"hur fan får man. ."

". .upp tanklocket?"

Alltså jag är ganska smart och brukar lösa saker på egen hand genom att prova mig fram. Så det här är nog en av de dummaste frågorna som kommit ur min mun. Men så här var det, jag stod på okq8 med mormor's bil(som jag aldrig tankat förrut) och jag har precis dragit kortet och slagit min pinkod. Med andra ord så var det bara att ta en pump och börja tanka. Jag tittar på tanklocket och ser att det inte bara är att öppna det, som jag trodde att det var, därför går jag till förarsätet för att se om det finns någon knapp att trycka på. Men det finns ingen. Nu börjar jag få smått panik då det kommit en bil på andra sidan som också ska tanka och eftersom jag inte fått upp tanklocket och har där med inte aktiverat min pump som jag dragit kortet för. Jag får panik och inser att om han lyfter på pumpen före jag gör det så kommer han att tanka för mina pengar och jag för hans. Tillslut tvingar jag mig själv att säga hur det ligger till och det slutar med att han får vänta med att tanka tills jag stoppat in mitt kort i automaten igen för att ta ut ett kvitto och där med avbryta min tankning. Sen ringer jag till Andreas och ställer just frågan "hur fan får man upp tanklocket?" Vill ni veta gott folk att det bara var att trycka på locket så öppnade det sig, brighthead!

ensam bortåt vägen.

Jag kan helt ärligt säga att jag inte använt en enda dator på 3 dagar, det är väl endå ganska bra gjort? Visserligen har jag haft fullt upp med annat, men i alla fall. Jag har jobbat hela veckan i skolan och jag måste säga att jag tycker mer om det nu, eftersom jag har mer koll på eleverna som går där och hur de fungerar. Så tummen upp för jobbet i skolan.

Ikväll har jag umgåtts med Linn och Karin. Våra ögon vilade självklart på Let's dance finalen, och jag tyckte att det var helt rätt att Magnus vann av dessa två. Men helst hade jag faktiskt sett Morgan stå där som vinnare men men. Nu är det verkligen dax att sova lite och vilken lycka det är att väckarklockan inte ringer klockan 6 imorgon!

"för här kommer. .

flourtanten.
In i rummet, med bestämda kliv.
Ja här kommer, flourtanten!"

Någon som kommer ihåg den gamla schlagerdengan?
Denna låt har hur som helst gjort att jag nästan har skämt ut mig ett visst antal gånger i skolan den senaste tiden. För dem som inte vet så har ungdomarna fått börja göra floursköljningar i skolan igen(tänk att dagens undomar har så dåliga tänder :P). Hur som helst så kommer jag att tänka på denna låten varje gång jag hör ordet "flour" och eftersom eleverna jag hade igår skulle gå iväg och göra en floursköljning på min lektion som börjar jag givetvis att nynna/sjunga denna låt. Vem tror ni kommer bakom mig när jag står där jag sjunger lite för mig själv? Ja, precis det var den självaste flourtanten. Inte för att jag tror att det skulle vara första gången hon hörde någon sjunga den om henne, men jag, den personen som verkligen ska föregå med gått exempel. Men lite kul var det.

du kan förändra allting.

I lördags träffade jag Madeléne och vi gick på stan en vända, senare på kvällen väntade en kväll i baren på Lotus. Den största delen av dagen igår spenderades med Nima, men Linn och jag hann med att gå på bio igårkväll med. Vi såg Män som hatar kvinnor, jag tyckte den var jättebra och nu ska jag se till och läsa böckerna.

Men helgen är passerad och nu är det nya vecka, nya tag som gäller!
Idag har jag vikarierat på Göksten och kommer att göra det resten av veckan med, sånt tycker vi om!

jag är den enda.

Vilket vecka det har varit, knappt haft en lugn stund känns det som ;) Jag har vikarierat på Göksten och sen har det blivit hästar för resten av slanten.

Idag efter att jag slutade var jag och Linn och prövade ut skidor på kanotcenter. Det blev ett par gröna till mig, de kommer matcha min jacka så bra. ;) haha. Efter det tog vi oss en promend ner till stan och det hela slutade med att vi gick tillbaka mot bilarna med varsin glass i handen. Oj, så gott det var :) Resten av kvällen kommer antagligen att spenderas hemma hos Linn och senare så kommer Nima. Men nu blir det att vila ryggen ett tag på sängen.


jag rör mig som jag vill.

