"jag lovar ingenting."

Ja, är det inte det ena så är det de andra!

Som ni kanske vet så drog en tropiskstorm in över Mexico för några dagar sen. Det var till och med så att flygplatsen i Cancun stängdes på grund av det här. Även fast de då va ett tag kvar till det va dags för avresa började man fundera hur länge det skulle hålla i och om man skulle komma iväg. Som tur var drog den över ganska fort och det har varit fint de närmaste dagarna.

Nu tänkte jag att jag skulle gå in på Air France hemsida för att titta lite efter max vikt och sånt. Vad läser man högst upp? Att det olika fackförbunden utlyst en möjlig strejk mellan 31/10 och 2/1. Det står just nu ingenting om mina plan, men kan vi nu tillsammans hålla tummar och tår att allt går som planerat? Jag tycker att drygt 17,5 timmas resande räcker som det är, jag behöver inga förseningar eller inställda flyg. Tack!


allting börjar om.

"Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år."
                                                                                   - Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

som ett obehagligt allvar.

Vår familj är ganska komisk just nu. Pappa har ont i ryggen och är dunder förkyld, mamma är förkyld och jag har ont i ryggen. Det är tur att vi delar med oss av vår smärta, va glad att du inte är hemma Andreas. ;)

Men nu ska jag och spikmattan gå och lägga oss. Det har varit en lång dag med högskoleprovet, träningsvärk och ryggont.


där sitter hon och läser gamla brev.

Håller på att gå igenom mina ridkläder till kvällens bravader. Tror inte jag har skrivit det här men ikväll har vi dragit ihop ett gäng på 12 personer som ska till stallet och rida. Hur kul som helst! :) eftersom vi alla har ridit i en tävlingsgrupp så fick det en att gå lite bakåt i tiden.

Kommer så väl ihåg den dagen jag fick den här jackan! Allt var så spännande när man var liten och äntligen skulle få bege sig iväg på lagtävlingar som de större tjejerna fick göra.


all yta som vi skrapade.

Kvällens irritation går till den silvriga Mercedes som bokstavligen stod parkerad 5 cm framför min bil när jag kom ut från Erica. Jag vill tillägga att denna bil hade backsensorer som säger till när man är på tok förnära någonting. Detta är ett hjälpmedel så man inte parkerar som ett arsel! Mitt tips till dig är "använd den för du har bevisat att du behöver den!"

Som tur va hade bilen bakom en kompetent förare och det fanns utrymma för mig att trixa mig ut. Bilförare är det största irritationsämnet som finns och det gäller i alla länder!


alla ser likadana ut.

Haha, hittade den här artikeln på Eskilstuna Kuriren's hemsida angående Wordfued. Det är nämligen så att de ska uppdatera ordlistan där så att den går efter Svenska akademins ordlista. Tycker att det är spännande att en sån här artikel hamnar nästan högst upp på hemsidan, det måste ju bara betyda att det är en nyhet av stor vikt.


jag ser ljusen som tänds.

Ytterligaren en vecka har passerat och den som kommer blir den sista "hela" veckan i Sverige på ett tag framöver. Men vad har jag gjort under veckan egentligen?

Jag och Linn tog en miniweekend mitt i veckan(!) till Stockholm och träffade Margot, där det bjöds på många skratt tillsammans. På fredagskvällen blev det fredagsmys hemma hos Emma & Jens tillsammans med dem och Madde! Kebab, popcorn och ostbågar! Vem tackar nej till sånt liksom? Det var även antagligen den sista gången jag såg dem alla tre innan jag beger mig iväg och förväl är aldrig roligt!

Under lördagen umgicks jag endast med familjen. Bland annat så blev min pärla såld, alltså min bil, men ingen har ju ett behov av den så det var lika bra det. På kvällen bjöd pappa ut oss på en riktigt god middag på Grappa. Det var faktiskt riktigt härligt! Sen idag har jag faktiskt varit ganska nyttig och gjort sånna där tråkiga saker. Vi snackar städa, tvätta och stryka. Men nu ligger den blå uniformen struken och klar och reda att tas på.

