at least I woke up smiling.

Har haft en grymt mysig dag idag tillsammans med Linn, Cecilia, Karin och Kim. :) Ni är verkligen bäst!

   
  
Vi har hunnit med att fika två gånger och ätit en gång. Linn fick även prova ett par byxor som jag tyckte såg snygga ut, eftersom jag inte orkade själv. Dock var dem i herrstorlek och där av smilet. Cecilia säger att hon ska köpa en stråhatt, så varje butik som vi var inne på så provade jag dem åt henne. ;)

 
I det tidigare inlägget såg ni att hon var på barnavdelningen och levde ut barnet i henne. När vi sen kom till Heron city så var hon självklart tvungen att prova rutschbanan utanför. Fick även ett halsband av henne som det står "Eternity" på. Himla fint av dig, tårar i ögonen fick jag både då och nu. Det börjar bli sentimentalt nu. Jag hoppas verkligen inte att det var sista gången, innan jag åker, som jag såg dig, Kim. För i så fall ångrar jag mig djupt att jag inte kramade dig längre.

Linn är ute och prov åker sparkcyk

0-775e67b81478885d3d191f6444921132.png

Linn är ute och prov åker sparkcyklarna på barnavdelningen! :D


vi är dom som kan skratta åt allt med varann.

Vår älskade Cecilia är hemma igen! :) Så himla glad att jag hinner träffa henne innan jag åker. Så imorgon drar jag, Linn och Cecilia till Skärholmen i Stockholm, där ska vi träffa Karin och äta lunch med henne innan hon börjar jobba. :) Jag hoppas innerligt att Kim tar sig dit med, han är ju trots allt redan i Stockholm.

Kvällen har varit väldigt avslappnad. Innan jag åkte till Linn så la jag mig i solariumet en stund, sen åkte jag hem och hämtade upp Andreas som ville vara på med en berömd "Elin & Linn's mys-kväll". Denna kväll så blev det den nya Wallander - Vålnaden. Faktiskt riktigt bra! :) Nej, nu kallar sängen för man ska ju upp så tidigt imorgon. gäsp!


kanske är min hjärna tumlad & tömd, urblekt & tvättad.

Det tvättas en hel del här hemma nu och det känns som att jag inte har någonting att ta på mig längre. Men ska man iväg så ska man ;) De senaste dagarna har det legat små tvätt högar på mitt golv och när det blivit tillräckligt mycket av samma färg så har högen kastats in i maskinen. Jag köpte ett sött jeanslinne till mig själv samma dag som jag fick reda på att jag kom med på utbildningen, denna har varit svår placerad i en hög. Mamma och jag har diskuterat fram och tillbaka om den färgade eller inte. Jag ville inte ta någon risk och tvätta det med något annat ljusblått, så nu har jag precis tvättat den för hand. Tur det, eller vad säger ni?

 


så glöm alla sagor, låt flugorna slåss.

Det var längesen man kände sig "fast" här hemma. Bror tog precis min bil in till stan för han skulle till Erica. Inte för att jag ska iväg någonstans för tillfället men just att veta att man inte kan ta sig någonstan, märklig känsla :P Bil-beroende är man i alla fall, det är en sak som är säkert. Kommer ihåg att jag var så arg på min mamma och pappa när jag var yngre bara för att vi bodde vid världens ände, Mälarbaden! Haha, idag tycker jag att det är ganska skönt.
Det är väl bara att erkänna, man förändras med tiden.

och vi kommer inte längre.

Det känns ganska skönt att ha lite lediga dagar i veckan. Imorgon har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, men nu är ju Andreas hemma så man kan ju alltid göra något med honom! :) Sen blir det jobb på tisdag i skolan, samt torsdag och lördag på systemet. Lördagen blir där med den sista dagen på systembolaget.

På onsdag är det planerat att i alla fall Linn och jag ska åka till Stockholm, sen får vi se hur det blir med Kim och Bobbo. :)


för han gör ju trots allt som han vill.