Jag tror aldig att jag varit så trött under en arbetskväll, som jag var igår. Det blev ju inte bättre av att det inte alls var något bra drag. Men jag var hemma redan vid 03.10 och då dök jag direkt ner i sängen.

Klockan halv 9 imorse ringde klockan och det var dax att slänga i sig lite frukost och åka iväg till stallet för att titta på Lotta Björe träningen. Efter några timmar där åkte jag hem igen, läste en bok och sov en liten stund. Resten av eftermiddagen och kvällen spenderades hemma hos Anne och Håkan, eftersom Anne fyller år imorgon men slutar sent så firade vi henne idag istället.

Nu blir det Beck en stund till, vi får se hur länge mina ögon vill vara med mig. .


vinden är för tam.

Nu har jag precis kommit innanför dörren, efter att ha skjussat min mor till en arbetskamrat som fyller år.
För att komma till saken, så är jag grymt irriterad! Vissa människor ska verkligen inte ha körkort! Hur kan man, i en korsning, först smyga sig över korsande vägfält för att sedan smyga in framför en bil som kör minst 20km fortare?

För att förklara det hela enklare.
Jag kommer körandes från Torshälla och precis efter färghuset(vid elverket och macken) är det en korsning där jag ser att det är en bil som står och blinkar att den ska köra ut åt samma körriktning som jag. Jag ser att bilen kör över den andra vägbanan(i snigelfart) och antar att den kommer stanna på mitten, med tanke på farten. Nej, vad gör den! den fortsätter över och kör ut framför mig. Idiot! Jag ställer mig på bromsen och sen fick han vackert höra vad jag tyckte om det hela genom att hålla på tutan en bra stund. Okej, om han hade kört över vägfältet och in framför mig i bra fart, men snigelfart? Usch, vissa människor ska inte ha körtkort för det kunde ha slutat riktigt illa.


jag vill ha din ryggrad här.

Glömde ju faktiskt att skriva att vikarierade i torsdags, denna gången bland de lite yngre barnen. Men lika skoj för det :) Ska även ha några So lektioner ca 4 veckor framåt med några klasser då deras ordinarie lärare ska operera sig. Det blir spännande och jag får väl samtidigt tacka för att det blev So och inget annat ämne. :P

Idag har jag försökt få med mig någon till Hälleforsnäs(lager 157), utan att lyckas. Inte för att jag skulle ha något speciellt utan mer för att jag skulle ha något att göra. Så det har blev att jag fastnade framför Boom blox igen. Hmm, sa jag att de där spelet är beroendeframkallande? Ikväll blir det i alla fall jobb på Lotus!
Nu blir det en bok. .

först kom ingenting.

Stockholm blev riktigt lyckat igår. Linn köpte en hel del saker och jag köpte inte ett dugg, men sällskapet gjorde allt. :) Vi började dagen med att göra en godgärning på tåget. När vi kommer in och sätter oss så känner jag att det är någonting som står på golvet och tittar ner. Mycket riktigt så stod det något där, närmare bestämt en dator. Linn börjar leta igenom fickorna på den och hittar tillslut ett visitkort men jag fick ta telefonen och ringa. En överlycklig tjej kommer efter en stund och hämtar sin dator.

När vi kom hem till Eskilstuna igen blev det handboll för hela slanten. Vi hade ståplatser så jag och Linn stod och höll platser i 1h 20min innan matchen började :P haha. Det var fullsatt i sporthallen och Guif hade ett riktigt publikstöd. Tyckte det var lite roligt när Lugi(motståndarlaget) kom så spelade de kent's låt "ingenting" och hade klippt i hopp den så att när de kom inspringandes så kom textenraden "först kom ingenting, sen kom ingenting" Lite taskigt men komiskt!

som en fackla, som ett ljus.

Hmm, min mobil har varit på lagning rätt länge nu känns det som. Närmare bestämt 3 veckor på lördag. Jag hoppas verkligen att den fungerar som den ska när den kommer tillbaka, annars har jag väntat helt i onödan. Tänk att jag alltid ska ha så himla otur med mina mobiler, tror inte att jag haft en enda som inte varit inne på lagning någon gång.

Imorgon bär det i alla fall av till Stockholm med Linn. Hon skulle ha några skor och jag följer mest med som sällskap, men det kan ju hända att man hittar något. :P Så nu får jag se till och logga in på min internetbank och se till att jag har lite pengar :)


spårlöst.

