Så här skönt har jag haft det i ef

2f8f746af1a09dfbc467c53ef7c17c6d.png

Så här skönt har jag haft det i eftermiddag. :)


jag nöjer mig med tystnad.

Ytterligaren en arbetsdag har passerat och jag är helt slut i kroppen. Imorgon kommer det nog att bli en hel del folk som kommer in strömmandes för att göra sina sista minuten-köp. Trodde faktiskt att det skulle vara mer folk än vad det var idag, eftersom de faktiskt gick ut i radion och sa "handla på systemet idag, imorgon kommer spriten vara slut".

Imorgon börjar jag vid 7.30 och slutar 19.20, det kommer bli lite tufft med andra ord. Så det är nog verkligen dax för mig att sova lite nu.  Over and out!

jag kräver ingen sömn.

Där ljög jag nog, det är precis vad jag kräver. Imorse vaknade jag av ett herrans bankande i väggen, på min noga utvalda sovmorgon! Då är det byggnadsarbetarna som höll på att riva panelen på husväggen som ligger vägg i vägg med min. Nice! Så med andra ord så kunde jag glömma min sovmorgon!

Det var bara att gå upp och duscha och göra mig iordning. Senare åkte jag över till mormor för jag hade lovat henne att följa med henne och handla. När handlandet vad avklarat stekte vi lite köttbullar och kokade spagetti. Efter maten så blev det en middagslur på 2 timmar, jag kan vänja mig vid pensionärslivet. Definitivt! Vi hann med lite trädgårdsarbete och spolade och skrubbade altanen med. En trivsam dag med mormor med andra ord, jag älskar den kvinnan!

då kommer känslan.

Idag bet jag mig i tungan och såg till att jag klarade en dag på jobbet med hosta, feber och hals ont! Jag var nära att ge upp där vid 12, men som sagt jag bet ihop och jobbade till halv 4. Nu däremot så känner jag mig helt utslagen. Jag har lovat att spendera lite tid med Linn ikväll med, så ska väl åka dit om en timma kanske, så länge det blir lugnt så spelar det ju ingen roll om jag gör det här eller där. Som tur är, är febern i alla fall borta nu det är väl det mest avgörande. :)


like my very own blood.

Det känns verkligen skönt att ha några dagars ledigt nu. :)
Så idag har jag varit inne i stan med mamma, pappa, anne & håkan och bland annat lyssnat på kungens tal på fristadstorget. Men annars har vi strosat runt lite och tittat på allt möjligt och sen blev det lunch på Papas Tapas, inte illa alls! Men jag funderar fortfarande över den där tvättlinan som hänger över vattnet, ska det vara någon slags konst? Tycker mest att det är synd att snygga skjortor blir nerblötta och skitiga av åvatten. But that´s my own opinion! Påvägen till bilen så stannade vi och tittade på de glada studenterna som åkte runt på sina flak, de hade verkligen otur med vädret. Verkligen. :/

Ikväll ska jag och Madeléne in till stan och se Tiger Lou. Hoppas verkligen vädret tillåter det, för nu har Madde planerat om hela sin helg bara för de. Så vädergudar, nu vill vi ha uppehåll gärna lite sol som värmer! Antagligen ska vi möta upp Emma med och hon får nog bara vackert följa med och se han vare sig hon vill eller inte. mohaha! Nu hoppas vi bara att han spelar "like my very own blood" och "oh horatio" sen är kvällen fulländad!


Vad är det för himla tvättlina d

0-2a368462829b0b95d67d21cbc3b9ecb7.png

Vad är det för himla tvättlina de har hängt upp vid strömsholmen? Är det något som ska kallas konst?


you're up. .

and you're down.

Jag är så oerhört trött nu fast jag bara jobbat 7 timmar idag. Det känns som ingenting jämfört med gårdagens hästpass,8.00 -19.20. Så igår var jag verkligen trött, det sitter väl även i idag. Igår hade vi även rosé-provning(med spottmugg såklart!) på morgonen och även jag som inte är världens bästa vinkännare kände några av de där smakerna som de skriver på beskrivningen av smaken. Inte illa!

Ne, nu får det bli någon film eller nått innan jag ska se till och lägga mig. Imorgon börjar jag 11.45 så får en ganska bra sovmorgon. :)

RSS 2.0