Sen var det bara att köra iväg Andreas till tåget som skulle hem till Linköping igen. Har jag sagt att jag inte tycker om att säga "hejdå"? Efter det blev det faktiskt lite te och mys i soffan hemma hos Linn, vilket kändes riktigt skönt att slappna av med så här i slutet av veckan.

värmen blir mer värd i storm.

Det finns två sätt som får mig att riktigt slappna av och ger en enorm känsla av frihet. Det ena är att sitta på hästryggen och det andra är att köra bil med hög musik. För på båda ställena är det jag som bestämmer vad som händer! Jag tror att det är därför jag känner som jag känner just nu, jag har ingen kontroll på vad som håller på att hända.

Kan det vara därför jag känner ett behov av att köra bil med hög musik nu?


jag har känslor utan uppehåll.


och endå sitter jag kvar här.

Hemkommen igen från en tur till kära huvudstaden! Det senaste dygnet har spenderats tillsammans med Linn och Margot. Vi har faktiskt hunnit med en hel del må jag säga! Linn's hår har blivit färgat, både jag och Linn fick en genomgång av våra ryggar av Margot i form av massage och knäckning, natt-te, en vända runt om på stan i Sthlm, god mat och framför allt trevligt sällskap! Men jag känner att jag nästan ger upp för idag nu, är helt mos i kroppen efter massagen! Så det får bli lite True Blood och mysa ner i sängen, imorgon står det jobb på schemat och då måste man ju vara utvilad!

hur ska du våga chansa?

Äntligen har jag fått hem min beställning utav klänningar från Nelly. Allt passade perfekt och ska jag vara ärlig så känns det ganska bra att kunna beställa sommarklänningar när man ser ut genom fönstret.



12 dagar, 11 timmar och 47 minuter


bara för att.

Kalla mig trög men jag drömde i natt att jag vann en storvinst på triss. Jag köper aldrig lotter men fick som en tvångstanke att jag var tvungen att köpa det idag. Fast jag egentligen vet att det inte kommer att bli någon vinst. Hur som helst har Linn och jag gjort upp att om någon av oss vinner en miljon så delar vi på den.


jag inser att tiden är kort.

Jag försöker men jag förlorar varje gång, antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom.
Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om.



nu har löven fallit och minnena väcks.

Den här dagen har inte startat någe bra och känslan att jag bara vill att den ska vara över är stark. Jag tror att det är nått som kallas saknad som ligger och gnager. En saknad efter personer som gjort djupa intryck hos mig.


jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Det finns många saker här i livet som jag så här i efterhand kan känna att jag var dum för jag inte tog chansen när den gavs, vare sig om det var för stunden eller för en längre tid, och att jag prioriterat någon annan före mig själv. Jag har nog även alltid varit en person som spelat dem "säkra" korten före dem osäkra.

Så sen en tid tillbaka har jag lovat mig själv att det är jag som alltid går först, att ta fler chanser när dem ges och ta dem utan att behöva förklara för nån varför jag gjort så.
Live the life without regrets.


jag minns bara allt det bra.

Helgerna fortsätter att leverera! Den här har varit helmysig och det finns ingenting att klaga på! Kan man inte bara ha helg hela tiden?

Men idag var det tillbaka till verkligheten och dagen har spenderats med mina utflykts-kompendium. Det är en hel del att läsa och lära sig kan jag meddela, så några till dagar som denna lär behövas om vi säger så.

det har varit en lång dag.

Nej, jag har inte slagit i huvudet! Jag fick bara för mig att baka lite. Så nu blev det nygräddad ciabatta till kvällsmacka!


allt känns på rutin och redan gjort.

Det enda positiva med att det börjar bli kallt är att man får ta på sig mössan! Nu har jag varit hemma och pluggat kompendium hela dagen så nu beger jag mig till mormor!


sen en tid tillbaka har jag varit tyst. .

. . och försökt att känna efter hur det känns.