Oj, vad jag gråtit den senaste timman. Om det var någon mer som såg Spårlöst så hade ni säkert inte heller ett öga torrt. Jag har redan sms:at med Linn, hennes ögon hade inte heller varit torra i alla fall.



För att följa upp det tidigare inlägget så gick det faktiskt riktigt bra. Vi provade en ny prestige sadel och det kan nog ha varit den förra som klämmer lite förmycket över ryggen. Han var i alla fall jättefin idag, men vi får se hur han är imorgon ;) Nu blir det en bok och sen sängen, god natt.

jag såg dig springa över skaren.

Nu bär det snart av mot gunnarskäl. Morfen har hetat "McMorf" i tre dagar nu så vi får se hur han är idag. Men idag är vi två starka viljor som ska över manna honom. ;)


jag hade vägen klar.

Helgen har passerat och jag måste säga att det har varit den bästa helgen på länge! Det har varit en härlig blandning av Nima, vänner och jobb. Jag hoppas att bilderna läggs upp snart på 016.se, för de finns så fina pose-bilder på Robin och Rickard. haha. Igår vaknade jag hos Nima av att Linn ringde vid 12 snåret och söndagskvällens planer ordnades upp. Efter att vi lagt på så kravlade jag, och mina värkande fötter, ur sängen och tog en dusch och fixade iordning mig. Sen åkte jag till studion där Nima var för att lämna hans hemnyckel. När jag kom hem så fastnade jag ytterligare några timmar framför wii:et, tillsammans med Erica och Andreas. "Boom blox" är beroende framkallande, särskillt när man även drömmer om hur man ska kasta bollen för att få alla block att välta. hmm. Kvällen avslutades tillsammans med Linn, Bobbo och Karin hemma hos Bobbo. Det blev pizza, popcorn, wipeout och beck.

stå i vårt hörn.

Mina naglar är nymålade för att de ska klara av en natt i baren. Jag har aldrig haft vidare bra naglar som vill som jag vill, bli långa med andra ord. Så det gäller att måla dem hela tiden så de håller. Nu använder jag kanske världens bästa nagelstärkare från "Depend". Fungerar hur bra som helst och det ska krävas mycket för att de ska gå sönder nu. Jag är nog helt enkelt beroende nu. Ett hett tips! Nej, nu ser jag på klockan att jag verkligen måste sätta fart.


victoria secret?

Ikväll är det jobb som gäller. Fick en känsla av att det kommer bli lättklätt, då det ska vara Victoria Secret show ikväll. Det blir nog minst sagt spännande, haha! Ska helt ärligt säga att jag tycker att Lotus blev tråkigare efter att de stängde ner två dansgolv/barer och allt blev så lite. Därför tycker jag om kvällar som denna då hela huset öppnas upp till o'learys med. Vi får hoppas att det kommer mycket folk också :P


ett ess i din arm?

Idag har varit en riktigt bra dag. Jag somnade brevid min älskade och vaknade brevid han, som tur va. Vi tog dagen som den kom och spelade lite wii och njöt av varandras sällskap. Det är så skönt att jag har dig!

Tack, Madeléne för de värmande orden igår mitt i min frustration.


vi rör oss, ni står still.

Kvällen blev väldigt trivsam måste jag säga. Lite mat från Spicy hot, en promenad, efterrätt, grey's anatomy och framförallt trevligt sällskap. :) Det kunde inte blivit ett bättre slut på dagen, så nu blir det sängen för min del. Sov gott.

I'm going to Denver!


"det mörker du ser. .

. .gör att stjärnorna märks lite mer."

Ikväll ska jag umgås med två av mina stjärnor, Linn & Bobbo. Det blir en lugn kväll med Grey's Anatomi kan jag tänka mig :) Sånt tycker vi om!

jag lämnar plats för någonting nytt.

Nu har det hunnits med en personalfest, en måndag spenderad med min bror, ett ridpass, en fika, ett kärt återseende och en kurs. Inte illa va?
För att prata lite mer klarspråk så har jag träffat Linn & Cecilia över en fika idag, innan Cecilia var tvungen att åka hem till Jönköping igen. Efter det så var det bara att åka hem och byta om för att sedan sätta mig i bilen igen för att styra mot Strömsholm, där jag var på kursen för "blivande tävlingsledare" del I. Den var väldigt intressant och det var roligt att höra från de andra hur de organiserade upp tävlingar. Vi får hoppas att del II, den 19 mars blir minst lika intressant.

Allt är ett skämt, du är det största!

RSS 2.0