so this is what it feels like.

Idag har varit en riktigt bra dag, mormor är frisk som en nötkärna och det lät som att hon skulle bli opererad redan innan sommaren. Vilket var det som hon hoppades på. :)

Efter att vi var klara på sjukhuset i Katrineholm så tog vi vägen via Vingåker hem och stannade till på outleten. För min del blev det ett par levis skor och ett par Filippa K jeans. Mormor blev en tröja och en bakpensel rikare. Sedan var det bara att sätta sig i bilen och bege sig hemåt. Imorgon är det min tur att besöka sjukhuset, ska nämligen åka in och se om de har tid för att röntga min rygg som jag fick remiss till sist. Sen vet man ju aldrig hur länge man får vänta när det är drop in-tider. Så om ni inte hör något från mig så vet ni vart jag sitter. ;)


katrineholm.

Nu är det snart dax att bege sig mot duschen, för om någon timma ska jag innefinna mig hos mormor. Idag ska vi nämligen åka till Katrineholm för hon har fått en tid hos en doktor som antagligen ska operera hennes knän inom en snar framtid. Hon sa att hon kunde ta bussen från början, men jag sa direkt att det inte var någon tvekan om att jag skulle köra henne dit. Så mycket som hon har ställt upp på mig hela min uppväxt. 

Nu ringde alarmet, så det är väl bara att palla sig upp.


det var evigheter sen nånting brann.

Igår invigde jag mina flipp-flopps och shorts! Det kändes ganska fel att ta på sig det redan i April men så länge vädret tillåter så klagar jag inte. Jag lyckades även bränna mig i solen, båda axlarna är helt röda. Det är verkligen bra jobbat måste jag säga. Senare på kvällen blev det jobb på Lotus och för en gångskull så var jag taggad för kvällen och det blev en roligt kväll med.

Nu ska jag bege mig hemåt från Nima.

stay with me stay.

Det har hänt mycket på bara några dagar och det mest otroliga var väl att min doktor ringde till mig i torsdags. Han meddelade att han hade ett avbokat besök på fredag(igår) och att jag nu hade blivit inbokad där. Så igår var jag hos doktorn, efter att jag hade jobbat på Göksten. Han frågade vart jag hade ont och hela den biten sedan undersökte han ryggen. Jag berättade om att jag hade åkt av hästen för ett x antal år sedan och slagit i svanskotan rejält och även om mina fötter, att de är så platta. Jag kan tala om att när jag klev utanför dörren så hade jag fått två remisser, en till röntgen(för att röntga hela ryggen) och sen till ortopeden(för att kontrollera mina fötter och eventuella fotinlägg). Ibland har man flyt! :)

Resten av kvällen och dagen idag har spenderats på Bolinder hotell, eftersom vi har haft styrelsekonferens med Ntrk's styrelse.  Avslutningsvis kan jag säga att det har varit god mat och väldigt gott sällskap. :)


"jag ber så hemskt mycket. .

. .om ursäkt för att jag råkar ha ont i ryggen!"

Många som känner mig vet att jag ganska ofta får ont i ryggen. Jag har varit hos två olika sjukgymnaster men jag har inte tyckt att det har hjälpt något. Nu på senare tid har jag börjat fundera på om jag får ont i ryggen på grund av att jag har väldigt platta fötter. Så istället för att bara gå in till Ortosia och göra avtryck till skoinlägg som kostar skjortan och det känns ganska onödigt att göra det om det inte ens var det som va problemet. Så jag tänkte att jag skulle gå till en doktor som kunde kolla igenom ryggen och kanske säga vad det var som gör att jag får ont.

Igår ringde jag till vårdcentralen och de säger att de skulle ringa upp mig vid 13.55. Helt korrekt vid fem i ringde en kvinna upp från vårdcentralen. Men det känndes som denna kvinna inte alls var intresserad av mitt problem med ryggen, utan hon var kort i tonen och väldigt otrevlig. Det slutade med att hon, efter många om och men, skulle lämna en lapp till en doktor. Efter några timmar ringer det i telefonen igen och tyvärr hade den otrevligt kvinnan inte slutat för dagen. Hon berättade att hon hade fått en lapp tillbaka från doktorn där det stod "be pasienten uppsöka sjukgymnast". Då började jag fundera på hur mycket denna kvinna egentligen lyssnat på mig när vi pratades vid tidigare då jag sa att jag varit hon två sjukgymnaster. Idiot! Hon fortsätter att vara otrevlig och kort i tonen. Hon frågade varför jag inte varit och gjort fotinlägg, jag får förklara igen att jag inte ens är säker på om fötterna är problemet och att det känns dumt att slänga ut pengar på det i så fall. Sen sa jag att jag hade hört att man kunde få göra det via vården med. Till svar får jag: "Du ska inte tro att det är så mycket billigare!" Jag stod i alla fall på mig och sa att jag ville att någon skulle kolla igenom min rygg och hon fortsätter "Ja, bara så du så kommer du att få vänta jättelänge innan du får en tid" Det kändes som att allt hon gjorde var att få mig att säga "Du, jag har inte så ont i ryggen. Vi skiter i det här"

Jag är arg på mig själv för att jag inte frågade vad denna kvinna hette och sedan skicka in hennes avskedsansökan. Jag kan hantera sånt  här men tänk en äldre man eller kvinna som vill kolla upp något de är oroliga för och sedan möts de va denna kvinna. Usch!

nu är det gjort.

Nu har jag precis skickat iväg några kursansökningar till hösten. De ni, vem trodde att jag självmant skulle sätta mig i skolbänken igen? :P Nu är det i alla fall gjort och det känns ganska bra. För den intresserade så blev det ansökan till dessa kurser:
- Arkitektur
- Att informera med text
- Grafisk form
- EU:s politiska system
- Informationsdesign
- Improvisation
- Pedagogiskt ledarskap
- Pedagogik 1-30

Men vi får se, det är inte höst än. Kanske ett spännande jobberbjudande dyker upp?
Appropå det, så har jag nog inte ens berättat att jag var på arbetsintervju för två veckor sedan för sommarvikariat på systembolaget. Vilket jag också fick, så nu känns det bra att jag har något bestämmt till sommaren :)


små vita ljus.

Oj, det blev visst långledigt för min del.
Linn och jag har haft några helt otroligt sköna dagar i Sälen och dock några snöiga med. Men det är sånt man får ta. Annars i helgen har jag hunnit med att umgåtts med Nima, ridit, ätit påskmiddag, gått på bio och även varit på hopptävling på Vilsta. För att spinna vidare på det sistnämnda så var det andra omgången av div. I och Amanda gjorde en kalasfin runda i lagklassen och tack vare det blev det en 4:e placering för laget. :) Senare på kvällen blev det bio tillsammans med Linn och Karin, en shopaholics bekännelse.En ganska bra film med en klassisk handling. Efter bion svängde vi in till Ming för lite mat. :)

Nu ska jag se till och slöa lite framför tv:n

en helt ny karriär.

Imorgon bär det av mot Sälen med Linn och hennes familj. Så ikväll har den mesta tiden gått åt till att packa. Jag har försökt att packa i 3 väskor och det blev självklart den största, vad annars? Och då tycker jag endå inte att jag har särskillt mycket med mig. Sen tar ju faktiskt påslakan och handdukar lite plats med. Ne, nu är det dax att sova. Men som sagt va  nu försvinner jag iväg några dagar, vi hörs igen när jag är hemma igen.

RSS 2.0