Nu är vi färdig handlade! :)

45a49fbf0f6c9aaea66c23b73f05fb2a.png

Nu har vi handlat klart för idag! :)


nu i september börjar en annan typ av vår.

Idag har jag verkligen haft en bra dag och jag har verkligen hunnit göra en massa saker!
Jag började dagen med ett arbetspass på systemet mellan 7.30-12.00. Därefter åkte jag vidare till Ica Maxi för att köpa den absolut mest efterlängtade boken, Fyrvaktaren av Camilla Läckberg. Som jag längtat!
Har redan dykt in i den.
Nima och jag har varit iväg och tittat på en lägenhet på Norr, som verkligen hade potential när den är helt färdig renoverad. Sen ringe Linn, som var och bowlade med sina kusinbarn, och efter en stund hamnade jag på ytterligare en lägenhetsvisning. Fast denna gång åt Linn och den låg vid Djurgårn. Den var riktigt charmig må jag säga! Därefter hamnade vi på en pizzeria, eftersom Linn lovat de små barnen lite god mat. :) När vi var mätta och belåtna var klockan strax innan 7 och det var dax för mig att dra mig mot jobbet igen, vi har nämligen haft rödvinsprovning ikväll. Mycket trevlig och lärorikt.

Nu sitter jag här hemma igen och plockar fram lite kläder inför morgon dagen, då jag ska jobba på Gökstensskolan igen. De ska ha friluftsdag nere på Torsharg hela dagen och inte vill man stå där och frysa då inte.

natten fäller blåkalla skuggor häromkring.

Usch vad kallt det är! Kan i och för sig bero på att byggubbarna som är här och fixar med övervåningen låter ytterdörren öppen. Fast jag har stängt den en gång så lyckas den endå öppna sig efter en stund igen. ^o)

Idag har man ledig från allt och jag har inget planerat! Eller, där ljög jag. Ska faktiskt iväg och rida Morfen och sen har jag tänkt att jag ska åka förbi min älskade mormor. Ringde henne imorse för jag har haft så dåligt samvete att jag inte har hunnit åka till henne de senaste veckorna. Men hon säger som hon alltid gör, "Men herrregud, det ska du inte ha. Jag vet ju att ni har fullt upp med annat." Det renar dock inte samvetet.

Oj, nu stängde någon dörren!



"jag bara undrar. ."

". . jag bara tänker. Det finns en pusselbit som inte vill in."

Idag har verkligen varit en "grubblar-dag", jag har gjort allt som förväntas av mig men tankarna har endå varit så långt borta. Jag har egentligen inget att fundera över och jag har inte blivit någe klokare av de. Jag kom på mig själv först för drygt en timma sen då jag hämtade Erica och några av hennes vänner för att skjussa in dem till stan. Jag satt tyst och tänkte medans de satt och tjoade och skrattade, shit vilket intryck jag måste gjort. ;)

Ibland kanske man behöver en dag att tänka på saker och ting, men nu får det vara slut med de för nu har min hjärna gått på högvarv i över 12 timmar. Så nu blir det lite sömn på detta, sov gott allesammans!

maybe.

Idag har jag haft en ledig dag, som har spenderats genom att tvätta lite, ätit lunch med pappa på ming och lagat mat med Karin och Linn. Maten blev precis klar lagom till att Sverige började spela matchen mot Malta, som vi för övrigt vann genom ett självmål. Imorgon blir de jobb igen, men det blir en lite annorlunda dag. Vanligtvis börjar jag 7.30 eller 9.40, men imorgon börjar jag 15.25 ^o) Vet inte riktigt vad de tänkt men då hinner ju jag rida Morfen innan dess, så inte klagar jag!

Måste även meddela att nästa helg beger jag och mina damer, vi hoppas även på en man i sällskapet(Karin, Linn & Bobbo), oss söder ut. Första stop på fredag kväll blir Cecilia i Jönköping, tidigt lördag morgon åker vi vidare mot Ullared, sen tillbaka till Cecilia på kvällen. Det ska bli trevligt, det tråkiga är att Cecilia inte kan följa med till Ullared då hon måste jobba, men vi hinner ju ses i alla fall. :)

yey!

Igår gjorde jag en rolig upptäckt, päroncidern Somersby, som tidigare inte funnits på systembolaget, har kommit in i beställningsortimentet. Den finns alltså att plocka hem om man är ute i tid. Det var väl en trevlig överraskning!
Ne, nu ska jag göra mig iordning inför jobbet.


en ledig dag.

Det känns skönt att vara ledig, men endå lyckas jag med konsten att boka upp hela med saker istället för att bara låta den vara och göra det som faller en in. Men det är inte min stil så jag kommer nog aldrig att lyckas på den punkten.

Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med.

RSS 2.0