dom sopade undan krossat porslin.

Städaning, städning, städning, det har min dag bestått utav idag. Måste erkänna att det kändes ganska tungt att packa Maja's resväska med saker hon vill ha hem till Danmark. Men nu är det gjort och resten av rummet och också städat och tömt på saker. Nu finns det bara en säng och vita kala väggar, inte så vidare personligt längre. .

att slutet blir så vackert?

Äntligen har jag landat i min soffa igen efter x antal timmar på flygplatsen. Jag fick i alla fall mina två favorit busschaufförer under dem två transfer som jag körde, så lite pluspoäng fick dagen i alla fall trots min trötthet.

Det händer mycket i Corales nu, tydligen så försvinner en av våra lägenheter ur vår ägo. Vilket betyder att 3 personer ska placeras ut i andra lägenheter och lämpligen så står några rum tomma nu. Så imorgon så flyttar faktiskt min älskade Anu in hos mig, så nu blir det teparty varje kväll tills det är dags att åka!


för att jag aldrig nämnde.

Den bästa sammanfattningen av mig i det här tillfället är nyvaken, nyduschad, inte hungrig(fast jag försöker klämma i mig frukost) och går på extra batterier.

Nu är det faktiskt bara 14 dagar 22 timmar och 16 min kvar tills det är dags att åka till Rhodos! Så det närmar sig med storm steg och det ska bli härligt med något nytt. Inget illa menat Tenerife, men jag blir så lätt rastlös och behöver lite nytt i mitt liv!

Men idag väntar jobb på flygplatsen! Bussen kommer och hämtar mig om 40 min så jag kanske ska börja fixa iordning mig om jag ska hinna. Sen blir det pickup på 7 hotell och efter det vidare ut mot flygplatsen. Där ute kommer jag att vara på depature, vilket jag är riktigt glad för en dag som denna. Vi har nämligen några som åker hemåt idag så då har jag möjlighet att säga "vi ses snart" till dem. Men upp för trappen var det nu! Tjippohej!


klä bilder med ord, bevittna saker som jag sett.

Nu har jag äntligen fått min hattara som jag tjatat om i så många dagar! Hattara är sockervadd på finska, och eftersom karnivalen kommit ner till oss här i Los Cristianos nu så finns det ett stort nöjesfält och där med allt som hör där till. Anu och jag tog oss ett varv där nere nu i eftermiddag, med gud så mycket folk det var! Vi avslutade det hela nere på strandpromenaden i Los Cristianos med varsin glass i handen till solnedgången. Inte helt fel!

  

  


du har en egen väg att gå.

Den här dagen har varit fylld med sömn, musik, sol, bad, solbrillor, mat och jävligt trevligt sällskap!

Jag kostade på mig en sovmorgon imorse efter en trevlig utekväll igår, men jag och Anu var hemma tidigt(tror att jag la huvudet på kudden vid kvart i två). Sen var det nästan direkt ut i solen som gällde. Vi låg nere vid poolen på rad, men det sas inte så mycket, det liksom märktes att det varit en tung kväll för vissa igår. Solning varvat med bad bjöds det på i några timmar, att tillägga är att det blivit förbannat varmt här nere dem senaste veckorna.

En som inte mådde så bra imorse var Morten som kom ut och frågade Mette om hon hade en huvudvärkstablett, vilket hon hade men att han fick gå upp och hämta dem på hennes rum själv. Ner kommer han efter en stund och tackar så mycket och säger att han hittade något som hette Strepsil som han tog. Det börjar att skrattas vilt ifrån oss på raden av solstolar. Förlåt, Morten men du tar hem titeln som veckans Apollo för detta! Som tur va hittade han en huvudvärkstablett sen och försvann in till sängen igen.

När klockan sen närmar sig fyra så beger vi oss uppåt för att duscha och sen åka iväg och handla mat. På menyn stod tacos så allt nödvändigt till det inhandlades, jag lyckades även göra min första guacamole idag som fick en hel del beröm. Inte illa! Efter maten hamnade vi i matkoma på soffan, precis som det ska vara! Men jag orkade palla mig upp ur den för att gå hem och hämta 5 skjortor som behövdes strykas, check!