Idag har varit en bra dag! Mamma, jag och mormor åkte in till stan vid 12 tiden. Där inne bytte vi ett par byxor som mormor köpt och sen gick vi en runda :) Lagom när jag tagit av mig skorna hemma igen så kommer pappa ner från övervåningen och frågar om jag kan göra han en tjänst. Denna tjänst blev att åka till Krauta och köpa strukturfärg. Det blev även en vända förbi statoil för att tanka bilen och köpa Melodifestivalen 2010 till mamma, så nu vet ni vad som kommer att spelas här hemma de närmaste dagarna ;) Men nöjd blev hon och det är väl huvudsaken! Nu har jag precis tittat klart på Guif matchen som gick på tv, som de vann. Ett steg närmare SM-guldet ;)

Nej, ska titta på män som hatar kvinnor med de andra i familjen innan det är dags att åka till stallet. Det här blir min sista gång att rida innan jag åker som det ser ut nu, det pratades nämligen om att det inte skulle vara någon nästa vecka. Lite vemodigt, som jag kommer att sakna det. :/

jag krossar fönstret, tar mig in i ditt rum

Tog mig precis en titt i inkorgen på mailen, där låg det ett mail från Fritidsresor. Så nu har man fått ett schema över hur dagarna kommer att se ut där nere. :) Det är allt från att lära sig första hjälpen till presentationsteknik, himla spännande. Dagarna börjar vid 9 på morgonen och slutar vid 17 tiden på eftermiddagen, med undantag för vissa dagar. 

Den 15 april har vi till och med ledigt hela dagen, det hade jag faktiskt inte räknat med men det kanske är välbehövligt för att smälta all information. Jag är grymt laddad nu, ge mig den 7 april!


så jag säger rakt ut.

Den här låten får avsluta kvällen, det finns inte mycket mer att säga än lyssna och njut. God night!


ett sällsynt exemplar.

Eftermiddagen och kvällen har spenderats med min älskade vän Linn. Fast vi inte pratat så mycket om att jag snart åker så vet jag att både du och jag tycker att det är himla jobbigt, kanske av den anledningen vi inte pratar om det så mycket? ;) Jag kommer sakna dig något enormt och det jag är mest rädd för inför resan är att vi kommer glida isär. Men kärleken övervinner allt, är det inte så de säger? I detta fall en annan kärlek men en minst lika viktig!

Tack, för att du är du och att vi blir vi!
Jag älskar dig, vännen!


                                                                                                                      Jag hittade den, som vi letat! hihi.

En fika med Linn är inte fel! Nu

30b2fffa6133ea43b98db376ca2c9a1f.png

En fika med Linn är inte fel!
Nu fortsätter Elin & Linn's onsdagsmys!


sponsorhuset, vilken idé!

Att köpa eller boka saker görs dag allt mer via nätet, vilket är mycket enklare och smidigare. Har suttit nu och klickat runt lite på Sponsorhuset som Ntrk är kopplad till. Vilken idé! Klubben som kopplar sig till detta får antingen en viss procentandel eller en fast summa vid en beställning till någon av alla nätföretag som är kopplade till detta. Klubben tjänar med andra ord pengar på en beställning utan att det kostar någonting extra för en själv.

Det finns som sagt va en hel hög med olika företag att använda denna sponsring på, jag menar ska man endå beställa så kan man lika gärna göra det i klubbens anda! Bland företagen hittade jag bland annat: Nelly.com, Ellos, Yves-rocher, CDON, Scandic, Bokus, Lensway, Fritidsresor. . Jag kan fortsätta hur länge som helst, men ni förstår spridningen av produkter och tjänser.

Så nu, om ni endå ska beställa något, kan ni lika gärna göra min förening en tjänst, klicka här.


bilden är lånad från: http://www1.idrottonline.se/default.aspx?id=59366


by the way. .

Imorse satte jag mig och läste igenom allt som stod på flygbiljetten och fick en mindre chock när det stod något i stil med "bagage vikten är 20 kg per person, inklusive ett handbagage som får väga max 5 kg". Vad hände med 20 kg + handbagage?! Jag hade liksom ångest för att jag antagligen skulle komma över 20 kg, vad tror ni att jag har nu då? Jag måste verkligen se till att ringa och kolla upp om det här stämmer, vilket de antagligen gör men i alla fall. .


förr eller senare spricker en bubbla.

