vi kanske hade alla svaren?

Ytterligaren en kväll tillsammans med Linn och Bobbo är fullbordad! Idag var det dock mer stillsammare än förra gången. Idag fick vi dessutom tag i Wallander filmen utan att åka runt hela stan(men den var faktiskt uthyrd på konsum och hemköp idag också). Till filmen blev det fläskfilé & pommes och efterrättsmagen fylldes med vaniljglass med nyplockade blåbär. :) Hade också sönder Linns byxor på befallning av henne. Då nu är det riktiga hål i dem samt en massa trådar som hänger och har sig. :P

Dax att sova, imorgon är det jobb på systemet som gäller med start redan klockan 8.
Puss&Kram


moviestar, oh moviestar.

Kvällen har bestått av film, film, film och tro det eller ej lite mer film. Plus en Linn och en Tobias, vilket resulterar i en väldigt trevlig kväll! Dock så fick vi inte tag i den nya Wallander filmen som vi plötsligt bestämde oss för att åka och hyra. Vi vara på Konsum, Hemköp, Statoil x2, Rixvideo, Ica maxi och Coop forum, men på alla ställen var alla ex utlånade eller så var den helt slut. Tänka sig att alla tänkte samma tanke som vi den här kvällen ^o) Det blev i alla fall spännande åkturer mellan alla ställen kan jag säga! Bobbo körde.

Nu är det dax att sova för min del, för imorgon är det arbete som gäller 9.40 -19.20.
Sov gott och dröm sött!


en dag när banden stärks.

Idag blev det en vända på stan med mamma. Jag hittade lite schampoo, strumpor och ett par byxor till riktigt bra pris! Sen ringde Linn när vi var på väg hem, så nu sitter vi här hos Linn och tittar på film. Tror Bobbo skulle komma förbi lite senare också. Om min önskan går igenom så blir det spelande av Buzz ^^

man kunde låta tiden vara.

För första gången i mitt liv kunde jag inte somna igår när jag kom hem från Linn. Jag satt framför datorn till halv 4, eftersom det inte var någon idée att sova eftersom jag var superpigg blandat med alla tankar som snurrar i huvudet nu. Bland annat den frågan alla människor kommer att ställa sig under sin livstid. Vad ska jag göra med mitt liv?  Jag har en massa saker jag vill göra, och ibland blir jag så arg på mig själv att jag inte vågar helt ut! Fan! Sen några saker som jag inte vet om jag tycker om eller inte, jag kan inte bestämma mig. Oftast vet man direkt om något känns rätt eller fel, men i det här fallet vet jag verkligen inte. En underlig känsla med andra ord.

Man kunde låta tiden vara. Det känns som andra sidan jorden, vi kanske hade alla svaren?
-lars Winnerbäck, tätort på en slätt


ögonblicket glider undan.

Ikväll blev det en Wallander-film hemma hos Linn med henne och Karin. Efter filmen begav vi oss in till stan och åt mat på Akropolis. För min och Linns del blev det plankstek medans Karin tog en black an white. Det blev mycket prat och sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll. Som ett plus i kanten fick vi ett sms från Cecilia med som sa att hon var på väg hem.

Just nu sitter jag och tittar på "Kendra" på E!. Riktigt underhållande faktiskt :P Imorgon blir det arbete igen, det känns nästan som hatt jag haft en mini semester på 36 timmar, haha!

Passar på att gratulera Tobias "Bobbo" Lorin som fyller år imorgon!

pic.

        

mönster.

Idag skulle jag haft en ledig dag men det behövdes folk på jobbet. Jag hann i alla fall åka ut och rida Marengo innan jag började, vilket gick kalasbra. Det känns som att jag har fastat totalt i ett mönster som består av sova, äta, jobba, äta och sova. Jag hinner inte så mycket mer än så, tänk om man kunde få några till timmar på dygnet.

för ett år sedan,

gungade hela strömsholmen till kents ljuvliga sommarkonsert!

Oj, vad har hänt sen sist? Jag tillsammans med bloggen har fått solsting(det har visserligen varit dåligt med sol de senaste dagarna, men i alla fall)! Vi är i alla fall hemma från Göteborg igen, bilder kommer. Det blev några trevliga dagar där nere med Linn & Bobbo, samt en dag med Cecilia. :)

Annars består nästan alla timmar av dagarna av jobb på systembolaget, vilket är väldigt trevligt ^^ Nä, nu får det bli en bok och sen skalla kudden. 

Nu sitter vi i bilen påväg ner til

30a5b117d28193abd4c3b9c424510dd4.png

Nu sitter vi i bilen påväg ner till Cecilia och löser korsord. :)


RSS 2.0