Men nu har jag hamnat hemma i min soffa istället och funderar på att gå den enormt låånga trappan upp till mitt rum och sova. Imorgon väntar nämligen inte flygplatsen, utan jag ska vara på Las Piramides hela dagen och hjälpa till med in- och utcheckningen. Kan nog behövas där imorgon så att alla gäster kommer på bussen i tid, för det är inte bara ni hemma i skandinavien som ska ställa fram klockan till sommartid. Det här innebär ju tyvärr också att det blir en timmas mindre sömn i natt.


det var vår och det blev morgon igen.

"Mina tankar och minnen står mig upp i halsen"

Precis en sådan dag känns det som idag för det är mycket som händer runt omkring mig nu. Snart är det dags att packa ihop sig själv i en resväska igen och lämna det man kallat för "hem" det senaste halvåret. Man gör det alltid med blandade känslor, vissa vänner säger man vi ses snart igen till medans andra får man ta med sig till nästa ställe, vilket är tur. Men jag tror verkligen på den här sommaren och det ska blir roligt att prova på något nytt! Det är bara en del av det som rör sig i huvudet nu.

Men det finns två personer som jag tänker mer på, som jag står utan just nu. Det är hårt och inte rättvist. .

dom sa okej, stan är lugn nu.

En sak är säkert, jag ska hålla mig borta från danskar när jag fyller 25! Haha! De har någon konstig, men samtidigt rolig, tradition att man ska hälla kanel på den personen som fyller. Kristine fyller nämligen 25 år idag och Mette har gått runt med en kanelburk och pudrat kanel över hela Kristines rum, golvet, sänggaveln, badkaret och ja till och med på toalettsitsen. Men jag tror dock att hon klarat sig ifrån att få det på sig ännu. Mette berättade att hon hade någon kompis som hade fått det hällt över sig och hade luktat kanel i 3 veckor. Haha! Som sagt va, jag ska nog hålla mig ifrån er när jag fyller 25. Värre blir det när man fyller 30 år, jag hörde något om att man ska hälla peppar då. Herregud! :P

Men stort grattis på din dag och hoppas du luktar mycket kanel imorgon, Kristine! :)


så finns det ändå många andra.

Jag kom precis att tänka på en sak, om exakt 3 veckor befinner jag mig på Rhodos. Det har kännts ganska långt borta, men 3 veckor är snart. Hmm, man kanske skulle börja fundera smått på packningen? Men att det snart är dags för mig att åka betyder också att det är snart dags för nästan alla att åka. Jag är i alla fall glad att jag inte är kvar bland dem sista den här gången. För det är så mycket lättare att säga "vi ses" till de flesta på en och samma gång istället för att ta en i taget.


need a second to breathe.

Min kväll spenderas hemma i soffan, riktigt skönt att bara vara och att faktiskt vara hemma ensam för en gångskull. No offense, men det behövs faktiskt ibland. Så har min bror precis varit så snäll och uppdaterat mitt spotify så nu spelas min quiet heart-lista förfullt här, en perfekt blandning av låtar för det här moodet, enligt mig.

Bland annat så har Joakim presenterat mig för den här versionen av Adam Lambert's - Whataya want from me. Något att verkligen rekommendera.


håll näsan över ytan tills det vänder.

God morgon! Eller ja, kanske inte för alla men för mig i alla fall. Steg upp för ca 30 min sen och jag har hunnit duscha och ätit frukost och nu är det dags att göra sig iordning för dagens flygplats! Det mest spännande är att jag ska köra en ren Billund-buss till flygplatsen, men det går nog bra med min kebab-danska. ;) Sen är det depature som gäller för mig tillsammans med Joakim och Simone.