Det värker i mina fötter! Jag har gått på jobbet hela dagen idag, utan att ha suttit i kassan eller något. Imorgon är det nya priser som börjar gälla på varorna och då måste ska alla sektioner flyttas om, vilket vi har gjort idag. Så det blev en arbetsdag som började klockan 9.40 och slutade 21.00, men det fanns ju några som började redan klockan 7.30. Jag är himla glad att jag inte var en av dem för jag vill inte veta hur trött jag varit då.

Men imorgon är jag ledig så då har jag tänkt att göra så lite som möjligt samtidigt som jag ska göra liiite nytta. 


hypnotisören.

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen. Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.

Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet. Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.




Den måste läsas!

det känns som när jag kom hit.

Ibland är det himla skönt att sluta tidigt så man hinner med att göra lite saker under dagen. Hade ett extremt skönt plockpass idag, vilket är mellan 7.30 och 11.30. :) Efter det blev det lunch på Max med pappa, eftersom Erica inte ville svara. När lunchen var över och pappa var tvungen att åka till jobbet igen var det tänkt att jag skulle åka hem, men så blev det inte som ni kanske förstod. Ringde spontant till Nima och skulle kolla vad han gjorde, vilket slutade i att jag åkte förbi honom i den nya studion som jag inte varit i. Himla fin var den!

Efter någon timme där så åkte jag hem och då blev det tvättning av kläder. Var även duktig och sorterade upp papper i pärmar så att mamma och pappa har lätt att hitta om de behöver ha något när jag är borta. Jag älskar att ha ordning och fixa iordning, men det tar en himla lång tid innan jag orkar fixa iordning och lever gärna i min egen ordning. Haha, de meningarna kanske inte gick ihop men så är det. Väldigt skönt saker och ting fått en plats nu i alla fall :) Har även hunnit med ett styrelsemöte nu på kvällen, det gäller att vara effektiv :P

Nu blir det faktiskt till att fortsätta läsa Hypnotisören, som är en av få böcker som inte går att lägga ifrån sig frivilligt. Man blir liksom helt uppslukad av den! Sånna böcker tycker vi om! :D

så fort man tittar ner så vänder dom hitåt.

Det blev en himla mysig dag idag! Jag, Linn och Karin började med en lunch på Cafe kaka, där vi åt en god pasta! :) Efter de hann vi med en tur på stan innan det var dags att dra sig mot sporthallen för att titta på guif - allingsås, eftersom vi till en början hade ståplatser och då måste man vara där i tid. Men när vi kom dit visade det sig att det fanns några sittplatser till oss trots allt. :)

Det blev en spännande match som stod lika mesta dels av tiden. Som tur va slutade den med vinst till Guif, tackvare Robin som gjorde två mål i det sista! Efter matchen blev det att åka hem till Linn, där vi tittade på matchen en gång till på tv och nu med Läktar proffset Bobban, till det blev det lite thai-mat och trevligt sällskap. Vi gjorde oss ganska bra på tv i alla fall, eller hur Linn & Karin? ;)


tell me that I would do the same.

Jag ringde till Madeléne direkt när jag slutade och sa att jag satt mig i bilen. Hon hade nämligen bestämt sig för att gå hem till Emma, som bor vid Nyby södra. Men hon hade redan börjat traska och tänkt att hon skulle ta en genväg som inte var en genväg utan vägen tog slut. Där någonstans la vi på och jag sa att jag skulle höra av mig när jag närmade Emma, men jag åkte förbi för att se vart hon tagit vägen. Gåendes med bestämda och snabba steg gick hon på cykelbanan, inte ens lite glad såg hon ut att vara. :P Jag vände bilen och åkte ifatt och frågade om hon var arg. :P  Ett stort dike är det mellan vägen och cykelbanan precis där, men hon bestämde sig att hon skulle med i bilen och trotsade diket som gick henne upp till låren med snö. Hihi, hon är så söt när hon är arg :)

Väl framme hos Emma blev det godis, chips, jordnötter, en massa prat och lite tv-tittande. En kväll som den ska vara, det tackar vi för :) Bekantade mig även med Algrens nya bilar, limosinerna. Dom va jättestora och mina nya favoriter! :D


hur allting bara händer, hur livet bara börjar.