Det är lite så som det känns nu. Idag är det 3 veckor kvar till avresa, bara 3 veckor! Jag måste verkligen börja ställa mig in på det mentalt, för just nu är jag så uppe i Sverige och vad som händer här. Det har känts lite som att jag puttat det hela framför mig och tänkt att det kommer men inte än. But guess what? Im soon there. Det är ärligt talat mycket i huvudet nu och jag vill ta vara på det mesta som går av dem här tre veckorna.


när det skymmer över stan.

If it's correct what I have been reading and you haven't told me. I can just say that I'm suprised because I thought you were my friend.


du ger vad som helst för en dialog.

Min eftermiddag igår var inte allt för lyckad, då den bestod utav att ligga i soffan med migrän. Den enda lösningen var att lägga sig tidigt och 10,5 timmas sömn blev det faktiskt. Men tro det eller ej, så sitter huvudvärken i idag med. Jag vet inte om det är nått tecken på att bli sjuk, men det hoppas jag verkligen inte då det inte är många dagar kvar här hemma nu.


den vinner som är trägen.

I eftermiddags så påtalade jag för min far att det var väldigt längesen jag fick lördagsgodis! Jag menar jag är fortfarande den yngsta personen i familjen så lite godis på lördagar kan ju vara trevligt. Men eftersom jag var sugen på det idag så gjorde vi en deal, han bjöd mig på godis och i gengäld fick han se Mordkomissionen med svensk text.

Till saken hör att för några veckor sen satt jag och tittade på det och pappa kom upp hit till övervåningnen och frågade i varannan mening om vad de sa på danska. ;)
So it was a win win situation!


blöta skor nerför trappan.

Här har det inte hänt mycket på några dagar. Men det tänker jag inte ursäkta mig för, för jag har haft en riktigt toppen helg!

Min lördagskväll spenderades tillsammans med Emma och Madde. Vi åkte hem till Emma och Jens där vi gjorde en magisk fruktsallad! Efter en diskussion om man skulle ha grädde eller glass till blev det i alla fall beslutat att vi tog både och. Så här i efter hand så kan bara bara säga att det blev det bästa.

Igår blev det en lång och väldigt "sportintresserad-dag". Jag, Linn och Elsa började dagen med en söndagslunch på Akropolis därefter gick vi till Tunavallen för att se IFK spela. Men jag har svårt att avgöra om det var publiken eller IFK som stod för den största underhållningen. Men dom vann hur som helst efter lite om och men.

Sen var det bara att sadla om på en gång och gå ner till sporthallen där Guif spelade mot Minsk. Även den här matchen gick i hamn och de vann med ganska många bollar.

Tro det eller ej men dagen var inte slut där utan Linn och jag fortsatte hem till Malmgren där det blev soffhäng och kebab. Ett riktigt bra slut på en riktigt bra dag!

i ett annat liv.

Det slog mig idag att det faktiskt var ett år sen jag anlände till Tenerife igår. Är det inte märkligt hur tiden går så fort men samtidigt inte?

Det som är mest spännande, och som jag brukar ta vara på, när man kommer till ett nytt ställe är första intrycket utav människor. För det hinner hända mycket under den tiden man tillbringar tillsammans. Men ibland känner man direkt att den här personen kommer jag fungera riktigt bra med, med andra tar det längre tid och vissa går det inte alls.

Mexico närmar sig med stormsteg!


hon kryssar över torget.

Vad är det med mig och mina tår? Veckan innan jag skulle åka hem från Rhodos drar jag in min stortå i en trottoarkant och den blir helt blå. Idag så drar jag in lilltån i soffbenet and guess what? Den är blå! Det kanske är så att blå tår är den nya trenden. Om inte annat har jag snart skapat den!

Imorgon är det kanelbullens dag, det har Linn varit nogrann med att upplysa om den senaste veckan. Så det blir helt enkelt till att fika lite imorgon. Mer om morgondagen vet jag faktiskt inte men det löser sig nog ganska lätt när man alltid är i rätt sällskap.


jag flyr genom en med släckt korridor.

Mina tankar och minnen står mig upp i halsen. För mycket, ja mycket vill ha mera. .


RSS 2.0