Tröttare person än mig fick man nog leta efter igår kväll. Jag och Joakim lagade lite mat, makaroner, köttfärsås och fetaost, när maten var uppäten så hamnade jag i matkoma. Men matkoman räckte tydligen inte utan jag skulle bara vila ögonen lite och det slutade med att jag somnade här på soffan och Joakim fick ta hand om all disk, inte riktigt okej. Fast jag gjorde ett tappert försök att få fram orden "skit i det där, jag tar det imorgon". Men nu har jag fått sova ända fram till 8.45 så nu är jag redo igen!


det är okej att vara själv.

Det har har varit en lång söndag som startade tidigt imorse, redan klockan 03.30 för att vara exakt. Då ringde nämligen väckarklockan och vid 4 satt jag och Kati i bilen påväg ut mot flygplatsen. Något som var riktigt skönt var att ena planet faktiskt lyfte tidigare än beräknat så vi kom hem vid 07.30 och bara några minuter efter det låg jag i sängen igen för att få sova fram till kl. 10.00. Sen vid 10.45 var det dags att bli upphämtad med bussen och ta med sig gäster ut till flygplatsen igen. Men måste säga att tiden faktiskt gått riktigt fort idag och vips var vi klara!

Nu i eftermiddag var jag även iväg med Joakim och Morten på Malibu och åt lite mat, eller ganska mycket faktiskt. Efter maten tog jag med pojkarna tillbaka till Los Cristianos och visade dem det bästa glasstället som finns. Sen tog vi våra glassar, promenerade på strandpromenaden för att sen sätta oss på stenstranden och äta upp den. Riktigt nice, tack för det pojkar! Jag vet att Joakim sa något liknande i eftermiddags och Winnerbäck skriver det i en text, "man glömmer att man trivs med livet ibland". Det är så sant. .


så stanna klockan ta en timeout.

Det är tur att jag har Anu här nere, det blev en hel mysig stund i biosalongen med en riktigt bra film. Idag har vi varit ute i Gran Sur och shoppat lite. Anu hittade ett par skor, av alla de 10 paren hon provade. :P Sen hamnade vi inne på Stradivarius, där de alltid har fullt med snygga kläder. Så för min del så införskaffades ett korall färgat linne, en blåvit randig tröja och en tunn svart kofta. Så något kom jag hem med i alla fall :)


det är ett sätt att stänga av.

Blev väckt för ca en timma sen av pappa som ringde och sa att en resa till Rhodos är bokad! Ingen kan vara mer glad än jag! :) Så de kommer ner den 1 maj, vilket inte alls är långt kvar!

Jag behövde verkligen ett uppiggande besked som det här nu!

vi bygga nånting större.

Nu har jag fått sova någon timma efter jobbet så nu känner jag mig pigg och fräsch, det fräscha kommer nog ifrån att jag precis klivit ur duschen ;) Snart ska jag och Anu bege oss till Gran Sur för vi ska nämligen gå på bio, mysigt va? Med massor av popcorn! :D De visar en engelsk film i veckan så den här veckan går en som heter The Adjustment Bureau. Det måste vara förklaringen till att alla spanjorer är så oerhört dåliga på engelska, de dubbar allting till just spanska istället för att behålla program på engelska.

Det ska i alla fall bli mysigt och efter det så blir det nog utgång eftersom Mads lämnar oss på söndag så det blir nästan som "sista kvällen med gänget".

hitta en himelsk drog.

På siestan åkte jag till Spar för att handla lite saker för att göra en pastasås. När man kliver in där så går man först förbi drickan, sen kommer man vidare till snacksen. Gissa vad som står där? OLW ostbågar! Jag tog tre påsar utan att blinka, haha! Ibland ska man ha turen på sin sida med. :)


förr eller senare spricker en bubbla.