Linn ringde för lite mer än en timma sen och frågade hur man la upp ett youtube-klipp i ett inlägg. Först förstod jag inte vad hon menade men sen förklarade jag hur man gjorde. I bakgrunden hör jag sen Ulla-Britt säga: Ja, Elin hur ska Linn klara sig när du snart åker?  Den enda som ekade i huvudet då var: Och hur ska jag klara mig när jag åker? <3

Vemodigt men sant så ligger jag endast schemalagd 7 dagar till på systemet. Tänk att jag bara lämnar allt som är här hemma, det är en stor sak. Men jag tycker att det är min tur att få göra någonting för mig själv nu. Det här har jag pratat om sen, ja jag vet inte när, länge i alla fall. Jag hoppas bara att jag reagerar rätt i alla tillfällen, det kommer vara tufft men jag vill verkligen att jag klarar det här. Jag kommer klara det här!


jag slåss och håller kroppen varm.

Strax efter klockan fyra körde jag och mormor in på Gökstensskolans parkering och plockade upp mamma. När vi kom in till stan gick vi direkt till accent som hade klubbdagar(idag & imorgon) och där med 25% på sortimentet. Jag hade redan sen tidigare tittat ut en resväska och som tur va fanns den. Ingen blir väl förvånad när jag säger att den är lite turkos? ;) Snälla föräldrar som jag har, så fick jag den av dem. Tack snälla, mamma och pappa! Det blev även en till väska som jag ska ha som handbagage, där både kamera och dator får plats :)

Kvällen har umgåtts med Kim, Linn och Big. Det blev mest degande framför tv:n men inte mig emot för jag har varit dödstrött.

 


i ditt öga var en storm jag såg.

Om du, av någon anledning, klickat dig in här så ska du veta att du är verkligen inte värd henne. Aldrig någonsin kommer du att vara det heller! Hon ligger i en annan division och vare sig du står på tå eller hoppar så högt du kan så kommer du aldrig att nå dit! Aldrig!

så låt din jord få snurra på.

Efter jobbet idag så åkte jag hem till mormor en vända. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord ett tag men sen blev det lite tv-tittande också. Hon är nog min största förebild här i livet, vilken livsglädje och kämparglöd den kvinnan har! Ja, hon är en av mina bästa vänner här i livet och när jag blir gammal vill jag helt klart bli som hon!

Imorgon blir det till att åka in till stan med mamma och mormor, efter jobbet. Jag vet inte riktigt vad de ska ha, men kläder går väl alltid hem. Jag ska i alla fall införskaffa mig en resväska, så jag kan börja packa :P


vi räknar dagar, räknar år.

Titta vilken söt lite nedräknings klocka jag hittade att installera, den matchar till och med kalendern. Nu lär det inte undgå att den dagen närmar sig med storm steg.


man har bråttom dit sen är man där.

Igår tittade jag & Linn på I love you, man! Himla bra film som ni borde se. Sen på kvällen blev det ett markarbetespass i stallet, Melodie och jag hoppade vi hööööögt över de små kavalettibockarna. haha. Det såg nog värre ut än vad det var. ;)

Nu har jag nästan precis landat i soffan efter en arbetsdag på Göksten. Men jag ska snart bege mig mot Anne & Håkan för att låna deras solarium. Sen får vi se vad kvällen bjuder på! :)


ge dom ett finger och värm min hand.

Ytterligare en arbetsdag är över, dock inte lika lång som de andra. Men det ska bli himla skönt med en ledig dag imorgon! Efter jobbet så åkte jag hem till Anne & Håkan för att sola lite, man måste ju få upp piggmentet lite innan det är dags att bege sig. När jag kom upp från solariumet så var det nästan direkt dags att skjussa dem vidare, eftersom de skulle på födelsedagsfest.

Kvällen har spenderats hemma hos Robin med han och Linn & c/o. :) Det blev melodifestivalen som vi vilade ögonen på. Men vad var det för jävla låt att vinna! Min nya idol heter Salem Al Fakir, den låten skulle helt klart vunnit! Någon timma efter att det var slut så skulle Linn och dem vidare till en lokalfest. Så jag skjussade dit dem och var där inne ett tag, men det var inget för mig. Så nu är jag hemma igen och snart är det väl dags att sova med.

