig igår. Det tackar vi för! Och det hela kan faktiskt bättre, eftersom ur högtalarna strömmar just nu Winnerbäcks nya singel "Jag får liksom ingen ordning". Me like! Annars spelas bland annart Kom ihåg mig - Elin Ruth Sigvardsson(cover på Winnerbäck), Fuck you - Lily Allen och Paper planes - M.I.A. flitigt. Snacka om en blandning mellan himmel och jord.

Ikväll är det seriestart av True Blood på, hör och häpna, SVT1. Jag tycker serien är typisk för TV3 eller Kanal5, but hey! Vem klagar egenligen när man slipper all reklam? tummen upp.


gröna lund?

Igår tog jag, Emma och Emelie tåget/bussen upp till Stockholm för vi hade bestämt sedan länge att vi skulle gå på gröna lund. Vi möter upp Madde vid bron som går över till Djurgården. Som det förövrigt sitter massa hänglås på( ja, på bron alltså), när man tittar närmare så har folk antagligen förlovat sig där och sen har de graverat in sitt namn och låst fast det i broräcket. Jättefint sak att göra! Men tillbaka till huvudstoryn. Vi trallar vidare och kommer fram till entrén och alla grindar är stängda och låsta. Hell no! Vi går fram till en lapp där det står öppetider, tror ni inte stället har stängt? Jag menar vi brydde oss inte ens om att titta på hemsidan för det är ju fortfarande augusti, det borde inte ens vara stängt då kanske öppna lite senare men inte stängt! Men joho! Jag tyckte mest synd om de barnfamiljer som kom gående och stannade framför samma skylt som vi och sen var de tvugna att förklara för sina barn att tyvärr nöjesfältet som vi har lovat att ni ska få gå på är stängt. :/


urusel.

Yes, men jag står för det. Det kommer några uppdateringar då och då. But hey, bättre än ingenting alls!

I veckan som gått har det inte hänt mycket, det har varit en del jobb, lite stall samt att jag och Madeléne tog en vända till huvudstaden i måndags. Hon var tvungen att skriva in sig på högskolan som tog max 30sek, fatta en bilresa på 1h 15min för en obligatorisk inskrivning på 30 sek. Vi får väl vara glada att det inte var längre, men i alla fall. Efter detta åkte vi till andra sidan stan för att ta oss till Barkaby outlet. Jag kan inte säga att det fanns mycket, men vi hittade endå lite saker. Jag köpte bl.a. en jättefin Elvine jacka, som kostat 1100kr tidigare och nu kostade den 299kr, dessutom fick jag den ytterligare prissänkt ca 40kr för den var smutsig. ha, ibland är det inte illa att vara jag!

Imorgon väntar en arbetsdag på systembolaget, börjar redan klockan 8 så skulle väl egentligen sova vid det här laget. ^o)

slumdog millionarie.

Idag har jag varit ledig från jobbet så dagen har bestått utav en ridtur i skogen, varit hundvakt till Linus och sen har jag och Linn legat och tittat på Quantum of solace(bond-filmen) och sen Slumdog Millionarie. Den sistnämnda var nog en av de bättre jag sett på länge faktiskt.

Nu har Nima hittat hit med och vi på Sverige - Finland matchen. Eller rättare sagt jag sitter här vid datron, Nima leker med Linus och Linn sköljer ur färgen ur hennes hår som jag precis färgat. Men imorgon blir det jobb igen, så här blir det tack och god natt!

två år.

Igår passerade Nima och jag två års-strecket tillsammans. Därför packade vi ner en filt, köpte grillad kyckling och potatissallad sedan blev det picknick ute i Sundbyholm, jättemysigt! Lite spontant och inte för pråligt, precis som jag tycker om det. Jag är så glad att jag har dig. Vi har haft två underbara år tillsammans, fast endå känns det som nyss när vi träffades. Vilket antagligen är ett gott tecken ;)

Jag älskar dig över allt annat!


Nu har Morf och jag varit hurtiga

0-42ec84ee7e7432b0ba908d72f9ee43e3.png

Nu har Morf och jag varit hurtiga och redan tagit oss igenom ett dressyrpass så här på morgonen. :)


Här sitter Linn och jag på Centro

-78ae213c2f9d014c6116f6ca219287a.png

Här sitter Linn och jag på Centro och firar. Linn firar semestern och jag att jag har fått förlängt på systembolaget. Grattis till oss!


firstclass nights.

Igår kväll åkte jag, Emelie, Emma och Jens upp till Stockholm eftersom Madeléne och Victor hade inflyttningsfest i sin nya fina lägenhet. :) När vi kom fram var det ett par välbekanta ansikten som mötte upp oss i lägenheten, riktigt kul och träffa människor man inte träffat på länge. Det blev en riktigt trevlig kväll med kubb, skumbananer, trevliga människor och nudlar. Bilder ska jag fixa från Emma, så det kommer antagligen upp några om någon dag.

Ikväll har det varit kräftskiva hemma hos Linn, med en hel del människor. Det blev en tipspromenad som Margot hade anordnat, mycket skoj! Sen blev det självklart en hel del kräft-ätande, Linn och jag åt nästan 3 kilo tillsammans(sen är ju inte allt kött, men i alla fall).

RSS 2.0