Igår så fanns det tre alternativ att göra på kvällen. Det första var att åka till tjejerna i Oro Verde och vara med på deras girls night, det andra var att åka till Los Gigantes och spela poker med grabbarna och det sista var att helt enkelt vara hemma. Jag valde faktiskt alternativ nummer två, så det blev en trevligt kväll i Los Gigantes. :)

Innan vi åkte så fällde Morten kommentaren, "jag har aldrig spelat poker mot en tjej förut". Men det tror jag nog att han kommer ihåg att han gjort nu. Vi var 7 stycken som spelade och jag kom 2:a, det får man helt klart vara nöjd med. Sen hade jag lovat pojkarna att köra bilen så de kunde gå ut efteråt eftersom det faktiskt är Mortens födelsedag idag, så bilen styrdes tillbaka till Playa de las Americas runt tolv-tiden. Sen blev det sängen för min del i alla fall :)

Men grattis på födelsedagen, Morten! :)


hon är eldfast och stark, hon är sårbar och öm.

Fick precis ett sms av Christian, som är hemma på semester och för att ordna visum till Turkiet som han ska till sommaren. I sms:et stod det:
"Haha, slappar i soffan och ser på Lotta på Bråkmakargatan. Haha, hon påminner om dig!"

Jag tar det som en komplimang och han är inte den första som säger det. Jag kommer ihåg att jag faktiskt gjorde precis som Lotta när jag var mindre. Jag hade en tröja som kliade och stacks, så jag tog en sax och klippte ett hål i den. Jag menar, kan Lotta då kan jag med! Tror dock inte att jag sa till mamma att jag hade klippt i tröjan, jag tror att förklaringen var att jag hade fastnat i något. Så här kommer ett erkännande några år senare! ;) Förlåt mamma.


det finns inget att förstå.

Jag gjorde precis min dagliga runda bland alla bloggar som jag läser och läste på Linn's att de börjat köra serien Världens bästa hotell på 3:an. Det handlar om 5 personer med olika funktionshinder som får jobba på ett hotell under 7 veckor, som en praktikplats som förhoppningsvis kan bli en fastanställning efter. Detta hotell ligger faktiskt hemma i Eskilstuna så jag kände att jag var tvungen att gå in på tv3 play och titta. Jag kan säga att jag legat här i soffan med ett leende på läpparna genom hela programmet. Jag fastnade även för samma kommentar som Linn.

- Ibland låter det lite som skånska när du säger något på engelska, har du tänkt på det?
- Ja, det är bara för att jag är sörmlänning!


fråga krigarna i väst.

Min dag idag startade med att jag trampade snett i mina transferskor när jag skulle ta mig upp till bussen. Jag hann tänka "fan, nu svimmar jag", som jag alltid gör när något gör så förbannat ont men icke då! Utan det onda kom när jag ca 7 timmar senare tog av mig skorna här hemma igen. Men för att vara på den säkra sidan skonade jag mina fötter på kvällens flygplats med mina låga skor. Som för övrigt var en riktigt skön kvällsflygplats där allt flöt på precis som det skulle, sånt är vi inte allt för bortskämda med så det tycker vi om! :)

Imorgon väntar välkomstmöte tillsammans med bästa Joakim, det var på tok förlängesen tycker jag! Men först sängen!

if you were here, if I was there.

Vissa dagar är tyngre än andra och bara små konversationer får mig att inse hur förbannat mycket jag saknar dig! Jag har ingen som kommer in till mig efter jobbet, ingen som ger mig en värmande kram när jag har en tung dag, ingen som peppar mig när det behövs, ingen att ta en promenad med där munnen går i ett, ingen som vet nästintill allt om mig. Det gick så snabbt och 24 timmar efter att du berättat allt för mig så var du borta. Idag är det tungt och jag vill bara att du ska komma hem. Till vårt hem, men jag vet att du är i ditt hem nu.



Jag saknar dina fotsteg, dem som bara tillhör dig och jag skulle utan tvekan kunna skilja dem från alla andras. .


någon gång måste du bli själv.

Någon gång måste du bli själv, och jag väntar på dig.
Jag bidar tiden och det kommer ta tid.
Jag har inte sagt något än, men jag väntar, väntar.




Nästa steg i Säkert-perioden, låten är nog mer känd som Logiskt - Petter feat Säkert.

men i några få sekunder står vi ut.