Har även hunnit få lite ordning här hemma nu. Soffan är på plats med rätt klädsel, som vi har letat efter den! Det visade sig att den låg ute i förrådet i en Ikea-påse med lite galgar över,  bra gömställe va? hihi.


du värkte som en borr i mina snedsteg.

- Ursäkta, vad är klockan?
- Tjugo i, alltså tjugo i sex. Ja, alltså snart kvart i.

Vilket gott skratt jag fick. ^^



Nu har jag äntligen landat i soffan och gör absolut ingenting ansträngande. Från att jag slutat jobbet så har jag också hunnit vara ute på en provkörning av nya bilen som pappa hämtade ut idag. Sen blev det lite mat och nu ligger jag här i soffan. :)

när alla fjärilar i magen nålas upp.

Hemma igen, som jag visserligen varit den de senaste två timmarna. När Andreas kom tillbaka efter tentan så tog vi bilen ner till stan och provade Ming palace i Linköping. haha. Sen gick vi en vända på stan, satte oss och tog en kaffe för att sedan åka och hämta upp Erik och åka och handla lite.

Igår var det endast 4 veckor kvar innan det är dags att åka. Måste erkänna att verkligheten kommer ifatt nu och veckan innan jag åker skulle jag nog helst av allt inte gå utanför dörren. Att säga Hejdå är verkligen inte min grej och det kommer bli tufft med tårar, för jag överanalyserar allting. Men vad skoj det ska bli, det säger jag verkligen inget om!


så häng dom högt, så häng dom långsamt.

Kent var gudomliga igår! Vilken konsert med mycket fart och maffig musik! Till Töntarna som de körde i början fick man gåshud, det var himla maffigt. Samma sak gällde när de körde Mannen i den vita hatten(16 år senare) sist. Ni missade något vill jag lova!

Nu sitter jag hos bror och väntar på att han ska komma hem igen från sin tentaskrivning. Jag vet att det kommer att gå bra! Efter det så hade han och hans kompis Erik några viktiga ärenden att utföra vilket passade bra när jag var här nere med en bil, detta innehöll bl.a. ett besök på systemet och mataffären. Haha, studenter säger jag bara.

Madeléne, Kent hälsade tillbaka!

Nu rullar vi ut från Eskilstuna. B

1d7944e7a133caacb191df03344734f5.png

Nu rullar vi ut från Eskilstuna. Blev en trevlig lunch med Nima på Tuna Park innan. Himla skönt att se dig!


man vänjer sig snabbt, man väntar på nån.

Linköping, here I come! Eller snart i alla fall, jag ska se till och fixa lite ärenden först :) Sen bär det av mot Linköping, mot bror, mot Kent konserten ikväll! Oj, så taggad jag är! :D

Har även observerat att jag endast har en flygbiljett bokad och den är till Gran Canaria. Samtidigt som Viktor(som också ska dit ner, men ska hem och plugga klart) har två biljetter bokade i sitt namn, en ner och en hem. Detta kan betyda att jag får åka direkt, vilket absolut skulle vara det optimala! 


jag fick chansen, du gav mig chansen.

Igår betalade jag fakturan och idag fick jag biljetten. Där framgår det att planet lyfter från Arlanad 9.20 onsdagen den 7 April och beräknas landa vid 14.20. Skönt att inte komma fram så himla sent utan man hinner titta runt lite innan kursen börjar på torsdagsmorgonen. :)

Efter jobbet idag åkte jag hem till Linn där det blev några rostade mackor med ägg och kaviar. mums! Till detta så satt vi och tittade på Guif - Hammarby på Tv4 sport, Guif vann givetvis ;) Anledningen till att jag egentligen skulle åka förbi var att jag skulle kolla igenom Linns psykologi uppsats, vilket jag gjorde i halvlekt och det såg mycket bra ut i min mening. Mot slutet av matchen hittade även Kimpan hem till Linn, alltid trevligt med mera sällskap. :)

vit som snö.

Säg hej till min nya dator, jag har döpt den till Snövit. Fint va? :P


jag blundar i en frusen tyst minut.