Jag tror inte att det finns någon som tycker om att titta på film tillsammans med mig och Anu. Vi lever oss in i filmen, skriker, kommenterar och gissar hur scenen ska sluta. Haha! Det är tur att vi båda gör det i alla fall. Toni har bara suttit och skakat på huvudet den senaste timman och det hela gör väl inte saken bättre att det var High school musical vi tittade på. Men en sak som är säkert är att jag vann i flest antal rätt i "hur scenen slutar"! ;)


hold on to that feeling.

Öppnade precis min jobbmail och gissa vad som hade smygit sig in där? Om inte en flygbiljett till Rhodos! Så nu är det bokat och klart den 13 april klockan 07.20 lämnar jag Tenerife för den här gången, det är faktiskt bara en månad kvar tills dess. Och jag har redan kollat upp så det är en onsdag och inte en fredag, ingen vill ju flyga fredagen den 13:e. ;) Visserligen så har jag för mig att vi gjorde det när vi flög hem från London för några herrans år sen. Jag skrämde nog upp hela planet när jag satt och sa att det var fredagen den 13, men vi landade säkert hemma i Sverige igen. 

Det blir två mellan landningar och jag har redan förberett mig på att jag inte kommer att ha något bagage när jag kommer fram till Rhodos! Det finns vissa flygplatser som är "svartlistade" när det gäller försvunnet bagage och två av dem är Madrid och Athen. And guess what? Jag ska mellanlanda på båda flygplatserna, haha! Ironiskt, men de brukar hitta fram efter några dagar eller vem vet jag kanske har tur?


inside my head, behind my eyes, between my ears.


Den här eftermiddagen har jag sett fram emot! När jag kom hem efter jobbet så la jag mig på sängen och sov i 2 timmar för att sen bege mig över till Anu's hus. Där jag har befunnit mig de senaste timmarna och tänker antagligen inte röra mig en meter på resten av kvällen, möjligtvis när jag ska gå hem till mitt eget hus då. Men vi har avverkat en film redan och nu är pizza beställd som borde komma lagom till den andra filmen!

Nu är det fredagsmys!


ett ögonblick i sänder och just nu.

Idag har jag äntligen varit hos en sjukgymnast som har masserat ut min högra sida av ryggen. I onsdags morse så vaknade jag av en låsning nere i ländryggen, mer åt den högra sidan. Jag har haft så ont att jag knappt kunnat böja mig ner så idag så ringde jag till en finlandsvensk sjukgymnast som hade precis en avbokning så jag kunde vara där inom 10 min. Han masserade som sagt va ut "knutarn", knäckte igenom ryggen och smörjde in med antiflamatoriskgele. Men jag kan säga att jag är öm i hela ryggen nu, så det blir soffläge ikväll och inte lyfta tungt på några dagar. Är det inte bättre efter helgen så blir det ett återbesök hos han!


för att natten blev så virrig.

Nu ger jag upp för idag! Jag är så trött och irriterad just nu, så jag tror att den bästa lösningen är att få lite sömn. Det är tur att man har en snäll DM som heter Christian som kom förbi tidigare ikväll med några svenska skvallertidningar. Tack! Det får nog avsluta kvällen!


här dansade man för länge sen.



Nu ska vi på service!

jag kan berätta nåt som alla kan.

Självklart så har vi precis hittat ett asiatisk ställe där de har "ät så mycket du vill" för 7.99 euro och har allt ifrån sushi till vårrullar. Varför hittade vi inte det tidigare liksom?

Under lunchen när jag, Mette och Joakim sitter och pratar lite om karnivalen som kommer hit ner i nästa vecka och kommer fram till att det är snart påsk. Så med risk för att en inte så fin bild på mig kommer att hamna på Joakims blogg eller på FB nu, fäller Joakim kommentaren.

Joakim: Men eller hur var det så att Jesus dog på påsken?
Elin: Ja, och han åter upp stod också.
Joakim: Aha, men va fan var det då som hände på julen?
Elin: Haha! Han föddes, jag tror visst att jag ska skicka ner dig för en historia lektion i Svenska Kyrkan.

En sån kommentar är inte lik dig, må jag säga! Ur form? ;)


för jag vet ni har vart här.