Hela dagen igår spenderades med jobbarkompisarna på Systemet. Vi började vid 8.30 med att fylla upp butiken så gått det gick efter fredagens folkmassa. Arbetade fram till klockan 15.30 och stannade kvar efter för att fixa iordning oss till Papas Tapas som vi skulle vara på vid 17.00. Där efter blev det en massa mat, lite cider och pernilla propsade på någon jäger med. Vi höll igång till strax innan halv tolv, sen ville nog de flesta faktiskt åka hem till sig. Vilket vi också gjorde. Tack för en kalaskväll! Du missade något, Sessa ;)


det blåser genom staden i natt.

Polisen ligger i vill jag påstå, fick ett sms idag att mitt pass var klart att hämta ut. Det är bra jobbat, tycker jag! Så jag får försöka se till att åka dit innan jobbet imorgon, annars vet jag inte när jag ska hinna det. :s

Skickar lite sms med Cecilia, som befinner sig i Spaninen just nu. Hoppas jag bara hinner träffa henne innan jag åker. Men det finns inget som säger att jag inte kan komma hem efter utbildningen heller, och sen åka iväg. Vi får se hur det blir :) Mitt största problem just nu är hur fan jag ska få med mig allt? Jag vet att jag inte behöver så mycket, men man måste ju ha alternativ och i mitt fall många alternativ :P

Imorgon är det fredagsmys och maxfredag! I like it!

nånting fladdrar i vinden.

Nu du, Kimpan. Jag har lagt in alla bilder jag kan hitta på hårddisken, så jag hoppas du vill ha alla 4500 st! ;)

ta in varenda blick och alla ord.

Dagen idag består av mycket saker. När jag gick upp imorse ringde jag till tandläkaren och kollade om jag skulle komma på besök inom den närmsta tiden, vilket jag inte skulle och att jag skulle höra av mig när jag kom hem nästa gång så skulle de ordna en tid. Sen har jag varit inne på försäkringskassan och beställt ett europeiskt sjukförsäkringskort, som borde komma hem inom den närmsta veckan.

Nu ska jag iväg och titta på en mini dator på Elgiganten, sen vidare till Göksten och jobba i några timmar. När jobbet är slut så måste jag åka till Polisen och skaffa nytt pass, mitt går inte ut förrens nästa år men i vissa länder måste det ju vara gilltigt i 1-0,5 år innan det går ut. Så det är lika bra att skaffa ett nytt. Hinner jag så ska jag springa ner på stan och handla lite små saker, för vid klockan 16.15 ska jag på massage. Så himla skönt!

Det ska hinnas göra mycket saker idag, hoppas jag hinner med allt bara för resten av veckan är ganska fullbokad med jobb. Ska försöka träffa Erica ikväll med :) Som jag i övrigt fick en utskällning av igår, för att jag inte ringt och berättat om jobbet. ;)


ett minnesmärke för allt som har hänt.

Oj, besöksstatistiken har ökat himla mycket idag! :) Det tycker vi om.

Vid två tiden åkte jag hem till Linn och umgicks med henne och Linus. Samt hjälpte henne lite med den historia uppsatts hon håller på med i skolan. Men vi satt mest och tittade på klänningar på bubbelroom och nelly. haha! Linn har även erbjudit sig att bo hos mamma och pappa varannan vecka så de inte skulle känna sig så ensamma. :) När det var dags för Linn att åka till träningen(som hon aldrig åkte till) så åkte jag ut till Tuna Park en vända och sen förbi systemet för att berätta om jobbet. Väl hemma igen så stod den en bukett blommor inne på mitt rum och jag möttes av en stor kram från både mamma och pappa. Nu börjar verkligenheten komma ifatt, det här kommer bli en upplevelse! :)

du gjorde mig lycklig och förvånad.

Det är inte hälsosamt att gå och vänta på ett mail i över en vecka, när jag inte hade fått det i fredags började jag verkligen att undra. Idag vid 13.24 kom mailet som börjar:
"Hej Elin!
Tack för senast. Det var trevligt att träffa dig. Vi har glädjen att erbjuda dig en kursplats som Guide på Blue Academy Travel School på Gran Canaria."

Gissa om jag är glad idag! :D En rolig sak är att en tjej som heter Linda som var på samma rekryteringsdag som jag också kom med. Så nu känner jag i alla fall en, det här känns himla bra! :)

RSS 2.0