Det blev en riktigt trevlig kväll igår, det var nämligen Mortens sista kväll här nere och idag har han åkt hem till DK för att sen åka ner till Mallorca. Vi blev ganska många som gick ner och tog en öl/drink på en bar här i Los Cristianos. Och vi stannade in på småtimmarna men det var det helt klart värt.

Jag har sagt det förut men säger det igen, jag tycker inte om den perioden vi går in i nu. När människor som man haft omkring sig i ett halvt åt börjar att lämna ön sakta men säkert. Det känns som igår när, faktiskt just, Morten tog emot mig utanför våra lägenheter och visade vart jag skulle bo. Tiden går fort när man har roligt!

Men lycka till med Mallorca i sommar, våra vägar kommer säkerligen att korsas igen! :)


jag är samma nu som då.

Dagen idag har varit fylld med flygplatsarbete och jag har varit på depature hela dagen, vilket faktiskt har gått riktigt smidigt. Sen var det dags att köra en arrivalbus tillbaka till Playa las Americas. Eftersom jag och Joakim inte ätit på hela dagen så, efter alla hotellstopp, bad vi busschaffören att släppa av oss vis Malibu. Där blev det världens bästa soppa och sen kyckling med vitlökspotatis. Mums!

Men nu har jag landat i soffan igen och funderar på att fortsätta på några avsnitt av Californication. Jag misslyckades nämligen med mitt mission igår, att se både säsong 2 & 3 av den. Man kan inte lyckas med allt. .


nu faller mörkret över stan.

Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik.
Men en dag är allting preskriberat och en del av din lyrik.
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

                           Det går ett hjärtligt litet tag sen tillhör jag ett slag för sig, ett slag till intet dömt.
                           Ja, snart är allt i tystnad bortglömt. Stackars dumma lilla mig!
                           Ja, en dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej.




Underbar och sann låt av Winnerbäck, den får avsluta kvällen. God natt! :)

kanske är min hjärna tumlad & tömd.

När jag var hemma nu i februari så införskaffades det ju ett par nya vita serviceskor, eftersom de jag haft gått sönder lite här och var. Egentligen skulle jag slängt dem, men det har inte blivit av. Så passande när jag igår behövde ett par skor att ha på mig på karnivalen, jag visste att de skulle bli lite skitiga men inte att de skulle bli mer svarta än vita.


Jag tror att det är några skor som åker i soptunnan nu, tack för den här tiden.


man får se folk i ögonen.


Bakom varje människa finns det en historia som
är avgörande för vilka val man gör här i livet. 


på ett sätt som bara någon kan.

Vilken kväll det var igår! Människor överallt, dansandes runt om på gatorna och ingen kostym var den andra lik! Som ni kanske redan sett så var jag, Mette och Kristine egyptier. Tanken var att vi skulle varit de tre musketörerna från början och Maja ville gärna vara Svampbob fyrkant. Det blev inte alls som vi hade tänkt, utan hittade dessa kostymer istället och eftersom Maja inte kunde vara med så fick hon följa med på ett sätt eftersom vi köpte en Svampbob docka som var med oss hela kvällen. :)

Bussen gick till Santa Cruz igår kväll vid 22-tiden och sen åkte vi hemåt igen vid 4, och tiden gick riktigt fort måste jag säga. Dagen idag kommer att vara riktigt lugn, jag mår riktigt bra men jag ska i alla fall inte göra mer än att titta på säsong 2 & 3 av Californication. Joakim var så snäll och köpte med sig Mc Donalds när han åkte från jobbet, så nu har vi precis ätit och jag tror att han har somnat här brevid och jag lägger upp lite bilder på facebook. :)

 


vad gör vi?


Nu gör vi Santa Cruz! Hörs imorgon!

man får inget för det när man vill folk väl.



Den här går på repeat hemma hos mig nu och gjort det dem senaste dagarna, vissa låtar får man inte nog av. Förra veckan var det "Dansa, fastän". Så idag när vi satt på kontoret så frågade Joakim vilken låt han skulle sätta igång på datorn och jag behövde bara säga, du vet vilken. Och det visste han. Inte illa må jag säga, kan ju vara för att jag går och sjunger på dem hela tiden med?

hon sa jag kanske stannar här ett tag.

Typiskt mig! Nu ligger jag här hemma i soffan med världens huvudvärk. Varför ska jag alltid gråta till alla filmer? Men bra var den så varje tår i slutet var den helt klart värd. Om ni inte har sett I taket lyser stjärnorna, så gör det! Ganska tragisk, men riktigt bra.

Nu skulle jag faktiskt behöva gå upp och sova något timma för att sen limma fast lösögonfransarna och dra på mig min särk. ;) Har ni tur hinner jag lägga upp en bild innan det är dags att åka ikväll. .

en ny start, jag tänker nya tankar.

Sakta men säkert så börjar folk att lämna Tenerife, fast vi har öppet i cirka 2 månader till. Jag har för mig att sista flyget går hem den 27 april. Det som är härligt är att det är en ny destination som väntar på mig med en hel del andra arbetsuppgifter än vad jag gjort den här säsongen. Så samtidigt som det är tråkigt att snart lämna det här så finns det något nytt att se fram emot!

Några har redan nu fått veta när det är dags att lämna Tenerife, jag är en av dem som inte vet någonting än. Men det gör mig inte så mycket. Slängde i alla fall ut frågan till min chef idag och han sa att de håller på att förhandlar om mig. Rhodos vill ha mig tidigare än vad han vill släppa mig, så vi får se när det blir. Men med stor säkerhet så blir det i alla fall i april, då vi öppnar där omkring den 20 april.

Men nu är det dags att slänga på sig uniformen igen och åka till jobbet igen!

gör ett avtryck som sitter.

- Elin, från vilket hotell har du fått det där all inclusive-armbandet?!
- Vilket all inclusiv-armband?
- Det du har på armen!
- Men det här är min klocka. .


Du stal min blick, du gick din egen väg.

Det har varit en lång dag idag! Efter 12 timmars arbete så känner man att man lever, men det har varit en bra dag och jag har hunnit göra så oerhört mycket på jobbet!

Riktigt stor ångest har jag haft att hitta någon kostym till Karnivalen på fredag med och varit runt i varenda tänkbar butik tillsammans med Mette och Kristine. Idag så frågade jag Manoly som är receptionist på Las Piramides om hon kände till någon bra affär, vilket hon gjorde! Så efter den avslutade arbetsdagen så åkte vi iväg till det här stället och hem kom vi med kostymer med! Äntligen! Och nu när jag precis löst min egen outfit så har jag fått order av Morten att hitta en till han med. Hmm, han kanske får följa med på mitt, Mettes och Kristines team. Det tål att tänkas på.


det finns nåt bra och stort i alla om och alla men.

All service för idag är avklarad och nu sitter jag i soffan hemma hos Anu. Tanken var att jag bara skulle vara hemma ikväll, men när det sen ploppar upp ett meddelande på facebook med frågan om jag var hungrig kan jag ju inte ljuga. Så nu sitter vi här, en helt vanlig tisdag och väntar på att pizzakillen ska komma med våra pizzor! :)

Ni vet att jag skrev här och dagen att jag legat ute i solen, och imorse kom bieffekten av att heta Elin och vara ute i solen lite förlänge. Men förhoppningsvis får jag behålla lite färg efter flagandet. ;)

Nu vill jag ha min pizza! Kom så!


jag kunde säga att jag önskar.

Nu ska jag och Joakim bege oss iväg för att leta kostymer till fredagsens karnival i Santa Cruz! Som jag ser fram emot det! Christian har ordnat bussar som ska köra upp oss, så vi åker här ifrån vid 22-tiden på kvällen och sen går det tillbaka en buss vid 02 och en vid 04. Eftersom jag är ledig på lördag så tror jag nog att jag satsar på den sena ;)

Men nu måste jag skynda mig och röjja undan i köket innan Joakim kommer förbi. Puss o hej!

RSS 2.0